Keresés

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (BD) (BLU-RAY)

2016. július 18., hétfő 12:04
Pedig Purple Rain szerint nagy dolog. :D
most posts by TM
0
2016. július 18., hétfő 8:13
Csak fél órával hosszabb a bővített, 2x néztem meg de egy jeleneten kívül nem fedeztem fel többet, igaz a mozi verziót márciusban láttam. Szóval semmi nagy dologra ne számítsatok.
0
2016. július 18., hétfő 1:10
Nekem is tetszett ez a dárkos, filozofálós DC-hangulat. Jó kontraszt a harsányabb, színesebb, báddimúvisabb Marvelhez. Jöhet a hosszítás! :)
most posts by TM
0
2016. július 17., vasárnap 23:09
Igen amikor nem a kutyusból hanem az ökörből kel ki a jószág. :)

De,hogy ne legyen ennyi off: A BvS 40 perccel hosszabb változatáról azt hallottam,hogy elég sok minden helyre kerül.Már nagyon várom a megjelenést.
Én a hibái ellenére ki voltam békülve a dologgal már eddig is.
0
2016. július 17., vasárnap 22:43
Így van! :)
0
2016. július 17., vasárnap 22:41
Az Alien a köbönből a produceri vágás a tuti! :)
most posts by TM
0
2016. július 17., vasárnap 22:39
Olyan jó nem lesz, mint az ötödik! :)
most posts by TM
0
2016. július 17., vasárnap 19:08
Az Alienekkel én is így vagyok viszont a harmadik minél többször nézem annál jobban felértékelődik.Zseniális hangulata van.
0
2016. július 17., vasárnap 18:46
Szerintem próbáld meg újra, ha a negyedik rész első fele tetszett jobban akkor gond nem lehet, részben azt újrázza. Igazából másodszorra nekem is jobban tetszett, talán még a 3-nál is kicsit jobban.

Kettővel úgy vagyok mint az Alien filmekkel, az első tök jó horroros sci-fi, második meg nagyon jó akció. Mindkettőt nagyon szeretem, de másért. :)
0
2016. július 17., vasárnap 18:35
Esküszöm, hogy a negyedik a kedvencem... A mindenki által imádott másodikat ÉLETEMBEN nem bírtam végignézni, ami számomra is hihetetlen... Lehet neki kéne ugranom idősebb fejjel...
0
2016. július 17., vasárnap 18:30
Kinek mi, ezen én jobban szórakoztam mint a Transformerseken. Mondjuk az tényleg gáz, hogy egyáltalán szóba kerülhettek ennek kapcsán. :D
Ha másért nem a zene klasszisokkal jobb, ha még nem is Zimmer legjobbja.
Tényleg a negyedik Terminátor rész a kedvenced? Én is kérek a hallucinogénból amit alatta fogyasztottál. :D
0
2016. július 17., vasárnap 17:47
Volt szerencsém e remekműhöz. Nos én minden szart benyalok, komolyan mondom, az  összes Transformerst moziban láttam, a kedvenc Terminator filmem a negyedik és még sorolhatnám de ez a szar mindennek az alja...
0