Keresés

Milyen koncerten voltál már? Oszd meg velünk élményeidet!

2009. június 25., csütörtök 15:34
tégla végülis kiment a koncertre?
0
2009. június 25., csütörtök 9:38
Igen, a Home szinte mindig volt, de ettől én még szeretem :) Mondjuk a nagy kedvencem a World in my eyes sem volt, de nem panaszkodom, mert a Touring the Angelen játszották. :) A Fly on the windscreen pedig maradhatna a januári koncertre is. ;)
0
2009. június 24., szerda 18:22
már megvan a jegy. :)
0
2009. június 24., szerda 14:42
Én egy Drean On-t vártam volna még, de az Exciter-ről egy nótát sem nyomtak el...
0
2009. június 24., szerda 14:39
Én meg pont ennek örültem a legjobban :)
A home már unalomig lett játszva...szerintem...
0
2009. június 24., szerda 13:19
Sajnálom, hogy a Home és a Little soul kimaradt nálunk :(
0
2009. június 24., szerda 12:34
:)))) Nem is....
0
2009. június 24., szerda 12:27
a dög :o)
0
2009. június 24., szerda 12:13
Egészen jól, legalábbis úgy jött át, hogy élvezi amit csinál. De ahhoz hideg volt, hogy félmeztelenre levetkőzzön, így a mellény mindig rajta volt. :)
0
2009. június 24., szerda 11:54
és, Dave hogy bírta a strapát? látszik rajta, hogy min ment keresztül?
0
2009. június 24., szerda 11:39
Képek tegnapról:

http://hvg.hu/nagyitas/20090623_Depeche_Mode_koncert.aspx

Úgy látszik Jamának nem tetszett, de a maradék 34.999 néző nagyon elégedettnek tűnt ott a kordonnál. :) A fura az volt, hogy csak a Question of time-nál volt nagy nyomás hátulról, de amúgy nem volt préselődés. (nem úgy, mint a villamospótló minibuszon Óbuda felé)
0
2009. június 24., szerda 11:39
ez az én pechem: RZA, Bizkit pont akkor jön ide, amikor karlovy vary ff elkezdődik
:o(
0
2009. június 24., szerda 11:37
akkor tudom ajánlani júli végén a N-I-N-t. azon tuti nem fogsz behorkolni.

0
2009. június 24., szerda 8:50
Azt mondják a spontán buli a legjobb. Hát tegnap délben én még nem tudtam, hogy DM koncertre megyek. Fél egykor hívott az egyik haverom, hogy sz@r kedve van, meg fáradt és odaadja a jegyét, ha el akarok menni. Nekem se kellett több, asszonytól elkérezkedtem és fél nyolckor már ott álltam a tömeg közepén és "vártam, hogy leszálljon az éj". Bár bőrig áztam, és a hátam és a lábam még mindig sajog, de nagyon örülök, hogy ott lehettem ezen az állat jó bulin. Három éve csak a második koncertre jutottam el, és ott is csak ülő jegyem volt, de most végre egy igazán jót buliztam. A szívás csak az, hogy 4 és fél óra alvás után már jöhettem dolgozni. :-(
0
2009. június 24., szerda 3:37
megfáradtak már ezek. sem látványban, sem zeneileg nem volt túl izgalmas koncert.
0
2009. június 24., szerda 3:27
Brutál buli volt! :) A lábaim készek, alig élek, de megvolt a nyamvadt kordon. Egy órája értem haza és úgy érzem magam, mint egy hadirokkant. Teljesen eláztam, de olyan buli volt, hogy ez legyen a legkisebb bajom. :) Joccakát.
0
2009. június 24., szerda 3:27
Nagyon fáradt vagyok, úgyhog most csak címszavakban.
Hatalmas volt. Jezebel, Question Of Lust, Come Back, Personal Jesus, Waiting For The Night, FOWS, It s No Good, Wrong voltak az est csúcspontjai.
Motor is és Zagar is remek volt szerintem.
0
2009. június 24., szerda 2:22
Huhh, a végén mégiscsak elmentem az eseményre, mivel már megvolt a (tisztelet)jegy, amiről én nem tudtam korábban.

Valami brutális volt, de komolyan! A három évvel ezelőtti csalódás miatt eleve voltak fenntartásaim, de most más volt a helyzet. Ugyanaz az érzés jött elő, mint amikor moziban először láttam az új Star Trek-et. Attól se vártam semmi jót, mégis odavágott, mint állat...

Meg végre az első koncert hosszú idő után, ami normálisan szólt. Nem volt az a brutálisan hangos, mégis hibátlanul szólt végig. Úgy tűnik, az előző hangmérnököt vagy kirúgták, vagy rászóltak, hogy nem kell üvöltenie a zenének. :DDD

Igaz, hogy sikerült olyan szinten szarrá áznom, hogy az valami hihetetlen, de előrelátó módon volt nálam esőkabát. Nem igazi koncert nálam az, amin nem esik az eső. :)))

Igaz, ülőhelyen voltam, és az elején páran felálltak, de csak 2 nóta erejéig kellett a kivetítőt bámulnom, nem az egész koncert alatt, mint 3 éve. meg most végre kulturáltan szórakoztak körülöttem, nem voltak részeg állatok a szektorban. :)))

Bár ahogy egyre jobban áztam el, én is felálltam csápolni, kissé fáj a torkom, néhány nótánál sikerült elengednem magam. :DDD

Azt hiszem, ideje lenne egy újabb esélyt adnom az új lemeznek, mert élőben sokkal ütősebbek voltak az új nóták, elég sokat lenyomtak belőlük. Nem értem, sokaknak miért nem jön be a "Peace", szerintem nagyon jó lett. :)))

Egyszóval, a fiúk rehabilitálták magukat nálam koncert-ügyileg. :D

A setlist:

In Chains
Wrong
Hole To Feed
Walking In My Shoes
It s No Good
A Question Of Time
Precious
Fly On The Windscreen
Jezebel
A Question Of Lust
Come Back
Peace
In Your Room
I Feel You
Policy Of Truth
Enjoy The Silence
Never Let Me Down Again

Ráadás 1:

Stripped
Master & Servant (nagy meglepetés volt :)))
Strangelove

Ráadás 2:

Personal Jesus
Waiting For The Night

22 nóta, 126 percben, részemről 100% :DDD
0
2009. június 24., szerda 2:09
Nem vettem jegyet, mivel rokon dolgozik ott. :)))
0
2009. június 23., kedd 18:26
Mindenesetre esőkabátot hozz, mert felhőszakadást mondanak estére, ahogy nézem a meteorológiát Záhonynál már szakad az eső és jön Pest felé a vihar.
0
2009. június 23., kedd 18:07
a részemről csak zságerék maradnak ki, de ma este EVERYTHING COUNTS-ot szeretnék hallani, ha lehet. :)
0
2009. június 23., kedd 17:59
Akkor miért vettél jegyet? Kidobtál egy csomó pénzt az ablakon.
0
2009. június 23., kedd 16:13
Meg a másik, hogy az évek során a fanatizmusom eléggé alábbhagyott. 2001-ben még nagyon meg voltam őrülve értük, de ma már csak elhallgatom őket. Nekem a 2006-os "élmény" elég volt...
0
2009. június 23., kedd 15:56
Több okom is van rá, hogy kihagyjam, de leginkább a 3 évvel ezelőtti minősíthetetlen "rajongói" viselkedés miatt döntöttem így...

No meg az új lemezt sem sikerült különösebben megszeretnem, sokadszori hallgatásra sem... :S
0
2009. június 23., kedd 14:55
Egy kis eső miatt ezt ne hagyd ki szerintem :)
Főleg, úgy hogy már nem is esik...
0