:) Ez amolyan harci kiáltás egy csata előtt. :) Köszi, majd még alszom rá egyet! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. szeptember 30., szerda 12:35
16099
Ezt nagyon köszönöm, TM! Értékelem a gesztust. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. szeptember 30., szerda 2:08
52685
Végülis megérthető ez is, hiszen nem sokan képesek szépen, mívesen szerkesztett mondatokkal beszélni egy filmről, viszont a köznapi, egyszerű nyelvezettel mindenki tisztában van, még ha csak egy alapbézik (pl. anyád) szinten is, ezért vannak, akiknek ilyenkor ragyog fel az arcuk, hogy végre ők is bekapcsolódhatnak. :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 30., szerda 2:05
52685
Dömit nem érdekli a fórum, csak az, hogy választ kapjon a kérdéseire. :) De ez már 2005-ben is így volt, amikor júniusban követelte a szeptemberi megjelenési dátumokat. :) Angyali pofa, én nagyon bírom őt! :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 30., szerda 1:45
8260
Egyrészt, persze, nincsenek, mert emberek sincsenek hozzá... másrészt meg... azért a kevés komment egy része is rendszeresen beszólás valakinek valamiért.
Főleg ugyebár Dömi irányába, aki - akár megérdemli, akár nem, ez nézőpont kérdése - birkatürelemmel viseli ezt. De azon kívül is érvényesül az, hogy (akárcsak az aranykorban) vérre gyűlik a nép, ha van egy kis balhé, rögtön kibővül a fórumozók köre. Legyen az nyelvhelyesség, szinkron, bármi más.
0
2015. szeptember 30., szerda 1:11
52685
Figyi, ha neked örömet okoz, hogy "kikiabálod" azt, aminek aktuálisan örülsz, akkor tojjál rá, hogy ha nem gratulál hozzá tíz másik fickó. Ilyen böszme fajta a filmgyűjtő nép nagyja, hogy csak magának kapar és egy ilyen fotót látva csak tippet kap, hogy még ezt is vegye meg, vagy irigykedik, mert nem jutott neki. Az együttérzés és a barátiasság kiveszőfélben levő dolog és ha mégis tapasztalsz ilyet, még jobban érezd jól magad, mert ritka kincs! :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 30., szerda 1:06
52685
Szerintem mostanában már nincsenek veszekedések. Hogy még egy állítást cáfoljak, DNS-sel mi nem veszekedtünk. Ő egy úriember, akit még elképzelhető, hogy decemberben megkövetek és akivel csupán szenvedélyes vitánk volt:)
most posts by TM
0
2015. szeptember 30., szerda 0:57
52685
Nincs harc, részemről kommunikáció sincs, ***** terelte rá a beszélgetést a saját korábbi agymenésére, amiből nulla tanulságot vont le. Méltóságon aluli dolog, de ha már szennyez, tisztáztam, csak a Rád való tekintettel.
most posts by TM
0
2015. szeptember 30., szerda 0:04
3448
El is megyek szipogni a sarokba. :D Egyébként nekem is hiányzik a régi hangulat. Részint itt nőttem fel, 16 éves korom óta iszom a kommentelők szavait és figyelem a képeit. Egy filmnyi esemény részese voltam itt, én sem szívesen hagynám el az oldalt örökre.
0
2015. szeptember 30., szerda 0:03
16099
Ja, és köszi! :)
0
2015. szeptember 30., szerda 0:01
16099
Igen, tulajdonképpen Te tehetsz róla. :) :) :)
0
2015. szeptember 29., kedd 23:59
3448
Na tessék az én Dragonslayerem meg kommentlavinát indított el. :D Egyébként grat a Predator fejhez. :)
0
2015. szeptember 29., kedd 23:49
16099
De én azért már több, mint 10 éve itt fórumozom. Sehol nem volt olyan filmes közeg, ahol meg tudtam volna beszélni az aktuális filmes vonatkozásokat, és én mindig örömmel mutattam meg az aktuális beszerzéseimet. Én még mindig ide kötöm magam, erőszakkal, mert valahogy itt érzem "otthon" magam a filmek világában. Sajnálom, hogy az évek alatt a fórum leépült, szeretném azért továbbra is tartani a kapcsolatot emberekkel, de tudom, erre más mód is van. Mindenesetre, én már több fotót nem teszek be a beszerzések topikba, mert senkit nem érdekel. Tegnap is mennyire örültem annak a szaros Predator-fejnek?! :) De most ez az egész nem rólam szól. :)
0
2015. szeptember 29., kedd 23:45
8260
Az IS volt a baja. De ez egy sokkal régebbi történet...
Egyébként igen... sajnos hozzá kell szokni a nulla reakcióhoz, legyen az akár egy nagy örömmel beszerzett lemez publikálása, akár egy filmes írás. Itt is és máshol is.
Itt most semmi másnak nincs hírértéke, mint hogy mi, milyen tokban jelenik meg, no meg hogy mi, mennyit, mikor késik. Min, milyen szinkron van vagy nincs, mi, hol melyik országban olcsóbb. Itt mi miért nincs, holott máshol van.
Kb. ennyi most e fórum színvonala - no meg a szokásos veszekedés, ami régen is volt -, kb. ennyit tud az xpress (és használói) jelenleg. Ez van.
Nem szép, de mi tettük ilyenné.
0
2015. szeptember 29., kedd 23:38
16099
"neki annyi baja volt, hogy az új beszerzéseit hiába mutatta be többször, nem kapott rá visszacsatolást"
Ezt érzem mostanában én is a BD topikban. A kutyát nem érdekli...
0
2015. szeptember 29., kedd 23:35
16099
Nanana!
Nem azért kérdeztem a régi dolgokat, hogy megint egymásnak essetek! Nem ez volt a célom. Csupán a Dragonslayer-es filmről (egyértelműen) eszembe jutott DS, és rákérdeztem mi lehet vele... Ennyi. Nem kell megint harcolni egymással. :)
Majd elkérem valakitől DS számát, és akkor nekem is meglesz! :)
0
2015. szeptember 29., kedd 21:43
14599
Ki kezdi megint a személyeskedést? Naná, hogy én, ugye?
Mindegy, részemről befejeztem a veled való kommunikációt, ha nem tetszik, lehet ignorálni. DNS mondta nagyon jól a Star Wars topikban, belehalsz, ha nem a tiéd az utolsó szó.
Ennyi volt innentől...
0
2015. szeptember 29., kedd 21:41
52685
Egy két bolti forgóállványon még bele lehet futni. :)
most posts by TM
0
2015. szeptember 29., kedd 21:38
52685
Amúgy meg már a második bejegyzésénél tudtam, hogy új neve van, mivel a régi kommenteknél is átíródott a nick, márpedig én olvasgatni szoktam a régi topikokat is, szemben azokkal, akik csak a legutolsó beírásig pillantanak be, és olyat kérdeznek, ami hárommal lejjebb már ott áll. :)
Dragonslayert pedig felesleges idekeverni, neki annyi baja volt, hogy az új beszerzéseit hiába mutatta be többször, nem kapott rá visszacsatolást, pedig néha jó lett volna, ha legalább annak kapcsán beszélgetés kerekedik a filmekről, elvégre ez lenne a fórum egyik lényege. Nekem megvan Dragon száma, jóban vagyunk, szoktunk hosszan beszélgetni, pár soros moziértékeléseket írni egymásnak meg ilyenek, szóval nem állja meg a helyét az, hogy ő is azért lépett volna le innen, mert a fals viselkedése miatt megfagyott körülötte a levegő.
most posts by TM
0
2015. szeptember 29., kedd 21:36
352
A gyanú árnyékában-t honnan sikerült? Itt már nem beszerezhető, ezért merem megkérdezni :)
0
2015. szeptember 29., kedd 21:32
52685
puhamiki rosszul emlékszik, ő dobta el a kalapácsnyelet, amikor a szokásos pitiáner módján személyeskedni kezdett velem amiatt, hogy csak BD-lemezeim vannak, de nincs hozzá lejátszóm. Holott én sosem játszottam azt a nagy szakértőt, mint ő, csak a kiadványok bolti kinézete miatt voltam olykor kiakadva. Az, hogy Alföldiről mit mondott, az már csak a hab volt a kulturálatlansága tortáján.
most posts by TM
0
2015. szeptember 29., kedd 19:56
14599
Nézz be az A szökevény BD fórumába, és a Megdönteni Hajnal Tímeát BD topikjába, ezeken a helyeken megtalálod, ha nem törölték azóta.
0
2015. szeptember 29., kedd 19:55
16099
Oké, értem, köszi szépen. Van valahol még ennek nyoma (fórum), ahol utána lehetne nézni, vagy minden moderálva lett?
0
2015. szeptember 29., kedd 19:53
16099
Azt hiszem nincs meg a száma...
0
2015. szeptember 29., kedd 19:42
14599
Igen, valaha ő voltam. Most már leírom, mert akik miatt névváltoztatásra került sor, már úgyis tudják.
Dióhéjban: személyeskedés és szemétkedés felsőfokon, miután véleményt mertem mondani egy általam semennyire nem tartott hazai "művészről". R2-D2 is tudna mesélni erről az ügyről, mivel invitált a Filmfórumra, hogy ott folytassam a pályafutásomat, de nem éltem a lehetőséggel (eddig)...