Keresés
Menü Bezár
King Kong (platina gyűjtemény) termékhez kapcsolódó kép
King Kong (platina gyűjtemény)
2 999 Ft
Blu-ray

King Kong (platina gyűjtemény)

King Kong (Platinum Collection)
Rendező: Peter Jackson
Szereplő: Jack Black, Naomi Watts, Adrien Brody, Thomas Kretschmann ... , Colin Hanks, Andy Serkis, Jamie Bell (további nevek)
2 999 Ft

Készlet: Készleten

Várható szállítás: Raktárról azonnal szállítható

A Gyűrűk Ura trilógia Oscar-díjas rendezője, Peter Jackson gyermekkori álmát váltotta valóra, amikor mintegy 200 millió dollár költséggel ő is filmre álmodhatta a mozitörténelem híres óriásmajmának klasszikus történetét!
Ann Darrow, a küszködő varieté-színésznő végre munkát talál magának a gazdasági válság sújtotta New Yorkban. Akkor ragyog rá a szerencse, amikor találkozik Jack Denhammel, a nagydumás kalandor rendezővel, aki foggal-körömmel küszködik azért, hogy nevet szerezzen magának a filmiparban. Vele és a melankolikus Jack Driscoll New York-i színműíróval vág neki Ann a baljós hajóútnak, hogy elkészítsék az évszázad filmjét a távoli Koponya-szigeten, ahol a legendák szerint egy óriásmajom is él...
A feldolgozás különlegessége, hogy King Kong mozgását és mimikáját A Gyűrűk Ura Gollam-figuráját is életre keltő Andy Serkis játéka alapján varázsolta vászonra a trükk-csapat!