Keresés

Clavius (A feltámadott) (DVD)

2016. október 17., hétfő 14:52
Nagy valószínűséggel itthon is megjelenik.
0
2016. október 16., vasárnap 11:34
Létezik belőle magyar szinkronos BD kiadás..
0
2016. október 16., vasárnap 2:14
Akár igazi csemege is lehet ez a film minden olyan néző számára aki kedveli a Jézus életéről illetve haláláról, feltámadásáról szóló filmeket.
A Magyar címválasztást ugyan nem igazán értem... Clavius... (A főszereplő karakterének neve)... szóval miért nem maradhatott volna meg az eredeti cím a RISEN azaz a Feltámadás... na de mindegy is... A kiadványról: Technikailag rendben van a lemez a kép igazán szép szélesvásznú 2.40:1... A hang 5.1 Magyar... természetesen az eredeti Angol hangsáv is megtalálható a lemezen és akár Magyar felírattal is párosítható... Rengeteg extra tartalmat kapunk a lemezen és még több előzetest ami manapság nem annyira megszokott.
A külső: A borító tetszetős és két oldalas... a lemez viszont teljesen snassz hófehér korong fekete RISEN felírattal.
Összeségében: Ezt a filmet nem mutatták be a hazai mozik... talán a forgalmazok nem biztak a film sikerességében, de így utólag mindegy is mert a Bontonfilm volt olyan kedves és meglepett bennünket egy ilyen tartalmas DVD kiadvánnyal... sajnos BD ezúttal nincs belőle pedig lenne mit látni HD minőségben... itt jegyzem meg, hogy szép a film képi világa.
Ajánlom a filmet mindazoknak akik egy estére biztosan el akarnak szakadni a modern technikai szörnyszülött filmek világától és egy igazi emberi lélekben felemelő filmet szeretnének megtekinteni.
0