• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
Éli könyve (Blu-ray) Éli könyve (Blu-ray)


 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
11. Mr. Ferald
| 2018. július 10. - 12:35

Sziasztok! Engedjétek meg, hogy megosszam gondolataimat a filmről egy élménybeszámoló keretein belül :) Nagyon szeretek elmélkedni a filmekről, független attól, hogy tetszik vagy sem, és szeretném ha mások is kedvet kapnának a megtekintéshez :)

KÜLSŐ LINK

10. Dévid
| 2010. december 17. - 11:35

A film borítóján az extrák között említenek egy "PS3 tapétát" is. Ezt hol lehet megtalálni a lemezen? Én PS3-on néztem, de sehol nem találtam az extrák között. Vagy csak PC-n lehetne megkeresni a lemez valamelyik mappájában?

9. creeper  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. december 7. - 15:45

Inkább azt mondanám, az élénk színeket kiszívva, élesen fakó volt. Az elnéptelenedett területeket ábrázoló képek szinte vakítottak, mintha a vászon visszaverte volna a Napot.

8. Argento  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. december 7. - 15:41

OFF:

Szerinted én miért nem reagálok ilyen "kritikákra" már (még Dariot sem védem meg :D) ? Mert az ilyen emberek ezt azzal a szándékkal is írják,hogy valaki ráugorjon és utána kioszthassák,mert ha az ő szintjükre lemész ,ott könnyedén le is fognak győzni.

Remélem hamarosan eljön az idő,mikor pár lelkes moderátor ki fogja törölgetni ezeket a gyűlölködő szándékosan vitakeltő egyéneket és kommenteket innen,mert lassan már semmi mást nem látok itt csak szándékosan gerjesztett viták egész seregét,nem pedig adatlapokat.

"De maximálisan igazad van, felesleges az egész, ezek után inkább elszámolok 10-ig, konstatálom magamban, hogy vannak ilyen emberek is, és továbblapozok!"

Ennyi. :)

ON

Na most már beszélgessünk Éli-ről is. :)

Még a mai napig nem döntöttem el,hogy megvegyem-e.Valahogy nem érte el nálam azt a hatást ,hogy a polcra kívánjam tenni.Viszont azt el kell ismernem,hogy Washington és Oldman színészi játéka tetszett benne nagyon.De maga a film annyira nem fogott meg.

7. andrew1975
| 2010. december 7. - 15:39

Nekem nagyon furcsa volt a film színvilága, sokszor úgy éreztem, fekete-fehér filmet nézek. Talán egy kicsit ez negatívum, persze jó a kopott kép, illik a filmhez, de néha már túlzásokba estek vele. Maga a történet nem egy nagy szám, de nekem a színészek nagyon tetszettek, az akciók is lekötöttek, szóval mindenképp ajánlott azoknak, akik szeretik az apokaliptikus mozikat!
creeper, te mit gondolsz a színvilágról? Moziban is olyan volt néhol, mintha FF lenne?

6. creeper
| 2010. december 7. - 15:34

Emlékszem, amikor egy hevenyészett filmajánlóból értesültem a film létezéséről, melyet valamikor a legutóbbi hideg időszak alatt mutattak be. Jegyet már csak egy, az ideálisnál a vászonhoz közelebb fekvő sorba kaptunk, végül ebből előnyt kovácsoltunk.
A történetre nehezen emlékszem, és már a megtekintés pillanatában is feltűnt, nem ez a szegmens, amely miatt élveztem a mozit: a körülményekhez illeszkedő produkciós dizájn és a szemnek jóleső, különleges szűrőket alkalmazó fényképezés miatt érezhette a mellettem ülő barátom, amit ki is mondott kifelé jövet: "végre láttunk egy nagybetűs FILMet". A vászonhoz közelebb telepedés pedig lehetővé tette, hogy még inkább belehelyezkedjünk a produkció látványvilágába, melyben olyannyira elmerültünk, hogy amikor a végefőcímnél már mindenki elhagyta a termet, mi még akkor is ámultunk-bámultunk és hallgattuk a nyugodt filmzenét, meg sem akartunk mozdulni.

A rendezőpáros neve meglepetésül hatott, mert korábban hiába néztem meg A pokolból c. horrorjukat kétszer is, nem sikerült beleélnem magam a történésekbe, de még csak lekötnie sem sikerült semminek, ami abban a filmben történt. Mindennek ellenére elismerem, korhű díszletek, mesélő látvány kategóriájában már itt is topon volt a dolog.

5. andrew1975
| 2010. december 7. - 15:33

Azért ez a fórum messze a legnyugisabb ám azok közül, ahova néha beolvasok!
Pl. nso, origo fóruma. Na, ott aztán minden 10 hsz-ból 8 anyázás, a legkeményebb fajtából! :) Nem is írok oda sohasem, nem véletlenül.
Jah, és nem moderálják! :)

4. andrew1975  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. december 7. - 15:31

Igazad van, csak az a baj velem, hogyha ennyire primitív hozzászólásokat olvasok, nem tudom szó nélkül hagyni! Meg mindig úgy érzem, hogy ha jogtalanul bántanak valakit, meg kell védenem... lehet, ilyen modern kori Robin Hood vagyok? :D
De maximálisan igazad van, felesleges az egész, ezek után inkább elszámolok 10-ig, konstatálom magamban, hogy vannak ilyen emberek is, és továbblapozok!

3. creeper  [ ELŐZMÉNY ]
| 2010. december 7. - 15:23

Én fórumozókat kérek az xpressre.

2. Argento
| 2010. december 7. - 15:22

Mikor jön el az idő,mikor nem vitahalmazokat,hanem végre kritikákat fogok olvasni a filmek adatlapján ? Soha ?

Nem lehetne egymás anyázása/lebarmozása és egyéb direktbe belekötés/balhékeltés nélkül fóruméletet élni ? Úgy látom nem...

Moderátorokat kérünk szépen az Xpress-re !!!

u.i.

andrew:Te meg minek mész bele szélmalomharcokba,drága horrorista kollégám ? Mert meggyőzni nem fogsz senkit semmiről,ezt Te is jól tudod. :)

1. Simon Peter Gruber
| 2010. július 21. - 12:01

Jókat hallottam a filmről, ez is berendelve!

LAPOZÁS: 11-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: