Keresés

a te dvd gyüjteményed

2015. október 30., péntek 21:53
Kész téboly! :)
most posts by TM
0
2015. október 30., péntek 18:53
Igen, a szinkronos 103 perc, a feliratos 111. Most ellenőriztem éppen!
0
2015. október 30., péntek 18:00
Köszi és az infót is !
0
2015. október 30., péntek 17:57
Szuper hitchcock gyűjtemény! Gratula! ÉN is nagy FAN vagyok. A Téboly c. filmnek ez a kiadása sajnos vágott! A régi kiadás (bár talán azon nincs szinkron) tudtommal vágatlan!

http://www.hitchcock.hu/Filmes/Hitchcock/Egyeb_Hitch/VHS_DVD/DVD-Frenzy-04.htm
0
2015. október 29., csütörtök 20:58
Egyetértek !
Ha lehet és van én is mindig a Warner/Forume home-os kiadást próbálom beszerezni !
0
2015. október 29., csütörtök 20:53
A 20-as évek némafilmjei nem vonz egy kettő érdekel a 30-as évekből !
De előtte megnézem vakon nem szerzem be !
0
2015. október 29., csütörtök 19:12
A warner/forume home-os kiadások még jobb tokban voltak. A mostani provideósok nagy része elég ócska.
Korábban erről volt már szó.
A másik, hogy a warner/forume home-os kiadásokon még táblázatszerű a hátoldalon a hangok, feliratok stb.
0
2015. október 29., csütörtök 19:09
Kemény dió még rád vár "gabor2220"!!
0
2015. október 29., csütörtök 17:54
Milyen ritkaságok? Adsz el?
0
2015. október 29., csütörtök 16:25
Meglett, viszont ez az első feliratos kiadás. De legalább van belső artwork és a külső borító is szebb mint a mostani BD-é.
Amúgy a padlás fűtött és minden film pufi fólia között van + dobozban vannak, úgyhogy.. :) De jó, hogy felmentem legalább tudom mi van, találtam is rakat ritkaságot :D
0
2015. október 29., csütörtök 14:37
A korai filmjeit a Caesar adta ki, először felirattal (már amelyikben beszéltek) aztán később szinkronnal. A többi némafilmje pedig külföldről rendelhető.
most posts by TM
0
2015. október 29., csütörtök 14:09
Hitchcock filmek is megvannak amit vártam !

Hitchcock gyűjtemény egyelőre a korai filmjeivel ismerkedni kell !
0
2015. október 29., csütörtök 10:30
"A szomszéd nője "sajnos" már provideós, de a Még zöldebb... még fórum home kiadás. :DD"

Mi a különbség a kettő között? Miért találod a "Fórum Home" féle kiadást jobbnak?
0
2015. október 29., csütörtök 10:29
"Értelem és érzelem lehet, hogy kallódik egy a padláson, ha nagyon kell megnézem :D"

Természetesen érdekel. A cím legjobb filmes feldolgozásának tartom, és önmagában nézve is remek film, zseniális színészgárdával.

Az mondjuk nem sejtet jót, hogy keresned kell, ráadásul a padláson... :)

Éppen most sikerült beszereznem pár "like a new" állapotúnak hirdetett, gyűjteményvől való, már nem kapható klasszikust DVD-n. ("The Princess Bride", "Idő Urai", stb.)
A hirdető egyébként korrekt srác, de a jelek szerint a "gyűjteményi darab", vagy "gyári új állapot" fogalmát eltérően értelmezzük.

A lemezek valóban tökéletesen kifogástalan állapotban voltak; egy karc, egy ujjlenyomat sincsen egyiken sem, és a pattintóból is nehezen jönnek ki. Talán némelyik még lejátszóban sem volt soha.

A gyári tokok külseje viszont már "opálos", karcos, viseltes... Mintha gyakran lettek volna ide-oda pakolgatva, elrakva dobozba, kitéve polcra, majd megint áttéve... Vagy még inkább, mintha sok időt töltöttek volna egy áruházban kihelyezett "DVD turkálós ketrecben".

A lemezek állapota és ritkaságuk miatt nem kértem az üzlet sztornózását, de tanulópénznek jó volt: máskor csak személyes átvétellel vásárolok gyűjteményből származó lemezeket is.

Az én gyűjteményem darabjai ugyanis még a tokjukat illetően is olyanok, mintha a celofánt most bontottam volna le róluk. A papír díszdobozokon egy karcolás, gyűrődés sincsen. Még akkor is, ha a filmet többször meg is néztem. Én ennyire vigyázok a lemezeimre.

Summa summarum: ha tényleg ilyen "gyári új" állapotú a lemezed, akkor beszéljünk róla! Ha nem ilyen, akkor köszönöm, de nem érdekel.
0
2015. október 29., csütörtök 2:51
Keresem Annie Girardot főszereplésével a Mindenkinek a maga keresztje című filmet,magyar vonatkozással.Köszönöm!
0
2015. október 28., szerda 23:35
Én is sokáig kerestem, aztán ráakadtam... igaz, nem magyarhonban.
0
2015. október 28., szerda 21:49
Egy gyűjtőtárs segítségével akivel évekkel ezelőtt aukciós oldalon kerültem üzleti kapcsolatba vele és azóta többször segített ezt vagy azt beszerezni , így több keresett nagyon ritka kiadványt sikerült általa polcra tenni !
0
2015. október 28., szerda 21:33
Boldog születésnapomat honnan sikerült???????? 1000 éve keresem.
0
2015. október 28., szerda 21:05
Nekem is érkezett 2 ritka Warner kiadvány !

King gyűjteményen össze állt mást nem nagyon hiszem hogy beszerzek !
0
2015. október 27., kedd 7:58
Köszi. :D

Hajtok még 15-20 darabért. :D
0
2015. október 27., kedd 7:57
Zsibiről. :D

Az Értelem és érzelem még bontatlan volt. :D
A szomszéd nője "sajnos" már provideós, de a Még zöldebb... még fórum home kiadás. :DD
0
2015. október 27., kedd 0:15
Értelem és érzelem lehet, hogy kallódik egy a padláson, ha nagyon kell megnézem :D
0
2015. október 26., hétfő 21:14
Hú, ezeket hol sikerült beszerezned?

A "Sense & Sensibility", és a "Szomszéd nője..." filmek miatt kicsit irigykedem. :-)
0
2015. október 26., hétfő 21:11
Ez bizony nagyon szép, minőségi kiadás!

Az első kiadású Alien díszdoboz mellett a gyűjteményem számomra egyik legkedvesebb, legbecsesebb darabja.
0
2015. október 26., hétfő 21:01
Ez igen! Nagyon klassz gyűjtemény. Jópár igazi klasszikus címmel.
0