• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Gemini Man (BLU-RAY) Gemini Man (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
1. Piemaker
| 2020. január 26. - 19:08

Mint első IMAX élmény emlékezetes marad ez a film de semmi több.
Azért választottam a legnagyobb vásznat,mert eléggé egyszernézősnek tűnt a dolog.

Spoilermentes leszek:

Döbbenetes,hogy David Benioff és még két ember írta ezt a forgatókönyvet.A sztori annyi amennyit az előzetesekben látni.De tényleg.Ang Lee egy nagyon alapos rendező de itt bent rekedt a technikai bravúrok erdejében és nem is akart kijönni megnézni az összképet.

A 6. napon Schwarzival meglepően sokféle aspektusból vizsgálta a klónozás témakörét.Közben meg élvezetes filmként is működik.Ez volt az első modern plázamozis élményem Dolby hangzással.Sose felejtem el a helikopteres jelenetet amiben egy másikat is irányít Arnie drónként.Csodát láttam és hallottam akkor a Nyugati mellett lévő moziban.
Mai szemmel is nagyszerűen működik a film.

A Gemini Man meg késett egy 20 évet,de ha már a digitális fiatalítás miatt most készült el,akkor igazán vehették volna a fáradságot,hogy a sztorit is a mai korhoz igazítsák.Azért ne a Dolly nevű bárányra hivatkozzanak már ennyi írói kreditnél.

Nekem nem igazán jött be.A trükkök minősége többnyire jó de vannak részek amikor leugrik a vászonról.Akár a fiatal Willről,akár a motoros üldözésről van szó.Az a kevés akciójelenet meg nem viszi el a hátán a papírvékony történetet.

Röviden ennyi.

LAPOZÁS: 1-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: