Keresés
Tuti lúzerek termékhez kapcsolódó kép
Tuti lúzerek
790 Ft
DVD

Tuti lúzerek

The Comebacks
Rendezo: Tom Brady
Szereplo: David Koechner, Carl Weathers, Matthew Lawrence, Brooke Nevin ... , Jackie Long, Jesse Garcia, Andy Dick, Lindsay Gareth, Jonathan Gries, Melora Hardin, Luke Johnson, Stacy Keibler, Drew Lachey, Kerri Kenney, Paige Peterson, Bradley Cooper (további nevek)
Induló ár:  3 290 Ft
790 Ft

Készlet: Készleten

Várható szállítás: Raktárról azonnal szállítható

Ha egy szóval kellene jellemezni Fields edző eddigi munkásságát, azt mondanánk: szánalmas. Ha két szóval, akkor azt mondanánk: alulmúlhatatlanul szánalmas. Tulajdonképpen nagyon jó eséllyel pályázna a sporttörténet legrosszabb edzőjének díjára, de sajnos annyira balszerencsés, hogy még egy ilyen díjat is képtelen lenne elnyerni.

Fileds a visszavonuláson gondolkodik, de egy pályatársa meggyőzi, hogy ne adja fel az álmait, és tegyen még egy utolsó próbát. Az edzők szégyene Texasban kap munkát, ahol a Heartland Egyetem focicsapatát bízzák rá. A sors gonosz tréfát űz emberünkkel, ugyanis ebben a csapatban a sporttörténet legszánalmasabb játékosai gyűltek össze. Fields kétségbeesetten próbál erősítést keríteni új csapatának, de a helyzet – ha lehet – napról napra csak rosszabb lesz, pedig hamarosan a bajnokságban kellene bizonyítaniuk.

Vak vezet világtalant – lehet ennek jó a vége? A humort szerető nézőknek garantáltan!

Népszerű a termék vásárlói körében