Keresés

Alien: Covenant - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2017. szeptember 30., szombat 22:44

0
2017. szeptember 30., szombat 22:30
Én szívesen rakok fel.Megvettem ezt és a digibook-ot is.

Egyébként másodjára jobban tetszett itthon a film.Az eredeti nyelv és a blu-ray gyönyörű képe is hozzájátszott.
Mást vártam folytatásnak de ez sem lett olyan rossz.Valahogy most már össze kéne kötni a filmeket,mert ne maradjon ennyire lógva az egész.
Ez a nagy univerzumépítés(ami itt szó szerinti ugye) kezd a filmek kárára menni.
0
2017. szeptember 30., szombat 19:47
Ha elég ember megveszi az ilyen és ehhez hasonló kiadványokat a filmből, akkor még lehet rá esély, hogy elkészül a folytatás.

Köszönjük a figyelmet, fizetetlen hirdetésünket hallották:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. szeptember 30., szombat 17:33
Mozi után engem nagyon dühített, mert csalódás volt. Nem azért, mert Promethus folytatást vártam, hanem egy jó Alien filmet akartam, amit nem kaptam meg. Aztán második megtekintésre már elvoltam vele, igaz még mindig bosszantanak dolgok, de pl nagyon tetszik a zenéje, mikor kiírják a film címét, a vérengzés, a neomorph-ok, stb.
Ha jól tudom hatalmas bukta lett a film, így nem valószínű, hogy elkészülnek a folytatások és ezen a vonalon nem jutunk el az LV-426-ra, a  79-es film előzményeként.

Raknál fel néhány képet a steel-ről?
0
2017. szeptember 30., szombat 13:27
Tegnap újráztam a filmből. Idáig 1x volt szerencsém látni, akkor is moziban. Akkor, vegyes érzésekkel jöttem ki a teremből. Most is maradt még belőle, de már annyira nem zavaróan sok...

Nem vagyok az a hardcore Alien rajongó, de az alap trilógiát nagyon szeretem. Ez a film - szerintem - visszatér az alap történethez (legalábbis sok hasonlóságot véltem felfedezni mind a cselekményben, mind a zenében). A Prometheus után nagyon vártam, mit lehet még kihozni a történetből, nekem még nem teljesen lezárt a dolog, van hiányérzetem 1-2 helyen. Ha minden igaz, akkor a rendező még 2 filmet szeretne, amivel elvarrja ezeket a szálakat (gondolom). Majd kiderül, de én a moziba úgy mentem el, hogy ennek a filmnek ott lesz vége, ahol a  79-es film kezdődik, vagy nagyon közel hozzá. Nem így lett, ezt sajnálom.

A végére pedig magáról a fémről is essék szó :) Végül azért emellett a verzió mellett döntöttem, mert a digibook gerincén nem tetszett a felirat, melyen "Az Alien Covenant lényei" áll. Valahogy olyan érzésem lenne, mintha nem is a film lenne, hanem egy "sima könyv". Ez persze szubjektív vélemény. Viszont a fém passzol a korábbi Prometheus fémhez :)
0