• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A legyek ura (1963) (DVD)
A legyek ura (1963) Lord of the Flies
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

Lezuhan egy repülőgép az óceán felett. A túlélők – mindnyájan iskolás fiúk – egy lakatlan szigetre úsznak, ahol felnőtt felügyelet híján nekik kell gondoskodniuk magukról. Ralphot választják meg vezetőnek, aki azt javasolja, rakjanak tüzet és építsenek menedéket. Jack, a gyerekkórus vezetője inkább szeretné kiélvezni a kontroll hiányát, ezért vadászni indul a kóristákkal. A gyerekek hamarosan két táborra szakadnak: Ralph arra törekszik, hogy többé-kevésbé civilizált rendben éljenek, míg Jack vadászai minden szabályt megtagadva egyre inkább elvadulnak. Az éhség és az elszigeteltség egyre jobban kiélezi a két csapat közötti rivalizálást, amely hamarosan megdöbbentő és véres fordulatot vesz…

A William Golding világhíres regényéből készült lehengerlő erejű alkotás az emberben rejlő állatról, az ártatlanság elvesztéséről és a civilizáció könnyen kikezdhető alapjairól mond olyan tanmesét, amely talán soha nem fog veszíteni időszerűségéből.

Stúdió:
Játékidő:
92 perc
Gyártási év:
1963
Hangok:
- magyar - mono (DD)
- angol - mono (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
4:3
 
Kisfilm - Belső felvételek és próbák (kb. 3 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
B-roll (felvételek a forgatásról) - (kb. 9 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kimaradt jelenetek - (kb. 3 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kimaradt jelenetek - akár William Golding kommentárjával, vagy a kapcsolódó regényrészlettel, Golding előadásában (kb. 2 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Előzetes - az eredeti előzetes akár Gerald Feil vágó kommentárjával (kb. 2 p.) - MAGYAR FELIRATTAL

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

IMDb filmadatbázis

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: