• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]

Művészfilmek
Információs oldal
Fórumhasználati szabályzat
Kik használhatják oldalunk fórum-szolgáltatását?
 

Ahhoz, hogy oldalunkon a fórum-szolgáltatást igénybe vedd, el kell fogadnod az Xpress.hu fórumhasználati irányelveit.

Tulajdonképpen aki az alapvető illemszabályokat ismeri és betartja, annak semmi újdonsággal nem szolgál a szabályzatunk. Üzletünk fórum-felületén bármilyen kulturált párbeszédnek, véleménynek, témának helyet adunk, amennyiben az nem sért másokat, vagy nem sérti üzleti érdekeinket.

Fórumhozzászólási jogot kap mindenki, aki régi oldalunkon fórumozhatott és elfogadja a fórumozási szabályzatot. Az új belépők akkor kapnak fórumhozzászólási jogosultságot, ha a legutolsó 180 napban legalább 3 terméket vásároltak tőlünk, és legalább kétszer több terméket vásároltak ezen időszak alatt, mint amennyit töröltek, vagy nem vettek át (az át nem vett csomagokban található termékek duplán számítanak).

Megsérti a fórumozási szabályzatunkat, aki:

  • másokat méltóságában sért, becsmérel
  • rasszista, kirekesztő nézeteket terjeszt
  • illegális tartalmak, kalóz-oldalak, torrent fájlok elérhetőségét népszerűsíti
  • kínálatunkban megtalálható termékek és termékcsoportok alternatív beszerzési forrásairól, árairól, akcióiról tájékoztat közvetve, vagy közvetlenül
  • eladásra, cserére kínál fel, vagy megvételre keres bármilyen terméket
  • üzletünkre nézve hátrányos egyéb kommentárt ír

A szabályzatot sértő hozzászólásokat az adminisztrátorunk a lehető legrövidebb időn belül törli. A rendszer automatikusan megvonja a hozzászólási jogot attól, aki háromszor vét a szabályzat ellen, de fenntartjuk a jogot ahhoz, hogy kirívó szabálytalanság esetén azonnal megvonjuk bárkitől a hozzászólás jogát.


Ingyenes szállítás
Top-listák
Hirdetés


Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: