Meg is nézem rövidesen. A Világ végén-hez gratula! Viszont tudod mi lenne még komolyabb? POTC steelek, azok is szép értéket képviselnének a gyűjteményben.
0
2014. február 8., szombat 15:08
2288
Feknikről teljesen sérülésmentesen mert a papír le van alatta fóliázva. A DVD borítókról melyikeknek fényes a felülete úgyszintén. A matt felületűeknél főleg ha régebbi kiadás egy kicsit sötétebb marad alatta, nem fakult a festék ott, de alig feltűnő. Egyben csak 1-2 darabról jött le, a legtöbbnél csak a matrica felső műanyag hordozórétege jött le elsőre. Azt óvatosan lehúztam, hogy ne tépjem fel a papírt (kb. 5 perc nem kell elsietni), majd az ott maradó ragacsos és ilyen méhsejt formában ott maradt MVKE maradt matrica maradványokat kétoldalas ragasztóval apránként le lehet bányászni. Mindig csak egy pici részhez odaérintgetni türelmesen. Ez egy hosszadalmasabb folyamat és vigyázni kell szintén arra ne tépődjön fel a borító. Kétoldalas ragasztót javaslok mert a cellux ragasztós felülete gyenge ehhez a ragacshoz. Abból kettő fajta létezik egy vászon alapú és egy sima. Na a sima az lesz a jó. OBI-ban kapható.
0
2014. február 8., szombat 14:29
1212
Szerintem nem fogsz csalódni a Kapitány és katonában te sem. Ha kiveszem a hajó imádatomat belőle, akkor is egy minden percében érdekes, izgalmas film marad, amit végigkísér némi kellemes humor is bizonyos időközönként. :)
Már postán van a Karib-tengerek kalózai harmadik része. Feknis, újszerű. :)))
0
2014. február 8., szombat 14:25
1212
Teljesen sérülésmentesen sikerült leszedned őket? Semmilyen nyoma nem maradt? Le tudnád írni hogyan csináltad?
0
2014. február 8., szombat 13:50
3448
Szépek! :) Én a klasszikus Disney mesékre lennék így vevő.
0
2014. február 8., szombat 13:31
1212
Hogy a manóba ne érdekelne?! Wall-E-ra vártam! :) Biztos vétel, de remélem annyira nem fogok beleszeretni az ilyenfajta kiadásba, hogy a többi is kelljen. :D Megvan mindegyik Pixar film (kivéve a Szörny Egyetem), nem nagyon akarok duplikálni, de Wall-E, azért mégis csak Wall-E. :)
0
2014. február 8., szombat 10:56
19957
Nem tudom érdekel-e valakit, de a PV újabb 2 Digibook-ot adott ki stikában.
0
2014. február 5., szerda 10:58
144
Szia!
Az OK, megtaláltam, az alapján gondolom, hogy kiadták és esetleg szinkronos. Viszont soha nem futottam bele sehol, még valós borítóképet se láttam róla, azért is kértem, hogy ha valakinek megvan, megerősítené-e, hogy úgy adták ki, ahogy az adatbázis írja, illetve tenne-e fel róluk 1-1 fotót?
0
2014. február 5., szerda 8:40
13392
Hello!
Keress rá bármire itt az adatbázisban, amiről tudod, hogy találatod lesz. Ezután, a találati oldalon állítsd át a fület a jelenlegi, "várhatóan beszerezhető termékek" menüpontról arra, hogy "mutassa a nem kapható termékeket is". Ha ezután keresel rá a két filmre, már megtalálod az adatbázisban.
0
2014. február 4., kedd 23:04
144
Először is szeretnék mindenkinek gratulálni a gyűjteményéhez! Azért írok, mert a segítségeteket szeretném kérni:
Az adatbázis szerint a - Fehér Agyar (Ethan Hawke),illetve a - Kerge kacsák (Emilio Estevez) is megjelent Disney DVD-n idehaza, ráadásul szinkronnal. Mivel még csak borítóképet sem találni a neten, kérdésem, hogy valós-e a megjelenés és a specifikáció? Bárki, akinek van kósza példánya, tud feltenni egy fotót róla?
Zárójelesen (akár vevő is lennék rá) :) Minden infót és segítséget előre is köszönök! Ha esetleg OFF voltam, elnézést.
0
2014. február 1., szombat 23:02
606
Corvinus én tudok segíteni dvdtveszek77@freemail.hu
0
2014. február 1., szombat 12:34
5528
Simán húzzad be mind! Nekem a Fekete Gyöngy átká-ból a 3 lemezes verzió lenne jó nagyon. Csak már az se nagyon van. Tavaly még találtam belőle bontatlant de hát mindig másra megy a pénz. A Kapitány és katoná-ra viszont kíváncsi lettem érik egy megtekintés.
0
2014. január 31., péntek 23:13
2288
Le lehet szedni róla, de macerás és sok türelmet igényel. Én az összes régi kiadványomat MVKE matrica mentesítettem.
0
2014. január 31., péntek 22:59
1212
Köszi! :) Lehet, hogy a többit is levadászom feknisen, ha lehetséges. :) Ja, azt nem is írtam, hogy a Kapitány és katona feknijén is nyertem egy mvke matricát a hajóra. :D Má csak röhögni tudok rajta (pedig legbelül azért bosszant). :)
0
2014. január 31., péntek 16:27
5528
Na toszd meg! Nekem csak fekni nélkül van de olyan szép a Világ végén papírja hogy nem bontam volna ha a Holtak kincse is kartonos. Grat hozzá! :)
0
2014. január 31., péntek 16:16
1212
Mai beszerzés egy Kapitány és katona. Sajnos még csak DVD, de két lemezes, feknivel. Szépség. :) Remélem időben hazaérek és meg tudom nézni még ma. Szuper kis üzletben voltam, megakadt a szemem egy szintén feknis, két lemezes Karib-tenger kalózai - Holtak kincse kiadványon is. Azt sem bírtam ott hagyni. Corvinus, erről te tehetsz! ;)
Olyan 90%-osnak mondanám a kiadványokat. Használtaknál az szerintem nagyon jónak számít.
0
2014. január 31., péntek 16:04
1154
Meg sem néztem a fórumán a hozzászólásokat, csak egyszerűen megvettem.
0
2014. január 31., péntek 16:01
6403
Pedig a kiadvány fórumán a csomagolás is ki van tárgyalva.
0
2014. január 31., péntek 15:54
1154
Én csak most láttam egy hónapja először. Valamelyik TV-csatornán adták. Rögtön megtetszett, eldöntöttem, hogy megveszem. Szétnéztem a boltokban, hátha van valahol olcsóbban. De már sehol nem találtam, így megvettem az Xpresstől. Nem is tudtam, hogy ilyen vékony digis tokban van, ez kellemesen meglepett.
0
2014. január 31., péntek 15:37
1212
A kutya a legjobb benne. :)
0
2014. január 31., péntek 15:35
6403
Az 51-es bolygó nagy kedvencem.:)
0
2014. január 31., péntek 14:17
1154
Idei első csomagom:
0
2014. január 24., péntek 18:19
613
Ma érkeztek.
0
2014. január 23., csütörtök 21:23
7271
Mai:
0
2014. január 20., hétfő 13:49
552
Én még nem vetemedtem ilyenre, de mivel erősen fogyóban a hely :) ( Könyvek miatt kicsit kevesebb amúgy is) így meglehet, hogy egyszer még az ágynemű tartó is szerepet fog játszani, bár egy videóban olyat is láttam, hogy a kihúzható íróasztal fiókban ficcentek a filmek