• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Állj, vagy jövök! (Blu-ray)
Állj, vagy jövök! Blue Streak
- 72%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 7.000 Ft

5-10 db. van raktáron


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

Logan az igazi peches tolvaj. Amikor eltulajdonít egy húszmilliót érő gyémántot, a rendőrök elfogják, de előtte még sikerül az értékes követ elrejtenie egy építkezésen.

Szabadulása után elindul a "drágaság" keresésére - de a fakabátok újra keresztülhúzzák számításait: időközben befejeződött az építkezés, és a gyémánt fölött most a kerületi rendőrség terpeszkedik. Logan nem adja fel egykönnyen. Rendőrnek öltözik. A rablóból lett átmeneti pandúrnak persze így sincs szerencséje; azonnal bevetésre küldik, és mivel mostanában rájár a rúd, még sikerrel is jár. A rabló el is nyeri büntetését: előléptetik.

A Los Angeles-i rendőrség legnagyobb pofájú, legizgágább, legbelemenősebb rendőre tehát elindul a karrier útján. Pedig ő csak egyvalamit szeretne: hogy bejusson végre az épület szellőzőrendszerébe...

Játékidő:
94 perc
Gyártási év:
1999
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - Dolby True HD
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, észt, finn, görög, hindi, horvát, izlandi, lengyel, litván, norvég, olasz, román, svéd, szlovén, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Kisfilm - a zenéről
 
Kisfilm - Inkognitóban a kulisszák mögött
 
Videóklip - 3 videóklip

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: