• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Mozimaraton: Véres hétvége - Rettegj! (3 DVD) (DVD) Mozimaraton: Véres hétvége - Rettegj! (3 DVD) (DVD)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
2. Plissken  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. április 7. - 11:28

A Véres karácsonynak annyira nincs köze a karácsonyhoz, hogy nem is akkor játszódik, hanem szilveszter/újév napján. Gondolom, a forgalmazó csak screenshotokat látott a filmből :D

1. sátántangó13
| 2020. április 7. - 10:28

Túl vagyok mindhárom filmen. Két dolog közös a 3 filmben. Az egyik az, hogy nagyon "frappáns" véres előtagú címeket kaptak az alkotások. A második, hogy B kategóriás, alacsony költségvetésű, sokszor a TV film határát súroló mozgóképekről van szó.
Véres karácsony:
Magasan a legjobb film a 3 közül, ezt még karácsony környékén néztem meg (szerencsére az ünnephez szinte semmi köze, legalábbis nem gúny tárgya). Végig feszes, kellemes kis thriller (horror), természetesen telepakolva klisékkel. Ugyanakkor nálam jól működött. Kikapcsolt, és ez lényeges.
Véres hétvége:
Jajj… Ez azért kemény volt. Ennek a filmnek nem szabadott volna elkészülnie, legalábbis így nem. Vontatott, szájbarágós, unalmas dráma? kaland? thriller? akció? Ki tudja? A természet vs ember harca még soha nem volt így kiporciózva a népnek. Nem is értettem a szemeteléseket a film első felében. A táj azonban nem volt rossz :-) Gondolom Ausztráliában lett leforgatva.
Véres monszun:
Amikor nagyot akar valaki markolni, ilyen filmet készít. Ahogy számoltam, cirka 3 alapötletből sikerült összegyúrni a mozit. A 3 ötlet lehet jól működött volna egyenként, így viszont nagyon zagyva lett (ráadásul indokolatlanul hosszú, van vagy 110 perc). Az ázsiai szereplőket is nehezen lehetett beazonosítani, legalábbis a film első felében, így néha elvesztettem a fonalat. Az utolsó 10-15 perc számomra nagy szenvedés volt, pedig tudom, hogy a rendező bácsi jót akart... Csak nem sikerült...

LAPOZÁS: 2-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: