• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]

Információs oldal
Pick Pack Pontok
Mi is az a Pick Pack Pont?
 

A Pick Pack Pont egy költség- és időhatékony alternatív csomagküldő szolgálat, mellyel a honlapunkon leadott internetes rendeléseidet egyszerűen, kényelmesen, napirended ritmusát szem előtt tartva veheted át 170 település több mint 500 kiszállítási pontján.

Szállítási költségek Pick Pack Pontos kézbesítés esetén
 

A szállítási költség az együtt, egy csomagban feladott termékek árának függvényében változik. Minél nagyobb értékű egy csomag, annál nagyobb részét vállaljuk mi át a szállítási költségnek, a vásárló így nagyobb értékű csomagok feladásakor kevesebb szállítási díjat fizet.

Az értékhatártól függően a Pick Pack Pontokra történő szállítási költségek a következők szerint alakulnak:

  • 3.989 Ft áruértékig: 799 Ft
  • 3.990-6.989 Ft áruértékig: 499 Ft
  • 6.990 Ft-tól: INGYENES
Kényelmes csomagátvétel országszerte, akár hétvégén is!
 

A Pick Pack Pont pontjai között találják az Inmedio és a Relay üzleteket – előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport –, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei – megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban –, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi partnerünk révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik.

Átvevőpontjaink rendszerét a partner OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak készpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek.

A Pick Pack Pont szolgáltatását választva a csomagátvétellel kapcsolatos teendőket tehát személyesen, a lehető legegyszerűbben intézheted: az interneten megrendelt árut a kiválasztott – lakhelyedhez, útvonaladhoz, vagy épp munkahelyedhez legközelebbi – átvételi pontba küldjük, ahol gondosan tárolják azt, míg érte nem mész.

Professzionális szolgáltatás kompromisszumok nélkül
 

A személyes átvétel nem csak kényelmes, hanem ugyanolyan gyors és biztonságos szolgáltatás, mint a klasszikus futárszolgálatok megoldásai. Amennyiben egy küldemény érkezésekor bizonytalan, hogy otthon tudsz-e tartózkodni, vagy egyszerűen szívesebben gazdálkodsz saját időddel, bátran válaszd a Pick Pack Pont szolgáltatását.

Szállítási idő
 

A Pick Pack Pontokba Budapest területén általában a feladási napot követő 1-2 napon belül érkezik meg a küldemény, vidéki átvételi pontokba pedig 2-3 munkanap alatt.

Gyakran ismételt kérdések a Pick Pack Pontokkal kapcsolatban
 

Amennyiben csütörtökön indítja útnak a csomagot az Xpress, akkor mikor mehetek érte? Van kiszállítás szombaton is?

A Budapesti átvételi pontba rendelt csomag általában másnap kiszállításra kerül. Jelen esetben csütörtöki feladást követően és pénteki Pick Pack Pont központi raktárba történő beérkezés esetén a kiszállítás másnap, vagyis szombaton megtörténik. Vidéki megrendelés esetén, ha pénteken érkezik be a Pick Pack központba a csomag, akkor kedden kerül leghamarabb kiszállításra.

Hétvégén is mehetek a csomagomért?

Természetesen igen, pontosan ez a szolgáltatás egyik előnye. Relay, Inmedio üzleteink többsége általában 08.00-20.00-ig van nyitva, míg a szintén átvételi pontokként működő OMV, Avanti és Aviva töltőállomások nagy része éjjel-nappali nyitva tartással rendelkezik. Kérjük, mielőtt küldeményed átvételére indulnál, figyelmesen nézd meg, hogy az adott üzlet - ahova a csomagot rendelted -, pontosan milyen nyitva tartással üzemel.

Lehet-e bankkártyával fizetni az utánvétet?

Igen, az átvételi pontokként működő üzletek 80%-ban már lehet bankkártyával is fizetni. Kérjük, minden esetben tájékozódj az adott üzletre vonatkozó fizetési lehetőségekről (az átvételi helyek listájánál, a részletes információknál jelezzük ezt), vagy érdeklődj személyesen a csomag átvételét megelőzően, az adott üzletben.

Hol találhatóak ezek az üzletek?

Az üzletek, átvételi pontok frekventált helyeken találhatóak. A Relay üzletek közlekedési csomópontokon, - MÁV, HÉV, Volán, Metró, repülőtér közvetlen közelében, míg az Inmedio hírlapüzletek hipermarketekben (Auchan, Cora, Tesco), bevásárlóközpontokban, plázákban és nagyvárosok sétálóutcáiban. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei – megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban –, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi partnerünk révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik.

Kapok-e a csomag átvételekor számlát?

Az átvevőpontokon egy átvételt igazoló szelvényt adunk a vásárlóknak, mivel a webáruház által kiállított számla már benne van a csomagban.

Kibonthatom-e a csomagot fizetés vagy átvétel előtt?

Sajnos ez nem lehetséges, mivel a Pick Pack Pont hálózat csak a kézbesítést vállalja és csak bontatlan csomagot tud átadni.

Ki jogosult átvenni a csomagot?

Bárki átveheti Ön helyett is, ha tudja a csomagcímkén lévő nevet, vagy rendelési azonosítót, és Ön megbízik az átvevőben. Azonban sokkal biztonságosabb, ha rendelkezik meghatalmazással, az esetleges későbbi reklamáció elkerülése végett.

Mennyire gyors a csomagátvétel az átvevőpontokon?

Általában 30-60 másodpercig tart egy átvétel, de az attól is függ, hogy mennyire olvasható a csomagon lévő vonalkód. Amennyiben nem olvasható, akkor kézzel rögzítik a rendszerben a számokat. Ilyenkor előfordulhat, hogy a tranzakció 1 percnél is tovább tart.

Hogyan értelmezzem a csomagkeresőben megjelenő státuszokat?

Csomagkereső alkalmazásunkban megjelenő státuszok:
Várakozás a csomag beérkezésére: A webáruház megrendelte a csomagra vonatkozó szállítást, mely a csomag beérkezését követően kezdődik meg.
A csomag feladásra került a Pick Pack Ponton: Az Xpress feladta a csomagodat, melynek szállítása a feltüntetett dátummal megkezdődött.
A csomag a raktárban van: Csomagod úton van a megadott Pick Pack Pont átvevőpont felé, és megérkezett valamely raktárunkba, ahonnan továbbszállításra kerül.
A csomag a járaton van: A csomagod szállítás alatt áll, a szállítás fázisától függően a következő állomása lehet egy raktárunk vagy az általad választott Pick Pack Pont.
A csomag átvehető a Pick Pack Ponton: Csomagod megérkezett az általad választott Pick Pack Pont átvételi pontra, ahol 7 nap áll rendelkezésre átvenni azt. Abban az esetben, ha csomagodat nem áll módodban a megjelölt ideig átvenni, kérjük, hívd a Pick Pack Pont Vevőszolgálatát (Tel.: 06/1 881-2650), ahol a cég munkatársai segítenek az átvételi idő hosszabbításában.
A csomag a vásárló által átvételre került: Kézbesítettük a csomagot a Vevőnek.
Az Ön csomagja nem kézbesíthető: Amikor ezt az üzenetet olvasod, az azt jelenti, hogy csomagod valamely okból a Pick Pack Pont rendszerében megakadt. Kérjük, hívd a cég Vevőszolgálatát (Tel.: 06/1 881-2650), ahol segítenek, hogy csomagod minél hamarabb kézbesítésre kerüljön!

Átvételi pontok
 

Az alábbiakban az aktuális átvételi pontok listáját olvashatod. Ha egy adott átvételi ponttal kapcsolatban további információkra van szükséged (Nyitva tartás, elfogadnak-e bankkártyát a kiválasztott helyen, pontos cím, térkép, stb.), kattints a TOVÁBBI RÉSZLETEK linkre a kiválasztott átvételi pont neve után!

 
 Bács-Kiskun megye
 
 Baja
Andriott KftHD65:
6500 Baja, Sirály utca 4.
További részletek
Happy Fon Mobiltelefon szerviz szaküzlet Oryx Tel Kft.HD65:
6500 Baja, Szegedi út 1
További részletek
MOL 45158 BajaHD65:
6500 Baja, Szegedi út
További részletek
 
 Kalocsa
OMV-Kalocsa Bátyai u.50:
6300 Kalocsa, Bátyai u. 83
További részletek
 
 Kecskemét
CORNER Ékszer és ZálogházHD60:
6000 Kecskemét, Kossuth tér 6-7
További részletek
Inmedio Március 15. u. 15.50:
6000 Kecskemét, Március 15. utca 15.
További részletek
Inmedio-Kecskemét Auchan50:
6000 Kecskemét, Dunaföldvári út 2.
További részletek
Inmedio-Kecskemét Petőfi Sándor u. 250:
6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 2.
További részletek
Kecskemét Budai piac50:
6000 Kecskemét, Budai utca 2.
További részletek
MOL 45343 Kecskemét50:
6000 Kecskemét, Békéscsabai út
További részletek
OMV-Kecskemét Dunaföldvári út50:
6000 Kecskemét, Dunaföldvári út 4.
További részletek
OMV-Kecskemét, Budai út hrsz. 4729/1750:
6000 Kecskemét, Budai út hrsz. 4729/17.
További részletek
Vitaflex üzlet/ Fitt-Team kftHD60:
6000 Kecskemét, Izsáki út. 12/b ( Kis TESCO )
További részletek
 
 Kiskőrös
OMV-Kiskőrös Dózsa György út50:
6200 Kiskőrös, Dózsa György út 99.
További részletek
 
 Kiskunmajsa
MOL 45254 Kiskunmajsa50:
6120 Kiskunmajsa, Halasi u. 99.
További részletek
 
 Kunszentmiklós
MOL 45180-02HD60:
6090 Kunszentmiklós, Szabadság út
További részletek
 
 Lajosmizse
Mizse Lottó/ Bujdosó Tibor Ev.HD60:
6050 Lajosmizse, Dózsa György út 120
További részletek
 
 Szabadszállás
Mol 45169HD60:
6080 Szabadszállás, Petőfi S. 19
További részletek
 
 Tiszakécske
Mol 4519101HD60:
6060 Tiszakécske, Szolnoki út
További részletek
 
 Baranya megye
 
 Mohács
Inmedio-Mohács TESCO33:
7700 Mohács, Tesco
További részletek
 
 Pécs
MOL Pécs Endresz út33:
7600 Pécs, Endresz út
További részletek
Relay 1214 Pécs Ybl33:
7600 Pécs, Ybl Miklós utca 31.
További részletek
Relay-Pécs MÁV33:
7600 Pécs, Vasútállomás
További részletek
Relay-Pécs Volán33:
7600 Pécs, Volán pályaudvar Nagy Lajos király-
További részletek
Inmedio-Pécs Árkád33:
7622 Pécs, Árkád
További részletek
Inmedio-Pécs TESCO Budai VámHD76:
7630 Pécs, Tesco
További részletek
OMV-Pécs Zsolnay útHD76:
7630 Pécs, Zsolnay út 50
További részletek
Inmedio-Pécs TESCO Kincses út33:
7631 Pécs, Kincses út 1.
További részletek
OMV Pécs, Siklósi u. 45/133:
7632 Pécs, Siklósi u 45/1
További részletek
 
 Sásd
Kop-Ka Zrt.HD76:
7370 Sásd, Rákóczi Ferenc u. 26
További részletek
 
 Békés megye
 
 Békés
Inmedio-Békés45:
5630 Békés, Széchenyi tér 2.
További részletek
OMV-Békés Kossuth L. u.45:
5630 Békés, Kossuth L. u. 4.
További részletek
 
 Békéscsaba
108.sz. Lencsési Abc Reál45:
5600 Békéscsaba, Lencsési út 20
További részletek
Békéscsaba Depó/ Game Invest Kft45:
5600 Békéscsaba, Őr u 1
További részletek
MOL 41286 Békéscsaba45:
5600 Békéscsaba, Bartók B. út
További részletek
MOL 4135301HD56:
5600 Békéscsaba, Sportcsarnok Gyulai út
További részletek
OMV - Áber Oil Kft.45:
5600 Békéscsaba, Szarvasi út 103.
További részletek
OMV - Brendon-Petrol Kft45:
5600 Békéscsaba, Szarvasi út 16-18
További részletek
Relay 1813 Békéscsaba MÁV45:
5600 Békéscsaba, Andrássy út 58.
További részletek
 
 Doboz
BALOGH KFT. CBA CsemegeHD56:
5624 Doboz, Nagy u 4
További részletek
 
 Gyula
203. Budrió ABCHD56:
5700 Gyula, Béke sgt. 71.
További részletek
Inmedio-Gyula Béke sugárút45:
5700 Gyula, Béke sugárút 12.
További részletek
 
 Mezőberény
MOL 4137101HD56:
5650 Mezőberény, Békési út
További részletek
 
 Mezőhegyes
MOL 41297 Mezőhegyes45:
5820 Mezőhegyes, Kinizsi tér 1.
További részletek
 
 Orosháza
304. Szőlő ABCHD56:
5900 Orosháza, Avar u. 37.
További részletek
Inmedio-Orosháza Könd u.45:
5900 Orosháza, Könd utca 47-49.
További részletek
Inmedio-Vásárhelyi útHD56:
5900 Orosháza, Vásárhelyi út 23/a.
További részletek
MOL 41200 OrosházaHD56:
5900 Orosháza, Elkerülő
További részletek
 
 Sarkad
601. ABC ÁruházHD56:
5720 Sarkad, Szt István tér 2-4
További részletek
MOL 41190-03HD56:
5720 Sarkad, Vásártér 1-3.
További részletek
 
 Szarvas
Inmedio-Szabadság út44:
5540 Szarvas, Szabadság út 35.
További részletek
 
 Borsod-Abaúj-Zemplén megye
 
 Alsózsolca
401. SZ. ABC41:
3571 Alsózsolca, Kossuth út. 132.
További részletek
 
 Arló
530.sz. Maxi-COOP ABC40:
3663 Arló, Ady Endre út 174/A.
További részletek
 
 Arnót
407.SZ.ABC41:
3713 Arnót, ALKOTMÁNY U.2.
További részletek
Mr. Minden Group Kft.HD35:
3713 Arnót, Petőfi Sándor u.116.
További részletek
 
 Borsodnádasd
506.SZ. ABC40:
3671 Borsodnádasd, Kővágó u 16
További részletek
 
 Bőcs
625. ABC41:
3574 Bőcs, RÁKÓCZI U.39
További részletek
 
 Bükkaranyos
435. SZ. ABC41:
3554 Bükkaranyos, Petőfi u. 102
További részletek
 
 Edelény
540. sz. Maxi Coop41:
3780 Edelény, Borsodi út 11
További részletek
MOL 51391 Edelény41:
3780 Edelény, 27.sz. fkl. út
További részletek
 
 Emőd
720. sz. Maxi Coop41:
3432 Emőd, Vörösmarty út 44.
További részletek
 
 Encs
826.ABC41:
3860 Encs, PETŐFI U.55-57.
További részletek
Encs 26/3.sz SzupermarketHD35:
3860 Encs, Petőfi u. 71-73
További részletek
 
 Felsőzsolca
440. sz. ABC41:
3561 Felsőzsolca, Kőrösi Csoma Sándor 57-63
További részletek
 
 Gesztely
602.sz. Maxi COOP ABC41:
3715 Gesztely, Szabadság út 7.
További részletek
 
 Gönc
Gönc 61.sz Maxi Coop AbcHD35:
3895 Gönc, Kossuth u. 69
További részletek
 
 Halmaj
Halmaj 66.sz Maxi Coop AbcHD35:
3842 Halmaj, Petőfi út 5
További részletek
 
 Harsány
403. sz. ABC / Unió Coop41:
3555 Harsány, Kossuth u. 72.
További részletek
 
 Izsófalva
550.sz Coop/Izsófalva41:
3741 Izsófalva, Izsó Miklós u. 121
További részletek
 
 Kazincbarcika
502.ABC41:
3700 Kazincbarcika, EGRESSY U. 52
További részletek
Inmedio-Kazincbarcika Egressy út41:
3700 Kazincbarcika, Egressy Béni út 54.
További részletek
MOL 51070 KazincbarcikaHD35:
3700 Kazincbarcika, Mucsonyi út
További részletek
 
 Kesznyéten
634.ABC41:
3579 Kesznyéten, BÉKE U.1.
További részletek
 
 Mád
Mád 86.sz Maxi Coop AbcHD35:
3909 Mád, Rákóczi út 2
További részletek
 
 Mályi
803. sz. ABC41:
3434 Mályi, Fő út 20
További részletek
 
 Megyaszó
603. Maxi-COOP ABC41:
3718 Megyaszó, Fő út 27.
További részletek
 
 Mezőkövesd
Inmedio-Mezőkövesd Mátyás király út40:
3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 101.
További részletek
 
 Miskolc
101 ÁRUCSARNOK41:
3500 Miskolc, BÚZA TÉR
További részletek
105. ABC41:
3500 Miskolc, KISFALUDI U.31-33.
További részletek
108.sz ABC41:
3500 Miskolc, KIS TÁBORNOK U.4.
További részletek
109.ABC41:
3500 Miskolc, SZEDER U.29
További részletek
110.ABC41:
3500 Miskolc, KURUC U.47/ A.
További részletek
120.MAXI COOP ABC41:
3500 Miskolc, FÁBIÁN U.6.
További részletek
125.sz Unió Coop41:
3500 Miskolc, Győri Kapu 59
További részletek
130.ÉLELMISZER41:
3500 Miskolc, MISKOLCI U.77.
További részletek
140.sz Unió Coop41:
3500 Miskolc, Szentgyörgy út 22
További részletek
150. sz. Coop41:
3500 Miskolc, Vörösmarty út 17
További részletek
MOL 52033 Miskolc41:
3500 Miskolc, Pesti út II. (kijövő)
További részletek
Relay Cafe Miskolc41:
3500 Miskolc, Búza tér 20/b
További részletek
107.SZ. ABC41:
3516 Miskolc, SZOLÁRTSIK TÉR 23.
További részletek
Inmedio-Miskolc Auchan József A.út41:
3527 Miskolc, József Attila utca 87.
További részletek
OMV - Miskolc Csabai kapu41:
3529 Miskolc, Testvérvárosok út 2/a.(Csabai kapu
További részletek
OMV - Miskolc Soltész Nagy Kálmán út41:
3529 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán út 145
További részletek
 
 Múcsony
806.ABC41:
3744 Múcsony, FŐ U.31.
További részletek
 
 Nyékládháza
760. ABC41:
3433 Nyékládháza, KOSSUTH U.51
További részletek
OMV-Nyékládháza Viola u.41:
3433 Nyékládháza, VIOLA U. 182/1
További részletek
 
 Ónod
804.ABC41:
3551 Ónod, HUNYA