Keresés
James Bond 20.: Halj meg máskor! (új kiadás) termékhez kapcsolódó kép
James Bond 20.: Halj meg máskor! (új kiadás)
1 190 Ft
DVD

James Bond 20.: Halj meg máskor! (új kiadás)

Die Another Day
Rendezo: Lee Tamahori
Szereplo: Pierce Brosnan, Halle Berry, Rick Yune, Judi Dench ... , John Cleese, Michael Madsen, Toby Stephens, Rosamund Pike, Samantha Bond, Madonna (további nevek)
Induló ár:  1 490 Ft
1 190 Ft

Készlet: Készleten

Várható szállítás: Raktárról azonnal szállítható

James Bondot legújabb titkos küldetése az Észak- és Dél-Korea közötti demilitarizált övezetbe szólítja, azonban nem teljesítheti feladatát, mert egy titokzatos áruló aknamunkájának eredményeképpen fogságba kerül.

Hónapok telnek el, míg az NSA vezetője, Falco nyélbe üt egy fogolycsere-akciót a kiszabadítására: Bondért a korábban Dél-koreában leleplezett Zaót ajánlják fel a britek.

A fogolycserének azonban nagy ára van, Bondnak - mivel lelepleződött az ellenség előtt és nem tudni mennyit árult el a titkosszolgálat ügyeiről - M utasításásra fel kell hagynia ügynöki tevékenységével, és végérvényesen ki kell lépnie a szolgálat kötelékéből.

A 007-est a Falkland-szigetekre száműzik, ahol kutatómunka vár rá, Bond azonban nem olyan ember, aki egykönnyen feladja. Noha korábban szinte mindig szentírásnak tekintette felettesei szavait, ezúttal fittyet hány főnökei utasításaira, megszökik, és - egy hongkongi, illetve egy kubai kitérő után - Londonba indul, hogy felkutassa és leleplezze a titokzatos kilétű árulót. James Bondnak természetesen segítője is akad: a csábos, de annál veszélyesebb Jinx személyében…