• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Young Adam Young Adam


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
7. Xpress.hu  [ ELŐZMÉNY ]
| 2006. augusztus 17. - 17:01

Ez így van, a Young Adam a korábban tervezett 3.990 helyett eleve 2.990 Ft-os áron jelenik meg. A rendszer valóban automatikusan teszi a leárazott listába az ilyen változásokat is, ami szerintem indokolt, hiszen aki korábban az ára miatt nem rendelte meg ezt a filmet, a Lostot, vagy a Született feleségeket, az innen értesülhet arról, hogy a korábban feltüntetett árhoz képest árcsökkenés történt.

6. the JACKal  [ ELŐZMÉNY ]
| 2006. augusztus 17. - 16:55

A Lost vagy a Született feleségek is a frissen leárazott termékek között vannak, pedig azok sem leárazott termékek, csak eddig egyszerűen nem volt valós ár feltüntetve mellettük. Javításnál lehet, hogy automatikusan kerülnek a filmek "Frissen leárazott" kategóriába.

5. dvdextra_  [ ELŐZMÉNY ]
| 2006. augusztus 17. - 16:53

ja, s ez a termék nem kerül a boltokba. kizárólag az xpressnél és az odeonnál lehet megrendelni. hogy az xpress olcsóbban adja, az az xpress egyéni akciója. a mozaikos dvd-k ára ezelőtt sem módosult, s ezután sem fog.

4. dvdextra_
| 2006. augusztus 17. - 16:52

a magasabb áron meghírdetett termékek automatikusan a leértékelt rublikába kerülnek, ha módosítják az árat. így kerülhetett oda a lost és a született feleségek is, pedig egyik sem jelent még meg. arról van szó, hogy az első 7 mozaikos dvd-vel szemben a young adam már nem 4.000-es árkategóriában kerül limitált forgalomba, hanem egy ezressel olcsóbban. de mikor felvettük az adatbázisba a filmet, akkor ezt még nem tudtuk.

amúgy neked melegen ajánlom. erotikus és misztikus, durva és allegorikus. szóval nem egy hollywoodi darab. :)

3. field  [ ELŐZMÉNY ]
| 2006. augusztus 17. - 16:47

Az is lehet, viszont Xpressnél most a frissen leárazott termékek között van, de ha jól tudom, nem az alacsonyabb áron vették fel a kínálatba. Ráadásul ott van a "Bolti ár" és az "Xpress ár" két külön kategóriája, ami azt sejteti, hogy a film - legalábbis az Xpresszen - olcsóbb lesz, mint általában, a boltokban. Az nem árgarancia, ha egy film valahol a meghirdetett árnál olcsóbban jön ki, az már akció.
Különösebben nem érdekel a dolog, hiszen a filmet se ismerem, csak éppen számomra ez annak a jele, hogy az Odeon garantált árakra tett ígéreteit is felesleges komolyan venni.

2. the JACKal  [ ELŐZMÉNY ]
| 2006. augusztus 17. - 16:41

Még meg sem jelent, szóval nem leértékelik, csak olcsóbban adják ki! :-))

1. field
| 2006. augusztus 17. - 16:32

Hát ez vicces! Nem arról volt szó az "Odeon-Mozaik" sorozat megindulásakor, hogy ezek a limitált példányszámú filmek sosem lesznek leértékelve (és újra kiadva), akármennyi ideig is tart a készlet?

LAPOZÁS: 7-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: