Keresés

Valahol Európában (2 DVD, limitált digipack változat) (MNFA kiadás) (DVD)

2025. március 4., kedd 10:24
funtom (resigned) írta:
Ma érkezett Xpresstől… első dolgom volt, hogy felkeressem fórumot, hogy tok nélkül kaptam… aztán látom, hogy ez ilyen… sajnos még zsugorfólia is volt rajta ami ősszehúzta a papírtokot, így elég csalódás sajna…
(Arról már nem is beszélve, hogy a gerince nem passzol más NFI kiadvánxhoz pl a Szerelem-hez…

Megnéztem, maga a transzfer minősége csodálatos, kár, hogy ilyen restaurálás után egy BD-t nem adnak ki.... Bár ahogy nézem a Filmintézetes kiadványok is igencsak elapadtak, pedig lenne mit még kiadni...
0
2025. február 17., hétfő 11:54
Ma érkezett Xpresstől… első dolgom volt, hogy felkeressem fórumot, hogy tok nélkül kaptam… aztán látom, hogy ez ilyen… sajnos még zsugorfólia is volt rajta ami ősszehúzta a papírtokot, így elég csalódás sajna…
(Arról már nem is beszélve, hogy a gerince nem passzol más NFI kiadvánxhoz pl a Szerelem-hez…
0
2021. február 5., péntek 23:41
DeNiro írta:
Az létezik hogy papír fekni nélkül került forgalomba, csak magában a digipak? Ellentétben a többi MNF kiadással, azoknál mind van fekni.

Sosem volt hozzá fekni. Én is furcsálltam, de így jött ki.
0
2021. február 5., péntek 21:02
Létezik, mert például az első kiadványuk, Psyché is így jött ki.
0
2021. február 5., péntek 21:01
DeNiro írta:
Az létezik hogy papír fekni nélkül került forgalomba, csak magában a digipak? Ellentétben a többi MNF kiadással, azoknál mind van fekni.

Akkor mi tartja össze a digipakot?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. február 5., péntek 19:59
0
2018. szeptember 19., szerda 17:24
Amit a tv-ben adtak le, az biztos nagyon szép lett ahhoz képest, amilyen volt anno ez a film. Látszott, hogy minden kockát kitakarítottak.
0
2018. szeptember 19., szerda 16:39
A minősége milyen lett?
A Fábri I-II gyűjteményekben nagyon szép munkát végeztek a felújítások során.
0
2017. december 1., péntek 15:48
Nahát, hogy mik vannak! Köszi ezt is!
most posts by TM
0
2017. december 1., péntek 15:37
A hátlap szerint egy 24 oldalas füzetke van hozzá :)
0