• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Gorgoroth termékkritikái:
Találatok száma: 5 db. (1 oldal) | Jelenleg mutatva: 1. oldal (1-5. termék)
Termék/oldal: 20 | 40 | 60 | 80 | 100
<<< első oldal
< előző 1 következő >
utolsó oldal >>>
1.
A Karib-tenger kalózai 3. – A világ végén (2 DVD) Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2006)  


A TERMÉK
NEM BESZEREZHETŐ!


Gorgoroth
értékelése:
2007. okt. 18. - 14:25
Nekem épp ellenkezo véleményem van a többséggel. Engem az elso rész nem ragadott annyira magával, túl poénosra vette a figurát, a noi ruhában és esernyovel csónakázó elátkozott kalózok még véletlenül sem félelmetesek, mint valójában lennie kellett és túlságosan hálivúdiasra vette a figurát, vagyis tipikus vidám szórakozás. Természetesen abból a legjobb, vagyis minoségi darab.
A második rész pedig nagyszabásúbb, hosszabb, poénosabb, szóval fel volt kicsit tuningolva, csak nem volt annyira nevetséges. Ahol félelmetesnek kellett lennie ott félelmetes volt, ahol humoros, ott humoros, az izgalom pedig ott volt izgalmas, ahol lennie kellett.
és íme a harmadik! én speciel annak örülök, hogy nem csinálták meg háromszor ugyanazt a bohóckodást, hanem próbáltak, mi több, mertek valami újat mutatni, ahelyett, hogy a jól bevált séma szerinte megismételték volna az elso részt. A film hangulata ugyanis fokozatosan változott olyanná amilyenné, és így a harmadik rész is kihagyhatatlan lett, és így lett tökéletes. Talán csak lehetett volna kicsit hosszabb, de ezt azért mondom, mert látszott, hogy kicsit elsiettek egy-egy jelenetet. Szóval továbbvezeti a sorozat hangulatát, történetét, karakterfejlodését, tény, hogy Jack Sparrow kapitánynak nem volt annyira nagy jelentosége ezúttal és még akad néhány gyengébb momentum a filmben, de attól a személyes véleményem, hogy a csalódás kizárt. Annak aki szereti a Karib tenger kalózait, annak ez is tetszeni fog.
Részemrol a májusi mozifolytatások (Pókember, Shrek) magasan a legjobb.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. nov. 6. - 15:48
A kritikát eddig 3 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 6/10 volt.
2.


A TERMÉK
NEM BESZEREZHETŐ!


Gorgoroth
értékelése:
2008. már. 25. - 17:22
Mindenre ötöst adtam, bár én nem Grindhouse filmként tartom számon. Annyi bajom van a filmmel, hogy próbálja visszaadni a régi 70-80-as évek horrorjainak hangulatát, csak annyi különbséggel, hogy túlságosan érezteti, hogy ezt nem szabad komolyan venni, míg a régi idok horrorjai, halál komolyan vették magukat. A kép szemcsésedése jó megoldás, de szerintem a homályosítás jobban állt volna. Ezek persze csak harmadik megnézésre szúrtak szemet nekem, hogy basszus, mégsem olyan ez mint anno az X-Tro volt, hogy egy példát hozzak a régi horrorkínálatból. Szóval a humort szerintem elég lett volna az extra lemezen mellékelni.
De mint Rodriguez film, úgy kiválló és 100%-os élményt nyújt. Külön tetszett Dr. Block karaktere, kár, hogy kevés szerepet kapott... viszonylag. A karakterek tényleg iszonyúan egyszeruek, a történet sem túl csavaros, pont olyan ami egy agyatlan hentelésnek megfelel.

A digipack pedig csodálatos, öröm ránézni és kézbevenni és kinyitni. Kevés ilyen szépség van a polcomon.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. aug. 30. - 13:07
A kritikát eddig 3 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 5.7/10 volt.
3.
Elátkozottak (2005) Cursed (2005)  


A TERMÉK
NEM BESZEREZHETŐ!


Gorgoroth
értékelése:
2007. dec. 28. - 21:30
Kellemes meglepetés volt számomra ez a film, ezelott csak rosszabbakat hallottam róla. Az eleje olyan, hogy már 5 pontos is lehetne ha végig ilyen színvonalú lenne, én viszont végig élveztem a filmet. Volt némi humor vonala, kicsit a 80-as évek horrorjaira hajaz, de néhol mint ha direkt próbálna kicsit amatorebb lenni, hogy hozza a régi hangulatot, illetve érzékeltesse, hogy nem kell komolyan venni. A szereploket megszerettem, néhol kiszámítható volt, bár ez nem sokat zavart engem. Speciel az átváltozásos cgi jelenet egy kicsit, szóval az nem volt túl jó. Egyébként szerintem ez egy kis esti szórakozásnak tökéletesen megfelel.

Ami igazán zavart, hogy az egyik werkfilmben véltem felfedezni olyan jeleneteket, amik a filmben nincsenek benne, olyan ami igazán növelhetné a korhatárt a borítón jelzett szintre. De ha 18-as piros karika van a borítón, akkor miért nem egy vágatlan változatot kapunk, vagy ha vágottat kapunk, akkor miért nem lehet 12-es karikát odarakni helyette? Na mindegy, végülis ez apró hiba miatt kap összességében 3-t, vágatlanul talán a film is 5-öst kapna tolem.
Ahhoz képest, hogy 990 Ft kategória úgy tisztességesen megpakolták extrákkal.

Szóval összességében ez ilyen formában egy könnyed horrorfilm, amit átlagos horror-rajongóknak tudok ajánlani.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. júl. 9. - 6:47
A kritikát eddig 3 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7.3/10 volt.
4.


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)


Gorgoroth
értékelése:
2011. ápr. 26. - 14:42
Íme a film, mely nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem...legalább is kis túlzással. Akárhol járok ismerőseimnél, akik a vegyük meg minél olcsóbban, vagy töltsük le inkább az internetről eszmét is hirdetik, ha csak néhány eredeti lemezük van, az egyik biztos, hogy az Avatar.

James Cameron megcsinálta. Na nem a tökéletes filmélményt, hanem azt a témát, amelyben bárki el tud merülni és kellő motivációval ruházza fel az érdeklődőket, hogy annyi pénzt kisajtoljon belőlük, ami elég, hogy ismét a világ urának titulálja magát.
A történetre lehet mondani, hogy sablonos, a karakterek sem feltétlenül a legszerethetőbbek, még a gonosz parancsnok sem érhet Cameron korábbi negatív hőseinek a nyomába, bár kétségtelen, hogy gyengének sem mondható a történet bármely elemének kidolgozottsága. Kicsit azért úgy érzem, hogy egy Terminator 1-2, Aliens vagy Két tűz között, de még tán egy Titanic-hoz képest is kijött egy kicsit a gyakorlatból. Valahogy nincs a filmben annyi érzelem és nincs akkora hatása, mint korábbi klasszikusai esetében. Nem vérbeli művészettel teli akciófilmet vár az ember tőle, hiszen tudniillik, Cameron főleg zsánerfilmeket készít. De ebben a témában a legjobb iparosok közé tartozik. A trükkök tekintetében is mindig úttörőnek számított és ez esetben is, ha nem főleg az a mozi legnagyobb érdeme. Kreált egy olyan világot, amit akár meg lehet kövezni, hogy én itt és ott már olvastam, láttam, játszottam vele, de olyan formában terül a szemünk elé, ahogy még sohasem. Ellenben még mindig nem fotorealisztikus. Sokkal szebb és káprázatosabb, mint a korábbi számítógépes vagy motion capture technikák, ám a színvonal hullámzó. Valahol kifejezetten műanyag íze van, ahol egy jelenetből vissza is jön a főhős az avatarjából, érződik is a kontraszt, hogy mennyivel másabb a valóságban felvett jelenet, mint a számítógép generálta világ, ugyanakkor olyan képek is elénk tárulnak, amely szinte tényleg valósághűek... és akkor szeretnék kitérni a DvD képére. Már megtapasztaltam a BD filmek gyönyörét is, de azt kell mondjam, hogy ennek a DvD lemeznek van olyan képe, mint egy rosszabb BD lemeznek. Ha nem különb. Ezért is kapta meg a film az abszolút ötös osztályzatot a kép tekintetében. A méretbeli különbségek az ember és a navi között talán jobban érzékeltetve van, mint a Gyűrűk Ura esetében.

Sokan vagdalóznak, hogy ez csupán egy effektes promófilm vagy demofilm, de szerintem ez sokkal több. Egyszerűen csak nem sikerült olyan jóra, mint némely Cameron film. Illetve a Cameront ismerők számára ez a családiasabb hangvételű téma és megvalósítás kissé idegennek hat.
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 18. - 19:56
A kritikát eddig 3 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 7/10 volt.
5.
Hulk (2 DVD) Hulk (2003)  


A TERMÉK MÉG
NEM RENDELHETŐ!

(A termék adatlapján
kérhetsz értesítést
a megjelenésről!)


Gorgoroth
értékelése:
2007. dec. 8. - 0:09
Nagyon régen láttam moziban, és azóta rászántam magam, hogy megrendeljem innen és újra leüljek megnézni.
Azt kell mondjam, hogy nem csalódtam, sot, még jobban tetszett, mint anno a moziban. Egy kicsit az elején zavaró volt a CGI, de a sivatagi jelenetekbe jobban beleillett. Az elso egy óra alatt sem unatkoztam, a vágási technikák és megoldások pedig kifejezetten tetszettek. Emlékszem moziban még csak érdekesnek találtam, de nem különösebben rajongtam érte. Most viszont tetszett, olyan szép tájakat és jeleneteket több szemszögbol láthattunk, egyszeruen szép, néhol félelmetes.
A színészi játékkal nem volt túl sok gondom, talán csak a lány apját alakító tábornok volt egy jelenetben túl laza egy katonához képest.
A rendezés pedig nagyon jó, a film néhol megható és a vége nagyon hatásos. Nem tudom mi a fenének kell újrázni, jó lenne inkább ezt folytatni, mint hogy aztán most újra megnézzem ugyanazt más szereplokkel és stílusban. Ahogy azt sem értem, hogy mitol lett ennek 5.8 az átlaga az imdb-n.
Bevallom az extra lemezt még ki se vettem, de már a léte elegendo, hogy legalább egy 4-t adjak neki. Ha jobban tetszik majd kijavítom 5-re
Kritika elbírálásának dátuma: 2012. jún. 12. - 13:02
A kritikát eddig 3 értékelő bírálta, az átlagos osztályzat 4.7/10 volt.
<<< első oldal
< előző 1 következő >
utolsó oldal >>>
DVD
Ingyenes szállítás
Téli filmmaraton
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: