Keresés

Bosszúállók: Ultron kora (DVD)

2016. augusztus 20., szombat 20:59
Alighanem az MCU (Marvel) filmek sem jönnek majd mindig futószalagon...

http://www.cheatsheet.com/entertainment/joss-whedon-and-age-of-ultron-why-he-left-marvel-for-good.html/
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. november 3., kedd 17:03
Mivel Blu-ray megfelelője nincs :/, remélem jó helye lesz itt egy kék tesztnek:
http://blugeek.blog.hu/2015/11/03/bd_teszt_marvel_tornasor_13_bosszuallok_ultron_kora_2015_import_ajanlo
0
2015. október 26., hétfő 21:37
Jó lenne ha ez a Disney hisztéria a BD-kel megoldódna végre,már vagy 7 éve nem DVD-zek,egy ilyen filmet meg pláne nem fogok DVD-n nézni.A Star Wars-ból is majd csak egy DVD-vel szúrják ki a szemünket?Az szép baleset lesz.
0
2015. október 13., kedd 19:05
Szívesen! :)
0
2015. október 13., kedd 10:25
Tűzpróba rávert erre látványban - ezen jót nevettem így ébredés után, köszi az élményt! :)
most posts by TM
0
2015. október 13., kedd 9:45
A végtelen köveket és Víziót látta, azért küldte meg később a bölcsőt villámmal, hogy életre keljen.
A film védelmébe: csak 100 millióval hozott kevesebbet, másfél milliárdnál az nem sok. Látványban nem tudna újat mutatni, mert Vasember is csak egyféleképpen tud repülni :) elég ha tartja azt a szintet mint az előző filmekben. Újat a Hulk vs Hulbuster csatában, Higanyszál jeleneteiben, stb. látni.
A marvel univerzum majd akkor válik teljessé ha látjuk az Infinity War második részét. Önmagában első nézésre egy Birodalom visszavág is hiányos, de a többi filmmel együtt alkot egy egész történetet. Ezt csak példának hoztam fel, nem összehasonlításképp.
0
2015. október 13., kedd 0:33
Szerintem ritka szar lett ez a film, sajnos. Nem csoda, hogy gyengébben muzsikált az elsőhöz képest. A mai napig nem tudom Thor mire jött rá a vízben lubickolva.
Csak néztem a filmet és rájöttem, hogy már látványban sem tud semmi újat nyújtani. Ezerszer láttuk már Vasembert a levegőben repkedni, vég nélküli robbanások, még a Transformerst szidják. Sajnos az effektek néhol kritikán aluliak. Az Útvesztő:Tűzpróba rávert erre látványban.
0
2015. október 11., vasárnap 12:34
Igaz. Akkor gondolom, Kazahsztánból nem rendelnek tömegesen cseh BD-ket. ;)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. október 11., vasárnap 12:20
Kazahsztánra gondolt.
0
2015. október 11., vasárnap 12:14
Hogyne lenne nagyobb, amikor a magyar vásárlók is a cseh piacot erősítik.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. szeptember 25., péntek 21:01
Megvetted és rögtön felmásoltad a gépedre? Minek, ha nem is érdekel? :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 24., csütörtök 10:44
Ugyan olyan ronda ,szánalmas kiadás mint a Galaxis volt. A borító a tok , 990. forintért sokkal különb kiadásokat lehet venni.
A kedvem is el ment tőlük mármint a Marvel filmektől. Emlékszem az első rész megjelenésekor már hetekkel előtte számoltam a napokat.Most ez már két hete fent van a vinyomon de még meg sem néztem. Tudom én csak egy vagyok a Disney-nek a sok millió nézőből akit elbuktak de gondolom ,remélem ez a hozzá állás hosszútávon nekik sem lesz kifizető!!!!
0
2015. szeptember 24., csütörtök 9:27
Hogyne érezném:-)

Tényleg nagyon fura. Stereo szinkron egy Disney BD-n? Nem emlékszem hasonlóra. Kazah szinkronról meg főleg nem..
0
2015. szeptember 24., csütörtök 6:40
Ott biztos nagyobb a fogyas mint nalunk.
(Remelem erezted az ironiat!)
0
2015. szeptember 24., csütörtök 2:34
Durva, hogy a cseh változatra került kazah szinkron 2.0 :)
0
2015. augusztus 11., kedd 17:43
Köszi, ez biztató. Egy kettesre azért komoly esélyed van, ha játszol. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. augusztus 11., kedd 17:22
Ez annyira, de annyira.... hmmm... aranyos. Aranyosan naiv.

Szvsz amíg a Disney jogok a PV-nél vannak, addig itt nem lesz semmi változás. Hogy min vesztek össze, az tulajdonképp meg lényegtelen is (egyébként valószínűleg soha a büdös életben nem tudjuk meg), viszont hogy NEKÜNK, a mi kis 200 darabos piacunkra senki nem fog külön lemezt újból gyártani, az hótzicher.

