Keresés

Star Wars: Az ébredő Erő (DVD)

2016. április 27., szerda 12:11
Jó kérdés és értelek. Néztem más külhoni kiadást, de sehol nem kapott extrá, egyébb külcsínes extráról se találtam infót. Mindenhol csak 5.1 hangot kapott, azért hangsúlyozom, mert a korábbi kiadások ugy 5.1EX hangot kaptak plusz még egy Surroundot is.
Valahogy tényleg méltatlane gy ilyen filmet csake gy sima fapados kiadásként kiadni, mint mondjuk anno az Avatart is.
0
2016. április 26., kedd 22:43
Manapság minden jelentéktelen filmet valamiféle külcsínnel jelentetnek meg... vajon ez a kiadás kapott valami hasonlót... gondolok itt egy o-ringre vagy egy slipcaséra???
Furcsának találnám ha csak egy sima mezei kiadás lenne egy ekkora sikerű film.
0
2016. április 15., péntek 22:22
"Lehet támadni az eredetiség hiánya miatt, vagy személyes unszimpátia alapján valamely színész vagy karakter iránt, de legalább egy tisztességes iparosmunka realisztikus vizuális megvalósítással, jó színészi alakításokkal."

A véleményemben engem semmi személyes antipátia nem vezérelt, hidd el. Annál viszont én jóval többre vágyom bármilyen filmmel kapcsolatban, mint amit ez a mozi nyújtott. Star Wars rajongóként pedig még annál is többre

Viszont inkább a "Star Wars" topic-ban fejteném ki a véleményemet a filmről.

Megjegyzem, hogy szerintem a Star Wars mozi sorozat minősége az idő előrehaladtával teljesen lineárisan csökkent.

Számomra az eredeti trilógia egyértelműen a legjobb, és ilyen szempontból azt "egynek" veszem. Egy egységes egésznek. (Nehéz választani a háromból egyetlen kedvencet, de ha muszáj, hát legyen "A Jedi visszatér".)

A "Baljós árnyak" még kifejezetten tetszett, a "A klónok támadása" már kevésbé, "a Sith-ek bosszúja" nagyon nem, "az ébredő Erő" pedig abszolút nem.
0
2016. április 14., csütörtök 17:10
Ha jol emlekszem mashol is igy fog kinezni. Legalabbis lattam mar.
0
2016. április 14., csütörtök 16:22
Hát ja, az egyedileg nekünk készült borítók is erre utalnak.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. április 14., csütörtök 12:23
Az egyik konkurens oldal szerint csak magyar es angol hang lesz a BD.ken es mind a 2 hangsav DTS-HD. 😅😆😀😀😀
0
2016. április 13., szerda 23:30
Senkivel, Dömi. Tudod nagyon jól, hogy kizárólag nekünk gyártatta le a MM.
0
2016. április 13., szerda 23:24
Esetleg a németekkel? Egy cikkben olvastam a speckóit és ha reálisak akkor "csak" DTS-HD HR 7.1 hang lesz rajta és nem MA. Az eddigi filmeken is csak DTS-ES 6.1 Discrete-et kaptunk, mert német erősségű a kiadás, ezért csak német DTS-HD van rajta. :/

De a filmeknél maradva. A Baljós árnyak nekem is sokáig favorit votl, a hibái ellenére is. Nekem a droid sereg tetszett benne, a festői Naboo, Ian és Liam alakítása, valamint John Williams epikus zenéje, főkép ugye a Duel of the Fates!
0
2016. április 13., szerda 22:54
Kivancsi leszek kikkel leszunk egy lemezen a BD kiadason mert most derult ki h a csehekkel se. Viszont a masodik lemez osszes extraja magyar feliratos lesz. Mert az meg kozponti lemez lesz es azon ott vannam a magyar feliratos extrak.
0
2016. április 13., szerda 22:34
De még mindig élvezhetőbb mint A klónok támadása :)
0
2016. április 13., szerda 21:59
Én nem kövezlek meg, mint mondtam, számomra az a film nem létezik, szóval azt sem tudom, miről beszélsz :)
0
2016. április 13., szerda 21:54
Én biztos nem. Én prequel-es vagyok!
0
2016. április 13., szerda 21:00
Most fognak megkövezni. :) Nekem viszont az előzménytrilógiából toronymagasan a Baljós árnyak tetszik a legjobban.
0
2016. április 13., szerda 17:59
Tedd azt :) Elismerem, hogy lehetett volna sokkal jobb is kicsivel több eredeti ötlettel, ugyanakkor az utóbbi filmek ismeretében meg vagyok győződve róla, hogy ha Lucas hozta volna a saját filmjét, akkor azt a moziban láttam volna először és utoljára.
0
2016. április 13., szerda 17:11
Ha már így megengeded, akkor én támadom köszi :)
0
2016. április 13., szerda 16:40
Lehet támadni az eredetiség hiánya miatt, vagy személyes unszimpátia alapján valamely színész vagy karakter iránt, de legalább egy tisztességes iparosmunka realisztikus vizuális megvalósítással, jó színészi alakításokkal. Már ez önmagában másik mezőnybe helyezi az előzménytrilógiával szemben (a Baljós árnyak számomra gyakorlatilag nem létezik).
0
2016. április 10., vasárnap 20:15
Az Ébredő Erő valódi Star Wars, nem úgy, mint valami lézercsúzlis tévémese.
0
2016. április 10., vasárnap 18:26
Általában nem szokott sikerülni az ilyen "unatkozó vicces fiú alámondással újraértelmez egy ismert filmet" jellegű tréfa, de szerintem ez kifejezetten vicces lett. :)) Nagyon jól sikerült!
Egész egyszerűen átgondolt, ötletes, frappáns benne minden poén. (Talán csak a vége lett erőltetett a pisilő Luke-kal.)

A történet szomorú része pedig az, hogy nagyjából _tényleg_ ennyire lehet komolyan venni a legutóbbi Star Wars mozit!
0
2016. április 10., vasárnap 13:47
Az. De szórakoztató. És van benn némi szomorú igazság is.
0
2016. április 10., vasárnap 11:55
De a felbontása már jobb egy DVD-nél.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. április 9., szombat 23:14
Idétlen.
0
2016. április 9., szombat 22:26
https://www.youtube.com/watch?v=O2iOxvicKig
0
2016. március 24., csütörtök 18:01
Az az offline valójában online. :)
most posts by TM
0
2016. március 24., csütörtök 18:00
Offline előrendelhető a blu-ray ! Azt írják, hogy csak a MM -ban lesz !
0
2016. március 22., kedd 13:16
Köszi az infót.
0