Keresés

Aliens - A bolygó neve: Halál - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2015. október 18., vasárnap 16:07
A Star Trek: Voyagerben például szintén Menszátor Magdolna kölcsönözte a hangját a kapitánynak, és azt is baromi jól hozta!
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. október 18., vasárnap 15:22
Bocsi...

https://www.youtube.com/watch?v=e-5ur2BHxjs
0
2015. október 18., vasárnap 15:22
Bocs, kicsit off (de csak kicsit, hisz ebben pedig Menszátor Magdolna hangját hallhatjuk), de marha jó! :D

https://www.youtube.com/embed/e-5ur2BHxjs" frameborder="0" allowfullscreen>
0
2015. október 18., vasárnap 15:14
Érdekes, ha annak idején kimaradt az eredeti szinkron számomra, általában az újabb után nem szokott tetszeni. A legtöbb esetben szerintem csak szokás kérdése. Pl a Nevem Senki-vel jártam így legutóbb. De jelen esetben az Aliens-nél úgy érzem, hogy tetszene a régi szinkron is. Rákerestem, találtam is belőle részletet.

https://www.youtube.com/watch?v=iVlL2dkBde0

Bár, lehet felesleges belinkelnem, lehet rajtam kívül mindenki ismeri. :)
Szóval, jónak tűnik a "dolgozó lány"-os (egyből ez a film ugrott be, régen nagyon szerettem) Ripley hang is ehhez a filmhez. Érdekelne, de nem hinném, hogy valaha hozzá fogok jutni.
0
2015. október 18., vasárnap 13:01
"Nyald ki a szemfenekem!" :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 18., vasárnap 12:42
Márpedig az csak a 2. szinkron, a mozibemutató után hét évvel készült. Az eredeti érdekessége az, hogy még nem Menszátor Magdolna volt Ripley hangja. Ahogy a Die Hard 1. eredeti szinkronjában sem Dörner McClane hangja, hanem Vass Gábor. Ott kétszer annyi idő múlva,14 évvel később készült a második szinkron. Akik az originál filmet sokszor látták ezekkel a szinkronokkal, azok számára az első magyarítás az alap. Mint pl. a Vissza a jövőbe esetében, hogy aktuális példát is hozzak. :).
most posts by TM
0
2015. október 18., vasárnap 12:10
Kétlemezes DVD-n volt meg az Aliens és a mozis változat szinkronja számomra az eredeti. Az M1 féle végigszonkronos változat viszont számomra értékelhetetlen. Ripley és Hudson szinkronhangjai elég szokatlanok és a szinkron minősége sem olyan mai kornak megfelelő szinvonalú. Ez kerülne fel a BD kiadásra akkor szomorú leszek. :(
0
2015. szeptember 15., kedd 14:38
Így van! Csak sajnos az eredeti moziszinkron (Ripley-Farkas Zsuzsa) nem volt hivatalosan hozzáférhető. Gondolom, hogy most sem.
most posts by TM
0
2015. szeptember 14., hétfő 21:34
A leírásban viszont nem helytálló, hogy a moziváltozat DVD-n még nem jelent meg, mert a Quadrilogyn (vagy Tetralógián, ha úgy tetszik) rajta volt.
0
2015. szeptember 11., péntek 10:38
:)

Avi már szinte sehol sincs, sajnos...
most posts by TM
0
2015. szeptember 10., csütörtök 22:59
Szerintem pedig a legszebb mind közül
0
2015. szeptember 10., csütörtök 22:55
A sorozat legcsúfabb fémdobozát tisztelhetjük ebben :D de azért jó hogy megjelenik :D
0
2015. szeptember 4., péntek 19:22
Az .avi-ra? :)
0
2015. szeptember 4., péntek 18:41
Hát én is már valamilyen kinti beszerzésen gondolkodtam, hogy teljes legyen a sorozat.
0
2015. szeptember 4., péntek 17:42
No, végre egy jó hír! Màr majdnem zavvira fanyalodtam.
most posts by TM
0
2015. szeptember 4., péntek 17:10
Ohh :) végre megjelenik a hiányzó rész.
0