Szia!
Nekem ez a koncert a lehető legrosszabbul alakult. Már hetek óta lappang bennem a nyavalya, két hete pl. teljesen elment a hangom, úgyhogy az A38 Balkán party-ján csak kézjelekkel kommunikáltam (többek között a BK-s Szőke Zoltánnal, de erről majd máskor) aztán ahogy közeledett a DM, egyre szarabbul lettem. Még az utolsó pillanatig is bíztam benne, hogy jobban leszek, így vesztemre nem adtam el neten a jegyet, s fel kellett vonatoznom, hogy a Stadion bejáratánál keressek neki új gazdát. Ennél megalázóbb szituban már régen volt részem. Ott áltam falfehéren lázasan a jeggyel a kezemben, s közben mindenféle bunkó megjegyzéseket tett rám, pedig hát sokmindent lehetett volna mondani rám abban a szituban csak azt nem, hogy másokon élősködő mocskos üzér vagyok. Tucatnyian megvették volna a jegyemet 5(!!)ezerért, mondtam, nekik, hogy Terézanya a túloldalon van a Stafánia-kapunál, ne szórakozzanak, erre közölték, hogy akkor majd jól rámrohad, na meg rohadjak meg én is. Végül valamivel este 6 után találtam valakit, aki 8000-t adott a 11500-ös jegyért, így utiköltséggel együtt ötezret buktam. De legalább nem kellett 6-7 órát állnom a jó helyért, erre legyengült állapotban esélyem se lett volna és nem kellett szétáznom sem. A "kellemes" hangulatról így is gondoskodott a sors, kétoldali tüszős mandulagyulladással fekszek itthon, hol 38 hol 40 fokos lázzal, hideg vizes kádban ücsörögve. Az vigasztal, hogy januárra kiemelt állóhelyem van, ezt a keddi rémálmot meg igyekszem minél hamarabb elfelejteni.