Keresés

a te dvd gyüjteményed

2014. január 16., csütörtök 23:43
Az egy nagyon jó film!
0
2014. január 16., csütörtök 23:41
"A Conjuring meg minden, csak nem átlag."

Leborulok lábai előtt, Mester! :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. január 16., csütörtök 23:39
Szerintem meg szükség van egy horrorban hatásvadász elemekre. Az a sava-borsa az egésznek. :)

Másrészt meg az sem mindegy, milyen körülmények között, milyen rendszeren nézi az ember. Egy jó házimozin, jól kikevert hanggal, éjjel, sokkal fosatósabb tud lenni egy átlag horror is. A Conjuring meg minden, csak nem átlag.
0
2014. január 16., csütörtök 23:38
Arra értettem én a borzadást, nem hogy milyen jó vagy rossz:D
Mondjuk biztos van benne vlmi. Amikor én néztem a Jennifer s body-t 2 éve szerintem este lehetett vagy nem is tudom. Mindenesetre másnap este akkorát üvöltöttem álmomban hogy anyuék azonnal átjöttek a szomszéd szobából.
Tudom az a film inkább egy poén mintsem horror. De mondjuk sztem sem parás legalábbis szórakoztató volt. De hogy emiatt rémálmodtam azt nem tudom :)))
0
2014. január 16., csütörtök 23:37
Éjjel nincsenek félelmetes utcai zajok, valóban... :P
0
2014. január 16., csütörtök 23:30
Ez nagyon érdekes téma, hogy kinek mi az ijesztő.
Illetve az is, hogy mit értünk ijedtség alatt.
Egyénenként változik szerintem.

Az új horroroktól nem ijedek meg. Persze van amikor összerándulok egy hirtelen hanghatástól, vizuális élménytől, de szerintem ezek hatásvadász elemek. S ugyanúgy nyugodtan alszok utána, nem parázok a sötétben.
Van aki ettől fél, van aki mástól.

Az említett filmet is simán megnéztem barátnőmmel éjszaka. Még röhögtünk is rajta egy két résznél. :)

Nekem egy olyan film van, amit bármikor megnézek s a szőr is feláll a karomon, annyira félek tőle.
Utána még napokig rajtam van az ijedtség, a film: Megszólít az éjszaka (The Mothman Prophecies).

S ebben nincs is előugrálós, hatásvadász jelenet, egyszerűen ez a film velőig ható félelmet kelt bennem (pedig vagy 10x-szer láttam).

Na, ki mitől ijed meg? :)
0
2014. január 16., csütörtök 23:28
Embere válogatja.
Nappal beszűrődik a függöny mögül a fény meg az utcai zajok. Éjjel ez nincs:).
0
2014. január 16., csütörtök 23:26
A film borzasztó valóban egy bizonyos szempontból. :)
Nagyon nem mindegy, hogy nappal, vagy éjjel, éjjel borzasztóbb! :D
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. január 16., csütörtök 23:15
Ezt már nem hiszem el!? :))) Hogy ennyire borzasztó egy film.
Mondjuk nem mindegy mikor néz meg az ember egy horrort? Ennyit számit hogy éjjel van vagy nappal?
0
2014. január 16., csütörtök 23:02
Én láttam már egyszer a filmet, és meg is vettem BD-n. Mióta láttam, többször próbálkoztam volna újra a filmmel, kb. este 9-10-kor elkezdeni, de már a BD menünek olyan b*szott durva hangulata van, a zenéjével együtt, hogy egyszerűen nem tudtam azóta sem újra megnézni. :) Bárkit bármit mond, szerintem eléggé parás film, és DVD-n is meg akarom majd venni a magyar vonatkozás miatt. Pedig milyen jó lenne BD-n is megnézni, de nem merem! :D :D
0
2014. január 16., csütörtök 21:57
"...ketten vagy többen"

Olyat keress, aki lemossa a lábadat utána... .)
0
2014. január 16., csütörtök 21:38
Haveromnak mondom, hogy én a Démonok közöttet nem merem megnézni, mert parázok, hogy lefosom tőle a bokámat :D Múltkor azt hittem, hogy majd megnézem, de éjjel 1-kor látva az előzetesét gondoltam, hogy nem vállalható... ketten vagy többen :D
0
2014. január 16., csütörtök 21:33
Én is sokallom... :)
0
2014. január 16., csütörtök 21:22
A Démonok között 16-os karikával?? Ejnye...

Amúgy grat! Nem szóltam semmit!! :))))
0
2014. január 16., csütörtök 21:17
Maiak:

0
2014. január 16., csütörtök 19:17
Ja, igen. Leesett. :D
A Scanners-en van esetleg?
0
2014. január 16., csütörtök 12:43
Gratulálok a beszerzésekhez!

Most én se vittem túlzásba, az e havi beszerzésem egyetlen egy film

Jó társaság :) Múltkor ment a TV-be, de nem bírtam fenn maradni és szokás szerint tele volt reklámmal, ezért dupla öröm volt, hogy sikerült igazán kedvező áron hozzájutni off line!
0
2014. január 16., csütörtök 10:57
Gratulálok hozzájuk nagyon jól néz ki a hét mesterlövész.
0
2014. január 16., csütörtök 10:55
Mai beszerzések.
0
2014. január 15., szerda 18:48
Mostanság már ritkábban veszek DVD-t, mi több filmeket is, de azért ha valami ínyencség jön, de van amit nem lehet kihagyni az ára vagy a kiadása okán. Mindkettőn magyar felirat van:

0
2014. január 15., szerda 12:13
Ma érkeztek.
0
2014. január 14., kedd 23:08
Köszi! Akad, sőt némelyiken még szinkron is van:)
0
2014. január 14., kedd 21:37
Nagyon guszta kis beszerzések! Ezek közt van olyan, amin akad magyar felirat?
0
2014. január 14., kedd 12:51
Grat jó filmek.
0
2014. január 14., kedd 11:55
Végre örömet szereztem a kosárnak itt is:
0