Keresés

a te dvd gyüjteményed

2014. január 20., hétfő 1:34
A DVD-im egy részét én is pontosan ugyanígy az ágyneműtartóban tárolom.
Persze nem ennyit, csak mondjuk két sornyit.
Azokat a filmeket, amik  csak úgy  megvannak, de jóformán soha nem is nézem őket.
0
2014. január 19., vasárnap 22:41
akkor várok inkább.
0
2014. január 19., vasárnap 22:40
Egyébként a csajok és a zene miatt neked a meztelen dobost ajánlom.
0
2014. január 19., vasárnap 22:37
Az első a minősége miatt "egyszernézős", a második meg a befejezésével idegesít fel annyira, hogy ne legyen kedved többször előszedni.
0
2014. január 19., vasárnap 22:12
Szerény anyagi keretem ellenére kinéztem két ócó dvd-t.
Melyiket vegyem meg?
Meztelen dobos
Szellemíró
0
2014. január 17., péntek 23:52
Na, leszedtem. :)
0
2014. január 17., péntek 22:29
Na már attól rázott a hideg hogy olvastam
http://ajemdibi.blog.hu/2013/10/16/igazi_demonok_kozott-a_perron_csalad
De az hogy ilyeneknek képes kitenni az ember a családját az durva. Egyértelmű hogy locsoltam volna a benzint és eldobtam volna a gyufát...
0
2014. január 17., péntek 22:13
Oh, a picsába Kalap Úr, lebuktam. :)
0
2014. január 17., péntek 22:06
No lehet kicsit olvasni
http://ajemdibi.blog.hu/2013/10/07/igazi_demonok_kozott_ed_es_lorraine_warren_tortenete
Az uccsó mondat is érdekes :) És lejjeb ott a film történetéről is a leírás.
0
2014. január 17., péntek 21:49
A legjobb módszer. Egy vendégnek sem kell azt mondani: "bocs öreg, nem adok kölcsön".
Egyszerűen betolja és volt DVD gyűjtemény nincs DVD gyűjtemény! :D
0
2014. január 17., péntek 21:39
soha nem tudnám így tárolni a filmjeimet :O
0
2014. január 17., péntek 21:34
Ezt majd megmondom neki, bár nem tudom mennyire szeretne állva aludni :D :D :D
0
2014. január 17., péntek 21:25
Ez jó. :)

Könnyen csinálható belőle fali polc. Csak fel kell állítani.
0
2014. január 17., péntek 21:22
Egy nagyon kedves barátom gyűjteményét muszáj megosztanom veletek. Az asszony annyira kárál, hogy nem lehetnek elől a filmek, így az ágyneműtartóban vannak, mondhatom csodálatos látványt nyújtva :DDDDDDDDDD

0
2014. január 17., péntek 20:06
A-a, nekem ma még Prometheus a progi, mert tegnap sikeresen elaludtam rajta :D
0
2014. január 17., péntek 20:06
Fasza, pár napig úgyis egyedül leszek itthon, este akkor bejátszom ezt.
0
2014. január 17., péntek 20:02
No most már meg kell néznem ezt a filmet mert ez a hiszti már mindenen túl mutat :D
Viszont akkor érdemes lenne megnéznetek a Ne félj a sötéttől! -t. De komolyan a köv film ez legyen késő este :))
0
2014. január 17., péntek 19:13
Én alig tudtam aludni! :) Mindig attól féltem, hogy álmomban valaki jól meghúzgálja a lábamat, ezért inkább nem aludtam el! :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. január 17., péntek 17:14
Könnyen beszél az, aki a barátnőjével nézi :D Úgy még tényleg humorfaktora is van a dolognak, de azért késő este egyedül... :D Jó persze, nem arról van szó, hogy ne tudna az ember aludni utána... de nem mindig kell a cidri :D
0
2014. január 17., péntek 16:19
NASA-s link elrontva, javítva itt:

http://voyager.jpl.nasa.gov/where/
0
2014. január 17., péntek 16:17
Kedvenc témámba találtál bele. :)

Redneck anális vizsgálat nekem jó esti mesének, de nem hiszek benne.

Földünk vizeinek az 5%-át ismerjük. Akkor mit szeretnénk mi az univerzumból megérteni?

Az elképesztő távolságok az űrkutatás áthidalhatatlan problémája. Nemrég hagytuk el a saját naprendszerünket. Szuper. A mi galaxisunkban van még pár milliárd naprendszer. Majd a galaxisunkon túl van még pár millió másik galaxis, mindegyikben pár milliárd másik naprendszerrel.
Ha pusztán csak matematikailag közelítünk a kérdéshez, feltételezve, hogy 0,01% eséllyel fordul elő élet, akkor is több 100.000 helyen lehet élet.

Tette úgy ezt a Voyager 1 melyet 1977-ben lőtték fel, átlagban 9-10 kilométert megtéve másodpercenként (http://voyager.jpl.nasa.gov/where/) (tehát kb. 10 mp alatt Budapest-Siófok távot letudná), hogy azóta fénysebességen számolva 35 órát tett meg. A legközelebbi, szomszédos naprendszer az Alfa Centauri, csupán 4,365 fényévre van tőlünk. Lehet számolgatni, hogy mennyi idő lenne oda eljutni (bár sok látnivaló nem lenne, eddig egy exobolygót fedeztek fel, ami a mi Nap-Merkúr távolságunknál közelebb van a csillagához).

Ijesztő?
Ahogy mondod, ijesztő.

1. A természet mindig gondoskodik arról, hogy minden pozitív dolognak legyen ellentéte, negatívként megjelenve. Elképzelhető, hogy az elképesztő távolságok pont a természetesség velejárója, hogy az életformák ne érintsék egymást.

2. Ha mégis érintik:

A. Mi találkozunk fejlettebbel -> megszívtuk, nagy az esélye egy lerohanásnak. Próbálj meg egy csótánnyal beszélgetni, nehéz lesz. :)

B. Nálunk egyszerűbbet találunk -> szerencsésebb helyzet, de ettől még óvatosan kell kezelni, mert nem lehet tudni milyen reakciót vált ki az emberi testben az érintkezés.

Alien-ek

Mit értünk élet alatt?
Mikrobaszint is élet már.

S nem szénalapú élet létezhet elméletben (mint a miénk). Lehet szilícium- vagy ammónialapú is, ahol mi egyáltalán nem maradnánk meg, ott vígan eléldegélnek ezek.

Az is elképzelhető, hogy van olyan elem, amit még nem ismerünk s a periódusos rendszernek se része.

Vagy a sötét energia, ami univerzumunk tömegének csupán 74%-át teszi, s alig tudunk valamit róla.

S ha nem ismernéd még:

KÜLSŐ LINK

KÜLSŐ LINK

Egyébként a multiverzum elméletben hiszek, az ősrobbanást már iskolában sem akartam elhinni. Semmiből semmi lesz. Hiába vezette le érthetően Stephen Hawking is (s akinek elméleteivel ezt leszámítva mindenben egyetértek), én nem osztom ezt.

Na most sok témát feldobtam. :)

0
2014. január 17., péntek 8:46
Én is úgy vagyok vele, mint Weide: volt egy pont, ahol már nem kínlódtak velem a szüleim, és hagyták, hadd nézzek, amit akarok. Ez azt jelentette, ha bármilyen fos alatt a "horror" szó állt a TV-műsorban, akkor este ott ültem a képernyő előtt. A Rémálom az Elm utcában 6. része volt az első horrorfilm, amit láttam, és az akkor teljesen kikészített. A Péntek 13. első megtekintett epizódja után is eltöprengtem, vajon Jason beférne-e az ágyam alá. Aztán szép lassan egyre ritkábban voltak rám hatással ezek a filmek.
Amitől én be tudok parázni, azok a természetfeletti dologok. Úgy értem azok, amik akár létezőek is lehetnek. Azt nyilván tudom, hogy nem fog kimászni a TV-ből egy csapzott lány, de a szellemek például tudnak bennem félelmet kelteni (Jung írt arról, hogy neki volt ilyen élményben része). Nem is igen nézek ilyen témájú filmet. A másik számomra ijesztő témakör a sátán, a megtestesült vagy megtestesületlen gonosz. Persze beszereztem és meg is néztem az olyan igazi klasszikusokat, mint Az ördögűző trilógia, az Ómen trilógia vagy a Rosemary gyermeke. De az újabb keletű, a mai ingerküszöbhöz igazított hasonló témájú filmekkel valahogy nem kísérletezek. Az idegenekről szóló filmek meg valamiért nemigazán érdekelnek. A Jelek speciel jó volt, de azt is elszúrták a CGI földönkívülivel, aki ideggázt, vagy mit spriccel a csuklójából.
0
2014. január 17., péntek 7:07
Köszönöm :)
0
2014. január 17., péntek 0:52
Hát egy fekete lyuk engem is beszippanthatna, egy részemet. Azért én képet nem linkelek róla milyenre gondoltam XD
Am az még hagyján hogy hova dob ki, de még össze is kutyulhat molekula szinten.
0
2014. január 16., csütörtök 23:50
Érdekes téma. Az "baj" velem, hogy már kiskoromban rá voltam pörögve a horrorokra, nem egyszer volt, hogy hajnalok hajnalán néztem VHS-ről a Hellraiser részeket a paplan alól, aztán ugye egyre csak jöttek a durvább és durvább filmek, és szépen lassan kiölték belőlem azt a fajta parát, amit elvileg szolgáltatniuk kéne.

Más dolog, ha felkavar egy film, mondjuk brutalitása, vagy életszerűsége miatt, de az meg inkább sokkol (Mártírok, Eden Lake), mint megrémít vagy a frászt hozza rám.

Egyetlen film volt olyan, sőt dokumentumfilm, amin beparáztam úgy rendesen, különböző létesítmények kamerarendszerének videóit nézték vissza, aztán elemezgették őket, ugyanis paranormális kutatókról volt szó. Ott volt 1-2 durva felvétel, ami annyi idősen eléggé beparáztatott, de ha mondjuk most visszanézném, tudnám, hogy kamu az egész, legalábbis könnyen lehet manipulálni az ilyen felvételeket, na meg elég hatásvadász volt a film is.

Ami inkább megrémít engem, azok az idegenes filmek. Ugyanis a szellemekben, sátánban, démonokban, meg ilyen hókuszpókuszokban nem hiszek, ezért ezekkel nem lehet sokkolni, ugyanakkor az ilyen emberrablós, alien-látogatós filmek eléggé belém tudják fagyasztani a végterméket. Nem azt mondom, hogy ezekbe feltétel nélkül hiszek, meg hát jobb dolguk is lehet annál, hogy a texasi redneck Jack apót análisan vizsgálgassák, miután egy univerzális smiley-t rittyentettek a kukoricásának mezejére, de olyan kibaszott nagy a világegyetem, annyi félelmetes  és megmagyarázhatatlan dolog történik benne, amiket fel se tudunk fogni.

Nekem már abba is félelmetes belegondolni, hogy valami végtelen. Egyszerűen borzongató érzés... nincs vége bazzki. Vagy ott vannak a fekete lyukak. Hiába írták le nagy koponyák fizikai képletekkel, hogyan működnek, parás belegondolni, hogy beszippantanak, és ki tudja hol raknak ki.

Ez nálam olyan, mint a tengermélye. Nem ismerjük, nem térképeztük fel a nagy részét, ki tudja, mik lapulnak ott.

Elég ránézni arra a részére, amit már feltérképezett az emberiség.

Most komolyan, hogy a kurva anyjába néz ki ez a horgászhal? Hát ez valami förtelmesen félelmetes.

http://seavenger.info/wp-content/uploads/2011/06/hairy-angler-fish.jpg.png

Na ez az, ami igazán belémfagyasztja a szart, nem a szekrényből tapsikoló szellemek, meg a hokimaszkban machetével daraboló eszementek.
0