Keresés
Tej és tejtermékek a táplálkozásban termékhez kapcsolódó kép
Tej és tejtermékek a táplálkozásban
3 740 Ft
Könyv

Tej és tejtermékek a táplálkozásban

nem ismert
Író: Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna
Induló ár:  4 400 Ft
3 740 Ft

Készlet: Forgalmazói készleten

Várható szállítás: Rendelés után kb. 7-14 nap alatt

A könyv a szarvasmarha-, a kecske- és juhfajták, valamint potenciális táplálékforrásként a ló- és sertésfajták kolosztrumának és tejének összetételét ismerteti. Foglalkozik a tej összetevőinek táplálkozási értékével, a tejzsír, a zsírsavak, a tejfehérje és az aminosavak, a szénhidrátok, az ásványi anyagok és a nyomelemek, a vitaminok és enzimek, valamint a különböző szerves savak jelentőségét elemezve. Részletesen ír a sajtról, a színtenyészettel előállított savanyú tejtermékek közül a vajról, a tejszínről, a tejfölről és az íróról.