Keresés

Hamupipőke (2015) (DVD)

2015. augusztus 21., péntek 21:41
"A 107 centis LED-en is szarul néz ki ma már a DVD."

Ezért nem kellett volna veszni hagyni a plazma technológiát. Ott 127 centin is remekül fest egy jó DVD. :P

A 2,5 méterhez meg csak az jut eszembe, amikor projektorról vetítve néztük a főiskolán a magyar filmeket VHS-ről. Moziszerű élmény volt.

De nem védeni akarom én a forgalmazót. Nyilván jó lenne a HD, én is azt választottam volna, de a gyerekek kedvéért megveszem DVD-n, ha már csak így jön, és nem szarozom a formátumot. Ha józanul tudnék gondolkodni a kérdésben - mint ahogy nem tudok - nem is vettem volna se BD-t, se lejátszót, se új tévét. Pár millával gazdagabb lennék. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. augusztus 21., péntek 15:45
Valószínűleg nem akkor ugrás minőségben a BD, mint a DVD volt a VHS-hez képest... Ráadásul manapság már mindez luxus, az átlagember nem is foglalkozik ilyenekkel, se pénze se ideje... Munka után egy kis igaz történetek, tények, vacsi aztán csicsi... Kb...
0
2015. augusztus 21., péntek 13:53
Nem tudom, mit vársz, amíg a jónép jelentős része az SD és HD kép vagy tévéadás közti különbséggel sincs tisztában...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. augusztus 21., péntek 11:52
Persze nem kell HD projektor sem, hogy a DVD elvérezzen. A 107 centis LED-en is szarul néz ki ma már a DVD. Pontosan ezt akartam mondani igen, hogy aki belekezdett a BD gyűjtésbe minden előnye miatt, én személy szerint nem akarom ezt feladni.
A VHS korszak még nekem is megvolt 55 centis CRT-n, a Gyűrűk Ura első két részét még azon vettem meg, szobroztam is érte fél napot a bolt előtt.

Aztán emlékszem a DVD láz hajnalán mindenkinek kellett az új formátum, kézről kézre ment a rongyos kalóz DVD lista. Persze a legnagyobb TV a 80 centit ha verte, nagyon szuperül nézett ki rajta, lehetett menőzni.
Furcsa, hogy a BD-vel ez nem történt meg, számomra furcsa hogy a mai napig van aki nem is hallott róla.
0
2015. augusztus 21., péntek 11:32
"Honnan tudod, hogy milyen a DVD képe, ha nem láttad?"

Mert Te láttál már HD projektoron kivetített DVD filmet 2,5 méteres képátlón?
Csak ezért mondom.
Vannak egész jól betömörített filmek DVD-n, meg segít rajta a lejátszó felskálázása, de akkor sem szép.
Egyértelműen a HD felé kellene az embereket terelni, a DVD-t vontam volna ki a forgalomból.
0
2015. augusztus 21., péntek 11:28
"Mert sajnos nem engedhetem meg hogy egy ilyen kép világgal bíró filmet szétpixelesedett halvány élettelen/színtelen képpel nézzek."

Valoszinuleg azt akarta mondani, h aki csak BD-t vesz mar evek ota, az nem fog visszalepni, es nem fog DVD-t venni. Amit egyebkent meg is ertek, ugy latszik csak a PV nem :(( [most lehet mondani, h nem ok a hibasak, stb stb, de engem nem erdekel a hattermese, csak az, h ok nem voltak kepesek megegyezni a kiadoval es behozni ezt a kiadvanyt, a tobbi Disney kiadvany mellett, szinkronos BD-n]
0
2015. augusztus 21., péntek 9:35
"Mert sajnos nem engedhetem meg hogy egy ilyen kép világgal bíró filmet szétpixelesedett halvány élettelen/színtelen képpel nézzek."

Honnan tudod, hogy milyen a DVD képe, ha nem láttad?

Én is vevő lettem volna egy BD3D-re, de azért a DVD-t eszembe se jutna fikázni. Persze lehet, hogy te nem néztél Junoszty tévén másolt VHS-t, mert különben tudnád értékelni a DVD-t is.

De lesz majd sírás, ha már Disney DVD se lesz, aztán keresheted a szinkronos HD torrentet, ha nem lesz miből összegyúrni!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. augusztus 21., péntek 0:33
Hát én sem mondanám, hogy célközönsége lennék egy Hamupipőke élőszereplős feldolgozásnak, mondjuk eddig az összes feldolgozás tetszett nekem. Hófehér és a vadász, Demóna mindet megvettem BD-n.
Ez a film is nagyon tetszett, pár eltúlzott színpadias, viccesnek szánt képsortól eltekintve.
Szinte 100-as a filmek a kosztüm Oscar jelölés, de a látványtervezés is befigyelhet a díszletért. Minőségi munka mind, ami még jó lenne a jó öreg Patrick Doyle-nak egy jelölés a filmzenéért, mert jól sikerült mű lett, ő még tud filmzenét írni. De a film betétdala a Strong is erősebb, a túlértékelt Jégvarázs Let It Go-nál.

Nos mindezeket figyelembe véve, fájdalmas pont a BD hiánya, beletörődött az ember persze, nem is akarok már lázadni. Sajnos a BD hiányával alternatív beszerzés után kellett néznem, ők kényszerítettek.
Mert sajnos nem engedhetem meg hogy egy ilyen kép világgal bíró filmet szétpixelesedett halvány élettelen/színtelen képpel nézzek.
0
2015. július 19., vasárnap 8:51
Ha jól értelmezem, a bónusz kisfilm (Party láz) csak felirattal jön, szinkron nuku.
Vagy a zenei betétnél lesz több felirat választási lehetőség?
0
2015. július 16., csütörtök 22:00
Akkor lehet benned még erősebben él a gyermek :) Amúgy tőlem függetlenül jöhetne nagy felbontásban annak aki megvenné. A színek pompázatosak, részletgazdag az egész film, SD-ben ez nem fog annyira ütni. Van ahol ilyen szépség is érkezik belőle:

0
2015. július 16., csütörtök 19:24
A 9 éves lányomnak és a 6 éves fiamnak nagyon tetszett. De megjegyzem, nekem is. Meg sem fordult a fejemben, hogy eret vágjak magamon a csöpögéstől. :)

Szóval én továbbra is sajnálom, hogy itthon már sem HD-ben, se 3D-ben nem élvezhetem újra ezt a filmet. :( Legalábbis a közeljövőben.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. július 16., csütörtök 1:04
Igen ez biztosan így van :) Én voltam figyelmetlen, nem olvastam utána és valami olyasmi járt a fejemben majd egy Demóna vagy Hófehér és a vadász szerű feldolgozást látok.
0
2015. július 16., csütörtök 0:56
Valószínűleg nem te vagy a célközönség, hanem a 6-8 éves kislányok.
0
2015. július 16., csütörtök 0:38
Ja már én is kezdtem megtekintés előtt frusztrálni magam, úgyse jön BD-n. Utána mikor megnéztem lenyugodtam. Aranyos kis történet, jól is működött rajzos formában. Ennél az élőszereplős verziónál viszont majdnem eret vágtam magamon a csöpögéstől.
0
2015. július 16., csütörtök 0:27
Na, ennél már nagyon sajnálom a BD hiányát... :(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. július 15., szerda 14:05
1nem a termékel kapcsolatos kérdés a Provideo ezt az egy filmet adja csak ki augusztusban?
0