• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > V, mint vérbosszú (Blu-ray)
V, mint vérbosszú V for Vendetta
- 72%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 7.000 Ft
Egyéni kedvezmény nem érvényesíthető ennél a terméknél!


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Ezt a terméket legfeljebb 17 napig tudjuk félretenni!

Ki az az ember, aki sebhelyes arcát egy álarc mögé rejti? Hős vagy őrült? Felszabadító vagy zsarnok? Ki lehet V, s ki fogja támogatni abban a tervében, hogy elpusztítsa a nemzetét elnyomó diktatúrát?
A Mátrix-trilógia alkotói bemutatják a V mint Vérbosszút, amely lebilincselően kendőzetlen képet fest a jövőről. A torokszorító kultusz képregény alapján készült film főszereplője Natalie Portman játssza Evey-t, aki a rendszer egyik fogaskereke volt, s most döntenie kell, hogy az őt megmentő hős vajon tényleg a jóért küzd-e. Hugo Weaving ölti magára V, a karizmatikus szabadságharcos álarcát, kinek eltökélt szándéka, hogy bosszút álljon azokon, akik elcsúfították külsejét. Stephen Rea pedig azt a detektívet testesíti meg, aki mindent megtesz azért, hogy elkapja V-t, mielőtt kirobban a forradalom.
Egyre több minden forog kockán, az indulatok pattanásig feszülnek, az ellenfelek összecsapnak… Mondd, Te melyik oldalon állsz? V világában nincs középút.
Stúdió:
Játékidő:
133 perc
Gyártási év:
2006
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- angol - Dolby True HD
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
- török - 5.1 (DD)
- portugál - 5.1 (DD)
- thai - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, észt, görög, héber, horvát, izlandi, koreai, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovén, thai, török, ukrán
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kisfilm - A közeljövő arculatának kialakítása - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Emlékezz! Guy Fawkes és a lőpor merénylet - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Anglia győzedelmeskedik: a V mint Vérbosszú és az újhullámos képregények - MAGYAR FELIRATTAL
 
Werkfilm (így készült) - Mindörökké szabadság! – Így készült a V mint Vérbosszú - MAGYAR FELIRATTAL
 
Egyéb - Macskaerő montázs
 
Előzetes -
 
Blu-ray exkluzív extra - Bennfentes filmélmény: A rendező jegyzetei: a rendező, a szereplők és további filmkészítők segítségével megosztja a nézőkkel a film kulisszatitkait
Átlagos értékelés:
Remo
értékelése:
2010. nov. 5. - 12:25
A produkciót a maga idejében az év nagy csalódásaként értékeltem, ám az eltelt idő alatt mind a filmekhez való hozzáállásom, mind azok átlagszínvonala megváltozott, így az újbóli megtekintést egy kellemes csalódással konstantáltam. A filmnek vannak hibái (pl. az elnyomó rendszer leegyszerűsítő, közhelyes ábrázolása), de, ha az ember nem veszi túl komolyan akkor tökéletesen élvezhető. Technikailag az alkotás hozza az elvárható hollywoodi profizmust: a zene, a vágás és a fényképezés mind elsőrangú. A történet néhol kissé túl sűrű, de a maga hatásvadász módján működik. Az a kevés akciójelenet igen jól sikerült. A színészek is hozzátesznek a színvonal emelkedéséhez, így összességében egy minőségi kommersz kerülhetett le a futószalagról.

A blu-ray kiadáshoz az Xpressnek köszönhetően szégyenletesen olcsón jutottam hozzám, de meg kell mondjam, a kiadvány a teljes árat nem is érte volna meg. A kép blu-ray szinten az egyik leggyengébb, amit eddig láttam. Túlnyomó részt inkább egy jobb minőségű dvd benyomását kelti. Egyes sötétebb részeknél fátyolossá válik a kép, a feketeségből kitűnő gyengébb fények pedig ronda pacaként jelennek meg. Ezzel szemben a magyar hang megdöbbentően jó. A szinkronok blu-rayen gyakran csorbát szenvednek, de itt annyira jó lett a keverés, hogy nem is hiányzott az eredeti hd hang. Ehhez hozzájárul, hogy a szinkron egyéb szempontból is kiváló munka, a színészek igényesen lettek kiválasztva a legkisebb szerepekben is. A dvd-ről átkerült extrák lefutják a kötelező köröket, de inkább képregénytörténeti szempontból kapunk érdekes infókat, mint a film készítésével kapcsolatban. Ami bosszúságot okozott, hogy a "Bennfentes filmélményhez" nem tudtam hangot varázsolni. A teljes igazságoz hozzátartozik, hogy egy másik lejátszó hibátlanul vitte, fogalmam sincs mi lehetett a gond az enyémnél. Más kiadások hasonló Maximum mozi módjánál ilyesfajta problémát nem tapasztaltam.
3 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
68%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (1)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: