Keresés
Menü Bezár

Senki szigete (DVD)

2015. március 9. 17:42
Kedves soltiandras!
Megkérdeztük a kiadót, és az alábbi választ kaptuk:

"Utánanéztünk mind a tesztlemez, mind a kész DVD esetében a leírt problémáknak, de ezeket nem tudtuk rekonstruálni: A korhatárbesorolást normálisan, érthetően lehetett hallani. Nem kapcsolt be kérés nélkül az angol felirat.
Valóban nincs extra, de nem is szerepel a borítón, hogy lenne rajta.
A menü lehet, hogy kicsit hangosabb, de ez szubjektív dolog.
Elképzelhető, hogy ez valamilyen lejátszó specifikus dolog, ezért kérjük, ha van rá módja, próbálja ki a lemezt egy más típusú lejátszóban is."

Amennyiben nem kielégítő ez a válasz, akkor kérlek, írj nekünk közvetlenül az adminisztráció oldalról a levél az xpressnek opció kiválasztásával vagy vedd fel a kapcsolatot közvetlenül a kiadóval.
0
2015. március 5. 19:25
Kedvelem Török Ferenc filmjeit, és ebben sem kellett csalódnom. Akinek az eddigiek bejöttek, A Senki szigetét is jó szívvel ajánlom.

Hanem a kiadás valami gyalázatos. A lemezt a lejátszóba helyezve megjelenik a korhatár-besorolás.

...t éven aluliak számára nem ajánlott - mondja egy hang. A "tizenha" lemaradt az elejéről.

Utána jön az ADS intro, ami kivitelezésben a kilencvenes évek második felét juttatja eszembe kivitelezés szempontjából, de mondjuk ez a legkevesebb.

A kiadvány semmilyen extrát nem tartalmaz.

A film hangja nagyon halk a menü zenéjéhez képest, ilyennel még DVD-n nem találkoztam, pedig volt már dolgom pár ezerrel.

Ha lejátszás közben megnyomjuk a menü gombot, és a jelenetek menüpontból kiválasztjuk valamelyiket, automatikusan bekapcsol az angol felirat.

(Nem ez az első Török Ferenc film, amelynek DVD-jén átok ül; az Apacsok című kétlemezes kiadvány színházi előadást tartalmazó lemezének is minősíthetetlen és elfogadhatatlan a hangminősége.)

Ez egy jó film, de a kiadó alaposan elbánt vele.
0