Ha nyerek a lottón én legyártatom és ingyen kap minden xpresses. :)
0
2015. augusztus 11., kedd 16:49
Jah, nyilván azért tartozik a Star Wars-filmek forgalmazási joga a Disney-hez, mert megvették szőröstül-bőrőstül a Lucasfilmmel együtt. Az első (vagyis IV.) Star Wars epizód csak azért maradt a Foxnál, mert ők anno úgy kötötték a szerződést Lucassal, hogy a tökömtudja mennyi ideig kizárólagos terjesztői/forgalmazói annak a konkrét filmnek (aminek akkor még a folytatása sem volt biztos).
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. augusztus 11., kedd 13:10
Én csak annyit tudok a neten keringő infók alapján, hogy a Disney és a Fox megállapodása szerint immmár az összes korábbi Star Wars-film forgalmazási joga a Disney-t illeti, a IV. epizódot kivéve, ami az egykori szerződési feltételek miatt még mindig a Foxhoz tartozik.

https://www.disneymoviesanywhere.com/movies/star-wars

Ennek ellenére mégis megállapodtak, hogy elérhetővé teszik mind a hat részt digitális HD formátumban, ami egy ideje már le is tölthető.

KÜLSŐ LINK

Ez a fizikai újrakiadás pedig szerintem valahogy úgy néz ki, hogy a Disney globális szinten beleegyezett, hogy a Fox újfent megjelentesse a filmeket mindenhol, ahol akarja, illetve ahol egyszer már kiadta őket. Ennek megfelelően a BontonFilm minden további nélkül megjelenteti nálunk is a sorozatot, mint a Fox magyarországi forgalmazója.

Lehet, ha a Disney rájönne, hogy nálunk úgymond Blu-ray tilalom van, akkor rögtön leállítaná az egész hazai újrakiadást:D
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. augusztus 11., kedd 13:04
Na írtam a Disney-nek a céges címemről, hátha... Aztán ha jön valami közzéteszem :)
0
2015. augusztus 11., kedd 12:54
Egyébként meg nem akarok én itt senki pártján állni. Ott az email cím, írjál nekik. Ami onnan jön, na az hivatalos. De attól tartok, hogy ha leírná a Disney, hogy igen Dénes, itthon szart se adtunk el, ezért kocc, akkor szar se változna, tovább lenne a PV szidva. Ilyen szempontból tényleg felesleges a tények vizsgálata... :D
0
2015. augusztus 11., kedd 12:52
Nem értem az analógiát... Te nagyon rá akarod húzni a vizes lepedőt teljesen indok, alap nélkül a forgalmazóra. Egyszerűen kell valaki aki helyben van és szidhattok.

A Star Wars BD egy film sorozata. A Disney BD egy filmstúdió minden filmje. A Bontonfilm nem harcolt a fémekért, jönnek maguktól. A PV állítólag küzdött a Disneyvel, nem nem jött össze. A Fox nem hiszem, hogy nem akarta itthon megjelentetni a SW-t. A Disney nem akarja megjelentetni a BD-it.

Van ebben párhuzam?
0
2015. augusztus 11., kedd 12:43
Amúgy senkinek sem fura, hogy a Star Wars-okat kiadják nálunk újra Blu-rayen? Amennyiben ehhez tényleg csak a BontonFilmnek van köze, akkor a Disney Blu-rayek elmaradásának mért ne lehetne csak a PV-hez köze?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. augusztus 11., kedd 12:35
Jó kérdés... Erről talán Dömit és a dvdextrát lehetne megkérdezni.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. augusztus 11., kedd 12:23
Tessék:

"Tisztelt Vásárló!

Ezúton szeretnénk tisztázni a The Walt Disney Company magyarországi Blu-ray kiadványai körül kialakult helyzetet.

Mérhetetlenül csalódottak voltunk, amikor az első információk eljutottak hozzánk azzal kapcsolatban, hogy A galaxis őrzőivel kezdődően a Walt Disney új filmjei Magyarországon nem jelenhetnek meg Blu-ray formátumon. Hosszú hónapokon keresztül tárgyaltunk a Disney illetékeseivel, de sajnos minden erőfeszítésünk ellenére sem tudtuk elérni, hogy meggondolják magukat. A döntés hátterében a Disney tájékoztatása alapján költséghatékonysági megfontolások állnak, azaz címenként nem fogy annyi Blu-ray lemez a hazai piacon, hogy a Disneynek megérje a magyar változatot elkészíteni. Ezzel természetesen pont azokat a rajongókat, gyűjtőket hozzák kellemetlen helyzetbe, akik hajlandóak legális forrásból megvásárolni a kívánt termékeket...

A forgalmazók lehetőségei nagyon korlátozottak egy ilyen helyzetben, alapvetően egyáltalán nincs beleszólásunk abba, hogy mely filmek, mikor és milyen formátumban jelenhetnek meg.

A fenti döntéssel kapcsolatos észrevételeiket, panaszaikat az alábbi e-mail címen tehetik meg:

registration@disney.hu

A Pro Video továbbra is minden tőle telhetőt megtesz, hogy az elérhető legnagyobb választékkal, változatos termékekkel (pld. díszdobozos/többlemezes kiadvány, future pack, rendezői változat, digi-book stb.) és izgalmas akciókkal álljon partnerei és vásárlói rendelkezésére.

Üdvözlettel,

Pro Video Film & Distribution Kft."
0