Keresés

a te dvd gyüjteményed

2013. november 26., kedd 22:36
Egyébként kicsi koromból az első konkrét filmemlékem egyébként Az utolsó cserkész :) Kb. 4-5 éves lehettem...
0
2013. november 26., kedd 22:36
Mikor még sehol sem volt DVD, ami nem jelent meg VHS-en lakosságiban, azt nekem a tékából "megszerezték" gyáriban.:)

Egyébként én még ma is használok VHS-t, a motorversenyeket veszem fel rá, hogy esete meg tudjam nézni őket. Sőt, minden családi felvétel VHS-en (is) van meg.
0
2013. november 26., kedd 22:21
Nekem a kedvenc VHS-m valami kétrészes dinós dokumentumfilm volt, amit a Pálffy narrált alá, de valami olyan kurvára dögunalmas, monoton hangon, egyetlen hangszínnel a kétszer 60 perces filmet, hogy gyakran arra aludtam el.
0
2013. november 26., kedd 22:21
Mily meglepő, ugye? :D Gyűjteményem egyik ékköve a Kerülj szinkronba kiadás fapados verziója :D
0
2013. november 26., kedd 22:20
Nahát! Te is szereted Az utolsó cserkészt? ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. november 26., kedd 22:17
A VHS-ről nekem csak annyi jut eszembe, hogy annak idején megvolt kazira felvéve az Ace Ventura 1-2 tévéből :D Annyira rongyosra lett játszva, hogy a végén elszakadt a szalag... úgyhogy az egy boldog nap volt számomra, amikor megjelent végre DVD-n :D De ilyen formában volt meg Az utolsó cserkész is VHS-en... abból meg se vettem a feliratos változatot annak idején, mert úgy voltam vele, hogy vagy a klasszikus szinkronnal vagy sehogy :D Merthát tudjuk, hogy ezt a klasszikust is megpróbálta kiherélni a retek klub...
0
2013. november 26., kedd 22:15
de mégis megtudom nézni :) az igen szépek :) és ha jól látom bontatlan mindegyik? :)
0
2013. november 26., kedd 22:13
Hellnight nem mutatja ki az oldal :(
0
2013. november 26., kedd 22:12
Mickey-Soft és Weide köszönöm eme kedves szavakat jól estek :) és nem szívtam semmit mellre csak így első kicsit rosszul esett :)A VHS-ről jut eszembe ugy 8-9 évesen kaphattam meg a pókember 1. és 2. részét meg néhány mesét amikre már nem emlékszem de még mindig megvannak csak azóta elromlott a lejátszónk ugyhogy magányosan lapulnak az egyik dobozban a szekrényben :)
0
2013. november 26., kedd 22:10
Tessék
0
2013. november 26., kedd 22:06
:D :D
0
2013. november 26., kedd 21:54
Majd hozzászoksz a fórum hangulatához, nekem sem ment egyik percről a másikra, de meg tudlak nyugtatni, zömében értelmes, rendes, filmszerető emberek alkotják a fórumozókat, csak azt ne feledd, hogy semmit sem kell mellre szívni, általában tényleg a segíteni készség és a jóindulat beszél belőlük.

A gyűjteményed tartalmát "kritizálókhoz" csak annyit mondanék, hogy akinek a minősíthetetlen After Earth a gyűjteményét ékesíti... :)

Annak én is örülök, hogy ilyen fiatalon pénzt fektetsz a filmekbe, nem letöltöd őket, szóval csak így tovább!
Meg annak is örülök, hogy általad nem én lettem a legifjabb fórumozó.

Az öreg rókáknak meg köszi a nosztalgiázást, valahogy jó érzéssel tölt el ilyeneket olvasnom, nekem, ki már a DVD érában nőtt fel, és csak halovány kép él benne, milyen is volt VHS-t tekergetni.
0
2013. november 26., kedd 21:47
Volt már ennél egyhangúbb gyűjtemény is kiírva ide, nem tudok emlékeznek-e a fórumtársak Bolond Pierrot nevére. Nála kizárólag francia újhullám volt csőlátásban, más filmet nem ismert, a Kritikus Tömeg-en minden filmet lehúzott a nézhetetlen minősításeivel, amikor nem is látta őket. Mert ami nem francia újhullám, az szar (szerinte).

Ahhoz viszonyítva Joci16 gyűjteménye tényleg felüdülés, bár valóban túlnyomó részben szuperhős-filmekből állnak. Nem tagadom, nekem is van jó pár ezekből, de azért vannak életszagúbb filmjeim is bőven, elég széles skálán mozgok.

Az meg főleg becsülendő, hogy fiatal kora ellenére nem letölti, hanem megveszi a filmeket, ami valljuk be, ritka, mint a fehér Zorro, az ő korában meg főleg.
0
2013. november 26., kedd 21:46
Persze, ha nem felejtem holnap lövök képet.
0
2013. november 26., kedd 21:42
persze a sötét lovag felemelkedéssel együtt :)
0
2013. november 26., kedd 21:41
Az szép :) jó sok változat meg van a Sötét lovagból :D esetleg egy képet az egész sötét lovag témáról egyben tudnál mutatni? :)
0
2013. november 26., kedd 21:36
Nem gáz. Nekem pl a Sötét Lovag meg van sima 2 lemezesben fekni nélkül, a Maszkos változat és a Batpod, de tervezem megvenni belőle a két feknis változatot is. A Sötét Lovag Felemelkedés-ből meg van mind a két feknis változat, de meg fogom szerezni ezek mellé a Batman trilógiát is.
Az Én a robot is meg van 2 lemezesben, külföldi díszdobozban illetve járt mellé az egylemezes változat is.
0
2013. november 26., kedd 20:48
Ugyan, megpofoznak megkeményedsz.
Átesel a tűzkeresztségen.
0
2013. november 26., kedd 20:34
rendben :)
0
2013. november 26., kedd 20:29
Egy építő jellegű javaslatot ha elfogadsz, sokak számára szimpatikusabb leszel: használd a válasz erre funkciót!
0
2013. november 26., kedd 19:50
Amúgy most mivan egy célkereszt lettem?
0
2013. november 26., kedd 19:48
Nem feledékenységből dupláztam :D fejemben van az összes DVD-m :D
0
2013. november 26., kedd 19:21
A szex olimpia és társai az "AMOR film" animációs klasszikusai.

Nosztalgiaképpen hoztam párat, de direktbe linkelni nem kartam, elvégre 16 évesek is járnak erre. :)

http://onlinemesekfelnotteknek.blog.hu/2013/03/09/amor_films_magyarul
most posts by TM
0
2013. november 26., kedd 19:17
Ha feledékenység miatt duplázol, az elég gáz. Ha egy kiadvány miatt, rajongóként, akkor már nem. Nekem is sok film van meg többször. Van olyan, amiből 7 példánnyal is rendelkezem.
0
2013. november 26., kedd 19:10
De gáz, mert ennyi filmet még én is fejben tudok tartani... :D
0