Keresés

a te dvd gyüjteményed

2015. október 10., szombat 23:01
Pontosan még a Warner féle snapper case előtt jöttek. Mindenesetre helytakarékosabb megoldás mint a "normál" DVD tok és szebb is (szerintem). Olaszországban és Thaiföldön például annyira divatban maradt, hogy a mai napig adnak ki belőle. A pontosság kedvéért hozzáteszem a hivatalos megnevezése Super Jewel Case - ezen belül is a filmek és a zenei kiadványok gerincmagassága különböző, így nem kompatibilisek a belső papírok). A Jewel Case az pedig a zenei CD-k tokja. Persze ettől függetlenül már láttam össze vissza rányomott megjelölést.
0
2015. október 10., szombat 14:28
A DVD-formátum hajnalán volt divat ez a jewel case-es megoldás a Columbia / Tristar filmek esetében, én is találkoztam ezekkel a címekkel anno, de még nem volt lejátszónk, így nem birtoklok egy ilyet sem (na jó, egyet igen, de az zenei kiadvány és jóval később lett a gyűjtemény tagja).
0
2015. október 10., szombat 13:53
És te is küldhetsz ide és beszélgethetsz is itt róla.
most posts by TM
0
2015. október 10., szombat 11:36
Ide is küldhettek képet az új filmetekről
https://www.facebook.com/ratobtrebor
0
2015. október 10., szombat 11:24
Szép gyűjtemény, én nem is tudtam, hogy léteznek ilyenek. :)
0
2015. október 10., szombat 10:56
Tegnapi

0
2015. október 7., szerda 19:16
Lassan gyűlnek sajnos. :/
Aki megválna a jewel tokos filmjeitől szóljon. :D

0
2015. október 7., szerda 18:37
Újabb jewelem. :D

0
2015. október 5., hétfő 17:34
Ok.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 5., hétfő 17:11
Ahh, szelekt... Meggondolom a dolgot, mindenesetre köszi, hogy megnézted!
0
2015. október 4., vasárnap 14:30
Megnéztem lámpa fényében a lemezt alaposan. Egy pár apró, alig látható hajszálkarcot véltem felfedezni a lemezen.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. október 4., vasárnap 1:46
Köszi, nem sürgős :)
0
2015. október 4., vasárnap 1:26
Holnapra megmondom.
0
2015. október 4., vasárnap 0:44
elisha, téglagyári megálló, Tadam, köszi a segítséget!

Tadam, asztali lámpa fényénél nézve is karcmentes példányod van? Mert akkor érdekel :)
0
2015. október 1., csütörtök 22:05
Nekem pont van egy eladó Gyanú árnyékában DVD. :)
0
2015. október 1., csütörtök 19:54
Én 1-2 éve még találkoztam Hitchcock filmekkel boltban arra nem emlékszem hogy ez is közte volt-e !
Most már joglejárt lehet de hozzá jutni innen onnan még !
0
2015. október 1., csütörtök 13:30
Helyesbítek, nemrég még hozzá lehetett jutni. :)
De több forrásból beszerezhető most is, igaz, nem ezer alatti áron, de aki gyűjt, és kell neki, az tudja, hogy ilyenkor nincs mérlegelési lehetőség. :)
most posts by TM
0
2015. október 1., csütörtök 10:04

Zendülés a Caine hadihajón

Végre ez is jewelben. :)
0
2015. szeptember 30., szerda 22:19
Nem reklámoznám a helyet de egy kisebb aukciós oldalról
0
2015. szeptember 30., szerda 20:02
Csak sikerül beszerezni mindent amit kerestem:

0
2015. szeptember 30., szerda 13:01
Azon én már túl vagyok! :D Most a "kéne is" fázisban vagyok. :) Megint. Amúgy én megvettem volna a fejedet. :) Sajnos az enyémet Ebay-ről tudtam csak beszerezni, ráadásul nem is volt olcsó. Viszont máshol már nem találtam belőle, itthon, Magyarországon. Hát igen, későn kapcsoltam, hogy kellene, addigra elfogyott mindenhonnan. Ráadásul nekem nincs is magyar vonatkozás a lemezen. Viszont annak idején a cseh oldalról megrendeltem a magyar 3D-s kiadást, így nincs problémám. :) Amúgy is csak a fej kellett. :)
0
2015. szeptember 30., szerda 12:59
Én is azt mondom. :) Amúgy mostanában járok Pesten sűrűbben, jó lenne valamit összehozni. De akkor majd kereslek! :)
0
2015. szeptember 30., szerda 12:46
Egyébként én láttam a Predator-fejedet (mármint a kiadványról beszélek :)) ) és csak azért nem szóltam hozzá, mert azon filóztam, hogy vajon nem kellett volna-e eladnom a sajátomat. Tudod, most megint ilyen "kéne is meg nem is" viszonyom van a lemezekkel.
most posts by TM
0
2015. szeptember 30., szerda 12:44
Jaja, de ne várjuk meg, amíg megint erre jár valami kivénhedt rockbanda, menjünk a dolgok elébe! :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 30., szerda 12:37
Bízom benne, hogy majd alkalomadtán, személyesen is tudunk ezekről beszélgetni. ;)
0