• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Terminátor: Sötét végzet - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY) Terminátor: Sötét végzet - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
13. TB
| 2020. március 12. - 11:50

Valós képeket dobna fel valaki a termékről? Ezer köszi!

12. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 27. - 0:48

Örülök, hogy tetszett! Lám, vagyunk még páran, akik nem feltétlen akarunk okosabbnak tűnni az alkotóknál.

11. Blu-Ray Fan
| 2020. február 26. - 20:22

Reméljük! Nem kéne tovább parodizálnia önmagát! Nem értem, hogy amikor elolvasta a forgatókönyvet miért nem jelezte, hogy ez faszság, a karakter meggyalázása. Hogy tudta ezt elvállalni? Az ő szerepe teljesen beleerőltetett a történetbe! John-ért! Na persze...

10. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 26. - 12:52

Bár nem vagyok maradéktalanul elégedett az új filmmel, azért rossznak én sem mondanám.

Ugyanakkor úgy vélem, Arnold ezzel a filmmel elbúcsúzott a T-800-as szerepétől. Én legalábbis így (is) értelmeztem a filmbe illesztett "Nem jövök vissza." szöveget.

9. eXiztenZ  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 25. - 23:43

Egyetértek!

Bár személy szerint nem szeretem a remake-eket, sem ugyanannak a témának a sokadik feldolgozását - és ennek sokszor, sok helyen hangot is adtam - mégis a Terminator-projekt kivétel ebből a szempontból.

Annyira, hogy a Genisys elején a csövesekkel történő találkozás újragondolásánál konkrétan majdnem magam alá hamuztam a gyönyörtől. Mondhatom, hogy szinte ugyanaz az érzés fogott el, mint amikor az első rész idevonatkozó jelenetét legelső alkalommal láttam. Nyilván a klasszikus nyitófilm markáns élét és a "na most jól rátok rúgom az ajtót" típusú B-filmes stílust felesleges számon kérni ettől az epizódtól /is/. De ez a típusú hangulat szerintem már a második résztől érvényét veszítette. Nagyrészt azzal, hogy a Terminatorból az alkotók pozítív hőst akartak faragni.

Mégis számomra az idáig elkészült akárhány részt figyelembe véve van egy bizonyos ív, vagy mondhatjuk úgy is, hogy karakter-fejlődés. Tudom, ez egy elvileg érzelmek nélküli főhőst tekintve elég hülyén hangzik. Ettől függetlenül van valami, ami a karakter-fejlődés lehetőségét megteremtette, és ez a humor-faktor megjelenése. Itt most elsősorban az öniróniára gondolok. Ez nyilván egyenes következménye annak, hogy Schwarzi folyamatosan közeledik, és néha át is lépi a sokadik X-et, emiatt pedig képtelenség az alakítását annyira komolyan venni, mint mondjuk 30-35 évvel ezelőtt. A lényeg mindentől függetlenül az, hogy az a bizonyos tényező működjön, ami minden jó film alapja: a jó és a rossz küzdelmének átélhető módon történő ábrázolása.

Mint rajongó, mindennel együtt azt mondom, hogy amíg az alkotók látnak fantáziát a témában és Schwarzeneggerben lesz annyi erő, hogy elbírja a nehéz bőrkabátokat, addig minden esetlegesen elkészülő újabb Terminator kalandra kíváncsi leszek.

8. téglagyári megálló
| 2020. február 25. - 21:52

Miután a másik topikba ment a fika, ide meg csak sziporka jutott, ideje, hogy legyen valami pozitív vélemény is. Nekem tetszett a film, akárcsak a Genisys. Persze moziban láttam, IMAX-ben és lekötött a cselekmény, nem foglalkoztam azzal, hogy milyennek kellene lennie az effekteknek, meg mit kellene volna máshogy forgatni. Ehelyett inkább a kényelmesebb megoldást választottam és úgy csináltam, ahogyan az ideális néző, hátradőltem és szórakoztam. Tudom, manapság nem ez a sikk, de bocs, régi vágású vagyok.

7. TB
| 2020. február 25. - 9:13

Magnókazettán már ki sem adják??

6. Plissken  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 24. - 15:18

Bakelit vhs

5. Jester   [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 24. - 15:00

Juj, de szánalmas vagy! :)

4. Gyulus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 24. - 14:58

Nem. Sima HD steel. :D

3. Jester   [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 24. - 14:58

Kedves soraidra válaszolva: sajnos valószínűleg nem várható a kiadványból fémdobozos 4K UHD változat.

2. téglagyári megálló
| 2020. február 24. - 14:30

UHD steel?

1. Blu-Ray Fan
| 2020. február 23. - 20:08

Lelkiismeretet növesztett, függönyárus Terminator! :D :D

LAPOZÁS: 13-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: