Huhh, a végén mégiscsak elmentem az eseményre, mivel már megvolt a (tisztelet)jegy, amiről én nem tudtam korábban.
Valami brutális volt, de komolyan! A három évvel ezelőtti csalódás miatt eleve voltak fenntartásaim, de most más volt a helyzet. Ugyanaz az érzés jött elő, mint amikor moziban először láttam az új Star Trek-et. Attól se vártam semmi jót, mégis odavágott, mint állat...
Meg végre az első koncert hosszú idő után, ami normálisan szólt. Nem volt az a brutálisan hangos, mégis hibátlanul szólt végig. Úgy tűnik, az előző hangmérnököt vagy kirúgták, vagy rászóltak, hogy nem kell üvöltenie a zenének. :DDD
Igaz, hogy sikerült olyan szinten szarrá áznom, hogy az valami hihetetlen, de előrelátó módon volt nálam esőkabát. Nem igazi koncert nálam az, amin nem esik az eső. :)))
Igaz, ülőhelyen voltam, és az elején páran felálltak, de csak 2 nóta erejéig kellett a kivetítőt bámulnom, nem az egész koncert alatt, mint 3 éve. meg most végre kulturáltan szórakoztak körülöttem, nem voltak részeg állatok a szektorban. :)))
Bár ahogy egyre jobban áztam el, én is felálltam csápolni, kissé fáj a torkom, néhány nótánál sikerült elengednem magam. :DDD
Azt hiszem, ideje lenne egy újabb esélyt adnom az új lemeznek, mert élőben sokkal ütősebbek voltak az új nóták, elég sokat lenyomtak belőlük. Nem értem, sokaknak miért nem jön be a "Peace", szerintem nagyon jó lett. :)))
Egyszóval, a fiúk rehabilitálták magukat nálam koncert-ügyileg. :D
A setlist:
In Chains
Wrong
Hole To Feed
Walking In My Shoes
It s No Good
A Question Of Time
Precious
Fly On The Windscreen
Jezebel
A Question Of Lust
Come Back
Peace
In Your Room
I Feel You
Policy Of Truth
Enjoy The Silence
Never Let Me Down Again
Ráadás 1:
Stripped
Master & Servant (nagy meglepetés volt :)))
Strangelove
Ráadás 2:
Personal Jesus
Waiting For The Night
22 nóta, 126 percben, részemről 100% :DDD