• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Agatha Christie: Nyílt kártyákkal (DVD+könyv) (Könyvek)
Agatha Christie: Nyílt kártyákkal (DVD+könyv) Cards on the Table
Szállítható: BIZONYTALAN
1.999 Ft
 
 
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
A FILM:

A különc és perverz milliomos, Mr Shaitana vacsorázni hív nyolc igen különböző embert, akiknek fogalmuk sincs, miért ülnek egy asztalnál. A pazar lakoma után a házigazda a bridzsasztal köré tereli vendégeit, ő maga pedig elalszik a kandalló mellett.

A kártyaparti végén a meghívottak távozni készülnek, ám döbbenten tapasztalják, hogy vendéglátójukat szíven szúrták. Ekkor szembesülnek az ördögi játékkal, melyet Shaitana űzött velük. A meghívottak fele ugyanis nyomozó, a másik fele pedig olyasvalaki, aki már ölt embert életében. De melyikük az, aki újra a kísértésbe esett? És mi vitte rá, hogy végezzen a külföldi férfival? A nyereségvágy? A szégyen? Vagy valami titok a múltból?

A bridzslapok többet elárulnak minderről Poirot számára, mint bármiféle kihallgatás.

A KÖNYV: "Elterjedt az a nézet, mely szerint a detektívhistóriák leginkább egy nagy lóversenyre emlékeztetnek, ahol sok az induló, az esélyes ló és lovas." Ezt a közvélekedést cáfolja meg ez a kiváló krimi, amelyben csak négy esélyes indul, nyomában négy detektívvel. Mr. Shaitana, a különc gyűjtő, partit ad. Vendége négy olyan gyilkos, aki elkerülte az igazságszolgáltatást, valamint négy nyomozó. Két asztalnyi lelkes bridzsjátékos, akik végig egymás szeme előtt voltak. Valaki mégis élt a lehetőséggel, a házigazda pedig halott. Talán nem meglepő, hogy a fej fej melletti versenyből ismét M. Poirot kerül ki győztesen.
Kiadó:
Fantasy Film
Oldalszám:
94 oldal
Gyártási év:
2006
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Werkfilm (így készült) -
 
Egyéb - A csomag a film mellett az eredeti regényváltozatot is tartalmazza.

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: