Tegnapi beszerzés a gyerekeknek:

A dolog érdekessége, hogy még tavaly decemberben vettünk meg belőle egy részt a lurkóknak. Akkor ránéztem az Xpress-re, és láttam, hogy létezett belőle gyűjteményes kiadás is, de már akkor is nem kaphatóként szerepelt az oldalon. Nem is akartam megvenni azt az egy részt se, hátha sikerül felhajtanom belőle egy gyűjteményt, de végül engedtem a családnak. Erre egy órával később mit látok az Alexandrában? Hát persze, hogy a gyűjteményt - egyetlen egy, de szép állapotú példányban. De akkor már úgy voltam vele, előbb nézzenek bele a gyerkőcök a meglévő lemezbe, és ha bejön nekik, majd megveszem. Borítékolható volt, hogy nem fogják elkapkodni az orrom elől. Nos, olyannyira így lett, hogy még tegnap, bő hét hónappal a doboz felfedezése után is vásárlóra várt az az egy darab. A boltban töltött utolsó hónapjait már vitrin mögött húzta ki. Most azonban úgy döntöttem, nem kísértem tovább a sorsot, és megveszem. Azért hazafelé megjegyeztem, hogy ha idén karácsony előtt akartuk volna megvenni, valószínűleg akkor is meglett volna még.
Így pörög a DVD biznisz vidéken, offline.