• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
200. purple rain  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 15:43

Annyit olvastam, hogy SPOILER Palpatine visszatér. Mivel a hét, nyolc is egy szenny (saját jogán, főleg a hetedik amit premiernap néztem moziban epekedve) úgyhogy a kilenc ott rohad meg ahol van ezzel a telibeszart fordulattal :D Te meg ne vedd már zokon ha más szarozza azt ami neked tetszik... Be kell látni, hogy ez a hajó elment, már lett a SW és kész. Most már nem szent tehén, köszönhető a Disney "működésének"... Én pl az Halálos iramban sorozatot nézem, fasz tudja minek, egyre aberráltabb minden rész mégis kajálom és persze lefosom ha szidják, ez ezzel jár :)

199. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 15:28

Pont a napokban gondoltam rá, hogy milyen rég láttam, ideje elővenni. Mostmár a szomorú apropó is újabb okot ad az ismétlésre.

198. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 15:23

De azért ráz a hideg az SW-től, mert ahelyett, hogy megnézted volna, elolvastál róla két tucat felesleges szöveget, ami idő alatt pont megnézhetted volna a filmet is.

197. purple rain  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 15:18

Képzeld nem... :)

196. Jester   [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 15:09

Ezt sem láttad?:

KÜLSŐ LINK

195. purple rain  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 15:07

Már nincs, úgyhogy szerintem RIP a RIP-nek... :D

194. Jester   [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 15:04

Annak azért örülök, hogy nem írták ide nyolcan, hogy "RIP". Manapság csak erre van energia. Vagy már erre sincs?

193. purple rain  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 14:57

Én speciel azon gondolkodtam reggel miközben olvastam a haláláról, hogy miben játszott ez a pali a Spartacuson kívül. Filmjét ugyanis egyet se láttam, de biztos ott volt a szeren, nem mondom... Nyilván más korszak, de valahogy három filmjét nem tudnám felsorolni. Úgy általánosságban pedig a fórumaktivitáshoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy a 10-15 évvel fiatalabb énemhez képest lett egy asszony két gyerekkel meg egy munkahely :) Meg a filmek is szarabbak sajnos, bárki bármit mond... Amikor egy SW rész megnézésétől a hideg ráz, akkor nincs miről beszélni... Bond, Top Gun, TENET, Dűne, kb ennyit várok idén... Az FF9 meg a Halál a Níluson van még de ez is 6 film egy évre... Kéthavonta egy... Ha játsszák őket a mozik, visszajöhetünk beszélgetni :D

192. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 14:34

Hogy egy friss példát hozzak, éjfél után jött a hír, hogy Hollywood utolsó békebeli színészóriása, Kirk Douglas 104. életévében békében elszenderedett. Nem mondom, hogy ez szenzáció, de a munkássága okán azért csak megérdemelne némi figyelmet, rajtam kívül mégsem érezte senki, hogy említést érdemel. Még Végvári Tamás is vagy tízszer nagyobb megemlékezést kapott, midőn mindenki eljajgatta, hogy mostantól nincs aki Pacino hangja legyen...
Szerintem rezignáltabbak lettek az emberek, s ennek okaként részben a már emlegetett közösségi média-túltengést lehet újfent elővenni. Annyi fölös dózis jön létre naponta, hogy aki válogatás nélkül mindegyikbe belefut, annak a végén ideje sincs reagálni semmire, az információk nagy része pedig raktározódás nélkül távozik az agyból, vagyis csak kárba veszett a ráfordított idő - ami alatt akár a kevesebb több lehetne, s ahhoz még véleményt is farigcsálhatna. A túlzott és felesleges áradat elsodorja ennek lehetőségét és ami még veszélyesebb, elbutítja a befogadót, amikor ilyen kamupolitikai semmik vagy Berkik meg Norbik és hasonlók tömítik el az ingerszenzorokat.

191. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 14:15

Erről beszélek, hogy lehetőség most is van, csak el kell kezdeni a beszélgetést. :)
A KT nekem túl sznob oldal, legalábbis amikor utoljára sűrűbben olvasgattam, akkor nagyon nem az én világomnak tűnt az, ami ott folyt. A FB-os oldal meg olyan, amilyen, de legalább nem itt zajlik. :)

Ja, a Birds of Passage nincs elfelejtve, odakészítettem a tévé mellé, csak még nem került rá sor. Az Élősködőknek pedig nagyon elütött a vége attól, ami azelőtt történt, ha úgy tetszik, a fekete komédia hirtelen nagyon besötétedett és nekem ettől kicsit olyan felemás érzésem volt miután véget ért. De azért így is tetszett, csak kicsit fura volt.

190. Afrikakorps  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 14:15

Egyetértek Veled. Megmaradt bennem egy tizenéves hozzászólásod, lusta vagyok utánanézni, de a lényege az volt, hogy gyakorlatilag óránként nézed az xpress honlapját, követed a fórumot, gyakorlatilag folyamatosan követed az itt lévő dolgokat, írásokat. Anno én is így voltam a honlappal. Én tizenéve is, most is alapvetően only read fórumozó vagyok, néha-néha írok, akkor is főleg az általam egyébként várt szavazás időszakában. Az első hozzászólásom is évekkel ezelőtt sok évnyi fórum olvasás után jött el, amikor divat volt szidni a kereszténységet, a keresztény értékeket és alapvetően a keresztény egyházak szerepeit. Mondjuk sajnos divat most is, de legalább a fórumon azóta én nem olvastam hasonlókat. Akkor az nekem sok volt, valószínűleg hasonló hangvételnél megint billentyűt ragadnék, pedig sem vallásos, sem pedig bigott pápista nem vagyok, csak a Teremtőben hívő teremtmény. TM-nek abban pedig igaza van, hogy a fórum olyan, amilyenné tesszük, s ebben részben hibásak vagyunk mi fórumozók is, de az xpress is olyan tekintetben, hogy margón kívül helyezte gyakorlatilag a fórum elérhetőségét jópár éve.

189. andrew1975  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 12:08

Látod, azért arra mégiscsak jó volt a panaszkodásom, hogy beszélgetünk valamiről. :)

188. andrew1975  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 12:06

Én rendszeresen benézek (ha ez nekem IS szólt), de egyszerűen semmi olyan beszélgetés nem zajlik sajna, ami miatt elkezdenék pötyögni bármit is. Pedig igen jó lenne, ha egy filmről el lehetne dumálni, de sajnos erre nincsen lehetőség (már). Egyedül a kritikustomeg.org oldal maradt, ahol érdemi beszélgetések folynak még filmekről, mert pl. a Facebook Filmgyűjtés csoportja kb. a farokméregetésről szól csak. :)

187. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 11:21

Amúgy én még emlékszem arra, hogy anno például Vertexsanyi vagy K kapcsán sem kisasszony-módra zajlottak a beszélgetések. A fórum pedig ma is olyan, amilyenné tesszük. Az például nem dobja fel a nívót, hogy valaki félévente benéz és azt mondja, hogy milyen jó volt régen. :)

186. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 10:50

Azóta már mindenhol ez megy, sajnos.

185. andrew1975
| 2020. február 6. - 9:22

Csak egy megjegyzés: az a durva, hogy még egy ilyen ártatlan topicba is beszivárgott a személyeskedés, az egymás szapulása. Nem csodálkozom, hogy nagyon sok jóérzésű ember elhagyta már régen ezt a fórumot, erre maximálisan reflektál az, hogy majdnem negatív csúcsot döntött a részvételi arány idén. Sajnálom, hogy ide jutottunk, ez egy remek fórum volt 15-20 évvel ezelőtt. :(

184. andrew1975  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 6. - 9:19

Jó hülye lista lett! :)
Én erre nem emlékeztem, szerintem ez nekem kimaradt anno.

183. Dylan   [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 5. - 15:40

Andrew!

Ez már megtörtént!

2015-ben újra szavaztattam minden előző év filmjeit. Az eredmények ott vannak az adott év topicjában.

Sőt még egy olyat is csináltam akkor, hogy az elmúlt 10 év szavazatot kapott filmjeit is megszavaztattam. Annak ez lett az eredménye:

Eredet - /Inception/
Becstelen Brigantik - /Inglorius Basterds/
A sötét lovag - /Batman - The Dark Knight/
A tökéletes trükk - /The Prestige/
Életrevalók - /Intouchables/
Gran Torino - /Gran Torino/
A faun labirintusa - /Pan s Labyrinth/
Drive - Gázt! - /Drive/
A Hobbit - Váratlan utazás - /The Hobbit: An Unexpected Journey/
Ádám almái - /Adams Aebler/


:)

182. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 3. - 11:38

Megértem, sok ez neked egyszerre. :D

181. purple rain  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 3. - 11:33

Isten lássa lelkem a felénél abbahagytam az olvasást 😃

180. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 3. - 11:31

Első méltatóként írom, hogy milyen jó ez az átlagpontos lista!
Tetszik, hogy az Élősködők nyert itt. Valójában csak az volt a bajom a filmmel, hogy a befejezése nekem nagyon elütött az addig láttattaktól. De öröm látni azt is, hogy A két pápa itt előkelőbb helyen végzett, na és két helyet javított a remek Skywalker kora is! :)

Ami változatlan nálam, az az, hogy az originál Top10-ből és ebből az átlagpontosból is ugyanúgy 6-6 egyezés van a saját listámmal.

179. csd  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 3. - 11:21

Ahhoz előbb meg kellene tanulnod az ábécét, a zongorázáshoz pedig neked 10 élet is kevés lenne.
Boldogabb lesz az életed, ha nem hiteted el magaddal azt, hogy te tudsz tanítani bármit bárkinek!

178. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 3. - 11:04

Aki a "ráérő" írásait olvassa, az vajon micsoda, ha nem ráérő? :D
Amúgy csak próbáltam a tyúknak megtanítani az ábécét, vagy hogy mondják, majomnak a zongorát?
Mindenesetre nem reménytelen, lám crossover már létezik:

KÜLSŐ LINK


177. csd  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 3. - 10:54

Na, egy újabb "nemes veretű" böffentés, de nem a szaftosabbik. Csak a szokásos, mindent megmagyarázás.
Te idiótázod le azokat, akiknek nem tetszik a Star Wars, és még ezután idehánysz egy munkautasítást arról, hogyan is kéne értelmezni az anyázásodat!
Téged nehéz nem sértegetni ilyenek után. Lehet, tényleg el is hiszed, amit gondolsz, írsz.
Tök mindegy, hiába erőlködsz, nem fog menni!

176. purple rain  [ ELŐZMÉNY ]
| 2020. február 3. - 10:45

Kellene neked egy dolgosabb munkahely, nagyon ráérsz...

:D :DAz oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: