• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Fórum
 
Rendezés: IDŐREND | FORDÍTOTT IDŐREND
39. vittorio
| 2007. október 2. - 9:50

Sziasztok. Az alábbi, itthon VHS-en megjelent filmeket keresem megvételre, átvételre, bármire.


A bosszú - Robert Enrico - Mokép


A cigány - José Giovanni - Mokép


A gejzírvölgy titka - Albert Merktcsjan - Mokép


A gyémánt kapcsolat - Sergio Bergonzelli - Saldo


A hatalom urai/Nagyúri fajta - Pierre Granier-Deferre - Mokép


A rendőrség megköszöni - Stefano Vanzina (Steno) - Mokép


A téma - Mihail Uljanov - Mokép


A tetoválás szelleme - Yoichi Takabayashi - Mokép


A titokzatos - Denis Heroux - Intervideo


Az elfoglalt ember - Edouard Molinaro - Mokép


Akasztani való bolond nő - Yves Boisset - Mokép


Baleset a tengerparton -Leonard Keiger - Mokép


Eleven vágy - Claude Faraldo - Mokép


Erotikus képregeny - Kaneto Shindo - Mokép


Erotikus kobra - Joe D’Amato - Mokép


Erőszakos rendőrök - Michele Massimo Tarantini - Mokép


Farkasok ideje (Les temps des loups 1969) - Segio Gobbi - Mokép


Félkezű bokszoló - Wang Yu - Mokép


Fénytörés - Mario Bianchi - Vico


Gyilkosok körútja - Boramy Tionlang - Mokép


Halló itt Iván cár! - Jurij Jakolev - Mokép


Keoma - Enzo G. Castellari - Mokép


Ketrec - Pierre Grainer-Deferre - Mokép


Kilencfarkú macska - Dario Argento - Mokép


Kínai bokszoló - Wang Yu - Mokép


Lámpaláz - Michael Soavi - Mokép


Látszólag ok nélkül - Philippe Labro - Mokép


Lucky Luciane - Francesco Rosi - Mokép


Nőstényfarkas kísértete - Marek Piestrak - Mokép


Öld meg a Shogunt! - Noribumi Suzuki - Mokép


Piszkos hét - Bruno Fontana - Hargita


Rövid találkozások - Kira Muratova - Mokép


Sárga Emanuelle - Albert Thomas - Helikon


Sátáni ötlet - Claude Sautet - Mokép


Sátáni szépség - Piero Vivarelli - Hungarovideo


Schizo - Pete Walker - Intervideo


Shantungi banditák - Huang Feng - Mokép


Shantungi bokszoló - Chang Chen - Mokép


Trieszti lány - Pasquale Festa Campanile - Mokép


Végső program - Robert Fuest - Mokép


Vérbosszú Marseille-ben - Yves Boisset - Mokép


peocz@hotmail.com

38. CV  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 30. - 14:48


Nem lenne rossz ha valaki kiadná a jobb Jesus Franco filmeket mint a Szadománia vagy a Vampyros lesbos.

37. csabaga
| 2007. szeptember 29. - 16:19

A VHS-ről éppen az jutott eszembe,mennyi jó film található még a nagyobb tékák polcain(vagy a raktárban) DVD megjelenésre várva.Az Intervideó kezdett nálunk,Warner és az akkor ehhez a céghez tartozó United Artists mozikkal.Az utóbbiból van viszont a legnagyobb lemaradásunk manapság DVD-n.Szerencsére a többségéről van VHS felvételem.A fül szigorúan kitörve!

36. CV  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 29. - 15:23

Nagyszüleimnek is van pár kazettája még nagyon az elejéről. Náluk is válogatás nélkül minden van amit betudtask szerezni:) Kiskoromban mikor kezdtem olvasni én se tudtam mi az a pornó:)
Viszont olyan kincseket láttam a filmjeik között mint a Mad MAx 1-3, Rémálom az Elm utcában, Péntek 13, Időszámításunk előtt 1 millió évvel ( a jó öreg Tumak és a bitang jó ősasszonyok), Szadománia (Jesus Franco), Vörös zsaru, a James Ellroy regényéből készült James Woods főszereplésével: A Hekus, Ütközetben eltűnt 2, Túl a csúcson, sok Bud Spencer és terence Hill filmek stb.
Mennyire jó filmek is ezek:)

35. Dylan
| 2007. szeptember 29. - 14:11

Na akkor egy kis videós múltidéző... :) Mert úgy szeretek nosztalgiázni én is... Hogy képben legyetek nagyjából, a születési évem: 1983


Legelső emlékek... 1989-90 Rémlenek ilyen hatalmas felültöltős készülékek... De hogy mit néztünk rajta azt nem tudom... :) A nagybátyáim ezekben az években voltak annyi idősek, mint én most, és hát nagyon nagy technika megszállottak voltak. Meg hát most is azok... :) Akkoriban sokkal nagyobb szó volt, a Hi-fi meg a videó, mint ma ha valaki vesz egy komolyabb házimozirendszert. Mikor mondták hogy vettek videót, mindenki a csodájára járt, mert hát valami Osztrákból behozott Akai csúcsmasina volt, meg ITT Nokia Tévé, amiről mindenki azt hitte azért van a bekapcsoló gomb mellé írva hogy "ITT" hogy Itt kell bekapcsolni... :))) Szóval nagy szám volt, hát engem is érdekelt. Aztán egyszer csak elkezdtek gyűlni a TDK, meg a JVC kazetták. Akkoriban tényleg az írógép volt a sztár! Nagybátyám is bizony írógéppel szerkesztett matricákat gyártott, és írógéppel írt katalógust! 7-8 évesen már egyedül kezeltem a hifit, meg a videót, mikor nem voltak otthon... :) Úgyhogy a véremben van a szórkaoztatóelektronika... :) Sohasem felejtem hogy kikaptam, mikor egyszer unalomból benyomkodtam a 3 pár hatalmas hangfal csipogójának a membránjait... :-))) Mindegy! Régen volt! A non-plusz ultra kedvenc filmem 8 évesen a "Ninja Commando" volt. Jackie Cahn-el, asszem német szinkronnal... 100-szor megnéztem ahogy a Ninják, pár mozdulattal beássák magukat a földbe, a főcím alatt... :) Nagyon mentek az ilyen Van-Damme, Norris, akciófilmek is, meg persze a ritka kemény horrorok, amiket ha néztek engem mindig kitiltottak a szobából, és én meg tudtam volna őrülni emiatt... Mikor egyedül voltam, persze muszáj volt megnéznem...


14.-én születtem, így a 14-es szám már akkor is a kedvencem volt... Még nem is jártam elsőbe, de már tudtam olvasni 6 éves lehettem, és az írógéppel írt katalógusból elsőkéne a 14-es számú kazetta tartalmát olvastam volna el, de oda pont nem volt írva semmi... Gyanús volt... A kazettát elővéve is mindjárt látszott hogy ez valamiért kilóg a sorból, ugyanis még csak fel sem volt címkézve... (Tisztára mint a "Kör"-ben... :-))) A kazettára csak creuzával volt ráírva három betű: S E X... :-)))) Persze akkoriban még nem voltam tisztában ennek a szónak a jelentésével, de feltétlenül be kellett raknom... :-))) Ó igen! Az első teljesen meztelen nénit is videón láttam először! :)


1992 - 9 éves voltam, és Apu egyszer nagy izgalommal jött haza a munkából, mondva hogy lesz saját videónk ha akarom, és választhatok négy kazetta közül, hogy milyet akarok nézni rajta... : "Karatésat", "Háborúsat", "Nevetségeset", vagy "lövöldözőset" :-))) Tényleg ezt mondta... :-)))) Tiszta izgalomba jöttem, és hosszas gondolkodás után a karatés mellett tettem le a voksom... Aztán csak 93-ban a 10. születésnapomon lett saját videóm... Az első film amit megnéztünk rajta az Amerikai Nindzsa 5 volt... Ha jól emlékszem... :-))) Az első film amit felvettünk az SKC márkájú kazettára, az pedig a "Csendőr New York-ban" című opusz volt... :-))) De rég volt...


Na majd innen folyt. köv... 

34. Frank Horrigan
| 2007. szeptember 29. - 12:52

Nekem a mai napig alámondva van meg VHS-en a Missing In Action trilógia, elég megmosolyogtató, mikor ott van DVD-n is mellette. :)))

Bár a 2. részből 10 perc hiányzik, a németek szarrá vágva adták ki annó sajna...

33. CV  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 29. - 12:10

Szerintem is. Órákig eltudtam nézelődni a tékákban ugy felderitettem idővel minden polcot hogy már fejből vágtam melyik film hol van:) Szerintem ez egy olasz életérzés volt amit a digitálsi korszak lényegében eltöröl(t). Sajnos.

32. Jim Morrison  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 29. - 11:54

Jó volt az tuti, Van Damme filmjei? Cyborg...hmmm!!! Aztán meg az Intevideo, Vertex, késöbb Duna, Intercom dolby surround hanggal... Televideo a klasszikus Gálvölgyi Show-al amit azóta sem adtak ki dvd-n....Maga a tékák hangulata király volt. Amikor még alig volt pár 1990-ben belépni egybe még gyerek fejjel is kánaán volt. Sok mindent köszönhetünk azért a vhs-nek. Reklámot kivágni a filmekből, két film egy kazin...jó volt na!

31. CV  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 29. - 11:54

Viconak leginkább a rémálom az Elm utcában filmekért áldom a nevét. És az első két résznek mennyire zseniális szinkront csináltattak... Tele igazi jó színészekkel még mellékszerepekben is(pl Rudolf Péter volt Rod Lane nevű srác hangja (akinek a szeme láttára vagdossa szét Tinát Freddy).
Aztán valamikor leadta az rtl uj szinkronnal. Hát nézhetetlen...

30. CV
| 2007. szeptember 29. - 11:50


Viconak leginkább a rémálom az Elm utcában filmekért áldom a nevét. És az első két résznek mennyire zseniális szinkront csináltattak... Tele igazi jó színészekkel még mellékszerepekben is(pl Rudolf Péter volt Rod Lane nevű srűc hangja (akinek a szeme láttára vagdossa szét Tinát Freddy).
Aztán valéamikro leadta az rtl uj szinkronnal. Hát nézhetetlen...

29. Jim Morrison  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 29. - 11:41

Hát persze, hogy az Amerikai Nindzsa is a VICO filmje...emlékszünk még a klasszikus ajánlókra???

28. CV
| 2007. szeptember 29. - 11:37


Igen. Emlékszem egy narrátoros olasz horrorért mindent megtettünk:) német szinkron magyar narrátor egy olasz horroron. ÉS elmondom így is iszonyuan élveztem. Volt bukéja. Azota uyg elkényelmesített a dvd hogy narrátoros filmeket már megse nézek:(

27. Jim Morrison  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 29. - 11:32

A mai napig kb 500 kazetta vár otthon. Apám tékás múltja vitt engem is a filmek irányába. Nos aki még emlékszik olyanokra mint TDK, AGFA-szigorúan az aranyozott tokkal, BASF, EMTEC, MAGNEW az tudja mitől döglött a légy. A kazetták nálam borítót kaptak és minimum írógéppel volt feltűntetve a film,hossz,rendező esetleg főszereplő. Sokszor cseles voltam és Pesti Műsorból-késöbb Est- vágtam ki a "címkének valót" különböző moziplakátok minijéből és méretre vágva ragasztottam fel cimkeként. Persze volt katalógus amibe vezettem a filmeket, az is írógépes. Órákig fenmaradni 10 évesen a Sat1-et nézve egy Bolygó neve: Halál-ért örök emlék. Volt olyan, hogy nem bírtam és bealudtam. Azóta sem éreztem oly mértékű csalódottságot mint azokban a pillanatokban amikor konstatáltam, hogy bizony Chuck már felröpült a helikopterrel az Ütközetben eltűnt végefőcíme előtt és nem rögzült vhs-re a film...Áhh, alap volt! Valamikor 1986-ban még a volt NDK-ból hoztuk a mai napig működő(!!!) Panasonic videonk ami még tiszta fém és eredeti Japán gyártmány. Ehez egy 72 cm-es Sony-Trinitron képcsővel megáldott stereo TV adta a megfelelő képet. Micsoda dolog volt az akkoriban. Számtalan német nyelvű, gyári és persze felvett filmmel kezdődött a gyűjtemény. Olyanokkal mint a Rambo 1,2,3 vagy James Bondok esetleg a Szarvasvadász. A Ragyogást 10 évesen Fater kivetette és ettől majd megőrültem. Ma már nem bánom... :) Első saját, külön számomra készült videokazettám Édesapám hozta, rajta a Véres Játék és a Szellemírtók 2!!!! Úr Isten, micsoda nap volt az valamikor 90-ben...Alien 3 meg T2 moziból, kalóz videon...hmmm!!! Hát igen, aki tényleg "szerelmes" a filmekbe tudja, hogy bezony a videozás volt a császárság. A DVD már csak királyság...a BD meg....na igen.

26. Gertev  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 29. - 11:06

Hello!

Én örültem volna a nyolcvanas-kilencvenes években ezeknek a " macskajancsi formátumoknak". Volt a DVD előtt is élet, vannak, akik a 80-as, 90-es évek előtt születtek, és még filmszalagról láttak egyet s mást...

Kazettáknál volt matricázás, külön szertartással Erika írógépen megírt címkékkel. Ha meg később rávettél mást, letépve, újraragasztva-újragépelve. Meg számozás. Több száznál már akár órákig is keresgélhetsz enélkül. Egy tékából kilopott InterVideo vagy Vico eredeti pedig csodaszámba ment. (Ugyanis egy két kiadót leszámítva nem volt hivatalos műsoroskazetta lakossági kiadás = nem volt érett rá a magyar piac, a hivatalos vélemény és a Videomagazin szerint...) Most meg...

25. Jester
| 2007. szeptember 29. - 1:09

Ha már televolt a kazetta, mindig kitörtem azt a bizonyos védőfület. Aztán megesett, hogy celluxszal pótoltam később, ha muszáj volt. Én csak a kazetta gerincére ragasztottam a matricát. Nem számoztam be őket soha, bár mindig tervbe volt véve, hogy "majd egyszer aztán tényleg...". Volt is nagy keresgélés időnként!

24. téglagyári megálló
| 2007. szeptember 28. - 23:52

Kérem, ne offoljuk szét a topikot mindenféle macskajancsi technológiával! Ez itt a fenséges kazettafórum! Ha egyszer meglátod, milyen minőségű képet varázsol eléd ez a csúcsszuper képrögzítő rendszer, többé nem kívánsz más, zsenge hordozzókra pénzt pazarolni!
Várom a válaszaitokat, hogy ki, hányperces kazettákat szeret, melyik a kedvenc kazettatest színetek, szeretitek-e felragasztani a matricákat és a kis tapadós betűket, számokat, vagy csak a betűket, vagy csak a számokat, és végül az is nagyon érdekel, hogy ki szoktátok-e törni a kis fülecskéket, hogy ne lehessen véletlenül sem beletörölni a gondosan készített felvételbe. Jujj, de izgi ez a sok dolog, amit most felsoroltam!

23. Gertev  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 28. - 23:17

Hello!

Én akkor is a VHD-re szavazok. http://en.wikipedia.org/wiki/VHD

A nyolcvanas években Japánban ezen a formátumon adtak ki pl.50-es évekbeli térhatású (3-D) filmeket. Pl. House of Wax (1953), Gyilkosság telefonhívásra (1954), stb...

És ezeken a térhatású kép nem a "hagyományos" anaglif (vörös-zöld szemüveges) rendszerben volt, hanem egy külön apparátussal megjeleníthető (field-sequential format) kép, ami teljesen tiszta, kontrasztos és színhiba mentes volt!

És ezek a filmek nincsenek DVD-n sem HD-n, sem egyeben kiadva. Talán lesznek? Talán sohasem!

(Itt Európában, méginkább Magyarországon nevetünk a CED, VHD, VCD, Laser-Disc formátumokon. Pedig még kb. tíz évvel ezelőtt is németországban egy japán kiadású limitált megjelenésú Cannibal Holocaust Laser-disc-ért 750 német márkát (az akkor kb. 85ft/márka * 750 = 63750 ft + posta) adtak. Akkor ez egy magyar átlagfizetés kétszerese volt kb....)

22. Frank Horrigan  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 28. - 21:11

Ez még semmi ahhoz képest, hogy én a hangrögzítés területén mentem vissza vagy 20-30 évet... leporoltam az AKAI orsós magnónkat. :)))

21. derceto  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 28. - 20:49

A SelectaVision tutira le fog nyomni úgyis mindent ;)

20. hóhér   [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 28. - 20:29

Speciel én nem tudom eldönteni melyik formátumot válaszam ,talán ti tudtok tanácsot adni.Szóval VHS vagy BETA legyen a kiválasztott??? :-)()

19. praedo
| 2007. szeptember 28. - 20:08

Jééézusom! Te atya Úr Isten!!!
Mit csináltok ti itt ebben a topicban?
Mivan kirabóltatok egy múzeumot? :-)
Asszonygya videjómanyók...
Na megyek megkérdezem nagyfateromat miről is szól ez a topic.

18. téglagyári megálló  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. szeptember 28. - 19:19

Ide várom mindazok jelentkezését, akik szerelmesei ennek a csodálatos formátumnak, ide lehet belinkelni a frissen vásárolt filmek borítóit, s értekezni arról, hogy melyik filmet melyik országból érdemes megrendelni, mennyi a vám, milyenek a specifikációk, milyen megjelenésekre számíthatunk a közeljövőben, milyen díszdobozokkal rendelkeztek, stb.
Várom a hozzászólásokat, én vagyok itt a műsorvezető, bizony ám! :-)))

17. Angelus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. június 9. - 15:37

Életmentő volt!!!!! :-) Majd küldök egy meglepit a jövőhéten. ;)

16. jswilly  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. június 9. - 15:28

Örülök hogy segíthettem! :)

15. Angelus  [ ELŐZMÉNY ]
| 2007. június 9. - 15:21

Muháháhá! :]]
Működik, szuper köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jövök neked egyel ;)

LAPOZÁS: 64-40 | 39-15 | 14-1 |


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: