Keresés

a te dvd gyüjteményed

2004. december 6., hétfő 13:12
Reszemrol ha kulfoldrol rendelek valamit akkor annak nyomos oka van, egyebkent inkabb itthon veszem a filmeket. De amiket kintrol vettem azok itthon egyhamar nem fognak megjelenni, vagy nem annyiert (X-files, Millennium, stb...) Vagy olyan zenei dvdk amik itthon szinten nem jelennek meg vagy 3x annyiert.
Esetleg lenyegesen (!) kulonbozo verziok (1 lemezes kiadvany vs 2 lemezes, stb...)
Ezzel nem hiszem ,hogy a hazai kiadasokat szurnam hatba. Ha kiadok egy filmert n ft-ot akkor had vegyem mar meg a szamomra legjobb kiadvanyt. (Ennek ellenere a filmjeim ~85%a itthon vasarol (es azok nagy resze egy on-line bolttol) )
0
2004. december 6., hétfő 11:01
Főleg, hogy a hazai kiadványok javarésze meg sem közeliti a külföldiek -ott- általánosnak mondható minőségét, és jórészt még Ft-ba átszámitva postaköltséggel együtt is kevesebbet kérnek érte, mint itthon. Nekem sajnos egyedül nyelvtudásom nem teszi lehetővé, hogy zavartalanul élvezzek egy legalább magyar feliratot is nélkülöző filmet - elég jól értem, de közel sem teljesen, igy pedig - szerintem - nem lehet filmet nézni. Másik pedig, hogy az egyébként filmszerető család megintcsak nem élvezhetné a dvd nyújtotta szórakozást.
0
2004. december 6., hétfő 10:41
Egy kis félreértést hadd oszlassak el: 6.1 = 5.1 EX !!! DTS 6.1 = DTS ES !!!
0
2004. december 6., hétfő 0:04
derceto-val kell egyetértsek. ha pénzt adok egy kiadásért, akkor az a lehető legjobb legyen. persze filmenként lehet más-más szempont is, de ha egy külföldi kiadás jobb mint az itthoni, akkor lelkiismeret furdalás nélkül megrendelem.
0
2004. december 5., vasárnap 23:23
lehet, kicsit patrióta vagyok, de amit lehet, azt inkább itthon veszem meg. hiába beszélek angolul, hiába nem jelent gondot a más régiós dvd, azért én inkább nem döfök még egyet a döglődő hazai piac hátába azzal, hogy külföldön vásárlok, mert az egy picivel olcsóbb, előbb jelenik meg, szebb doboza van, vagy több extra van rajta. de ez csak én vagyok.
0
2004. december 5., vasárnap 23:16
Levan szarva! Televan a tököm a dologgal!

HA viszont tényleg 6.1 van rajta akkor visszavonok minden szemrehányó kifejezést! Felejtsük el!
0
2004. december 5., vasárnap 22:29
pontosan.
0
2004. december 5., vasárnap 22:16
"dehogy olyat ami minden bizonnyal meg fog jelenni, az nemtúl okos dolog"

Ezt kifejthetéd bővebben esetleg. Miért is?

De mondok én neked egy okosságot: Megrendelem interneten a filmet, bankkártyáról automatikusan levonják a pénzt és néhány nap múlva a postás a kezembe nyomja a csomagot. Ennyi. Nem kell végigtúrnom egy műszaki áruház összes polcát, nem kell sorbanállnom a pénztárnál, és nem kell pénzzel a zsebemben otthon az órámat bámulva várnom a futárt (bocs xpress! :). Nekem ez így kényelmes.
Amennyiben a külföldi kiadás ekvivalens a hazaival, akkor általában itthon veszem meg, de ha a külföldi valamiért szimpatikusabb, akkor nem fog visszatartani a felirat vagy a szinkron hiánya, amit amúgy sem vennék igénybe.

0
2004. december 5., vasárnap 20:55
csak azt nem értem mi ezen a furcsa? Ha szerinte szar a magyar szinkron, akkor vegye meg a külföldit, mert ott az angol hang 6.1-es nálunk az angol hang" csak " 5.1ex(asszem).
ÜDV,
0
2004. december 5., vasárnap 20:49
ááá lehetetlen eset vagy haver!
Az oké hogy olyan filmeket szerzel be külföldről amik itthon nem kaphatók, dehogy olyat ami minden bizonnyal meg fog jelenni, az nemtúl okos dolog, de ez végülis a te dolgod!

Téma Lezárva!

...amúgy meg nemis egy nagyonfasza film!
0
2004. december 5., vasárnap 13:45
Végre valaki :DD Nem vagyok egyedül, hippiájé! :DD
0
2004. december 5., vasárnap 13:11
úgy lesz, a magyar elbaszott szinkront már a két lemezesen sem bírtam, nem még a négy lemezesen ahol az anol dts kárára van...........
0
2004. december 5., vasárnap 11:16
Nem beszélve arról, hogy odakint sokkal hamarabb kapható néha az a kiadás, ami idehaza meg fog jelenni. Pl. a csehektől a magyar megjelenés előtt több mint fél évvel vettem a Zsarulesen 1-2-t. Vagy Ausztráliából járt nálam a Minority Report anno, szintén szinkronnal, és szintén majdnem fél évvel korábban. Meg ami most nem jut eszembe.
0
2004. december 5., vasárnap 11:11
Az angol DTS iszonyúan jól szól. :D Szóval ajánlom, azzal vedd.
0
2004. december 4., szombat 11:26
Pl. te hogy szerválnád be a Maszk című remek Jim Carrey filmet? Vagy a 101 kiskutya rajzfilm változatát (már alig várom)? Itthon egyiket sem adták ki! Ha pedig annyira kell az az ócska felirat, rakd rá PC-n! Vagy mégkönnyebb, tanulj meg angolul!
0
2004. december 4., szombat 11:16
jah, és hogy boldog légy és kiteljesíthessem számodra a sznobizmus fogalomkörét, a Gyűrűk ura trilógiát is kintről fogom megrendelni
0
2004. december 4., szombat 11:12
igaza van gerikének, van rajta felirat

egyébként ha nagyon baszogatni akarsz, akkor keress inkább nőt magadnak és ne rajtam vezesd le......
0
2004. december 4., szombat 10:53
Én az itthon vásárolt dvd-ken sem kapcsolom be a feliratot (feltéve, hogy angol nyelvű filmről van szó). Szóval miért is kellene itthon vásárolnom?
0
2004. december 4., szombat 10:45
van rajta!
0
2004. december 4., szombat 9:49
Azert kulfoldrol n+1 magyar felirattal rendelkezo filmet lehet rendelni ha valakinek az a fontos, hogy legyen felirat mert pl nem beszeli a nyelvet.
Az, hogy valaki kulfoldrol (is) rendel az miert lenne sznobizmus? Neha sokkal olcsobb egy azonos vagy jobb kiadvany mint itthon. Az itthon soha meg nem jeleno filmekrol nem is beszelve.
0
2004. december 4., szombat 0:03
Ez nem midenkinek okoz gondot.
0
2004. december 3., péntek 23:52
Esetleg mert 90%, hogy pl. a kintinek szebb a képe, és jobban szól, ahogy azt már iszonyúan sok példa mutatta.
0
2004. december 3., péntek 23:48
fogadjunk hogy még felirat sincs rajta!
0
2004. december 3., péntek 20:15
Magánügy, ki mire költi apénzét és hol!
0
2004. december 3., péntek 17:37
Ha ez megnyugtat, én még a magyar kiadást sem veszem majd meg. Egyébként, magán ügy, hogy ki mire költi a pénzét.
0