• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Nagy zűr Kis-Kínában (Blu-ray)
Nagy zűr Kis-Kínában Big Trouble in Little China
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Jack Burton macsó kamionsofőr, aki látott már egyet-mást életében, így úgy gondolja, számára már aligha hozhat meglepetést az élet. Amikor azonban barátja egy apró szívességre kéri, olyan kalandba csöppen, amely alapjaiban rázza meg az általa addig biztosnak vélt világképét!

Jacknek csak a barátja kínai menyasszonyát kellett volna elhozni a San Francisco-i reptérről, de a lányt éppen a sofőr orra előtt rabolja el a kínai negyed egyik gengszerbandájának néhány tagja.

Jack nem tétovázik: a lány, és az emberrablók után ered.

Hamarosan a kínai negyed ismeretlen, titokzatos és veszélyes világában találja magát, ahol kénytelen rádöbbenni arra, hogy a szellemekről, varázslókról, természetfeletti sötét erőkről szóló legendák bizony nem csupán a képzelet szülöttei!

Játékidő:
100 perc
Gyártási év:
1986
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - DTS-HD
- német - DTS
- francia - DTS
- spanyol - DTS
- cseh - stereo (DD)
- olasz - DTS
- japán - DTS
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, izlandi, japán, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, svéd
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár - John Carpenter és Kurt Russell közreműködésével
 
Önállóan meghallgatható zenei hangsáv - DTS-HD formátumban
 
Kimaradt jelenetek -
 
Bővített jelenetek - Bővített befejezés
 
Werkfilm (így készült) - Korabeli werkfilm
 
Interjú - Richard Edlund-dal
 
Előzetes -
 
Tévészpot (televíziós előzetes) -
 
Képgaléria -
Átlagos értékelés:
Fekete Fülöp
értékelése:
2012. okt. 10. - 16:16
Jack Burton-t hagyják békén, köszönet jár neki
...és Carpenternek is, hogy megalkotta ezt a filmet. Időközben bőven kultfilm vált, így azoknak is nyújthat szórakozást, akik nem kedvelik a rendezőt vagy "állandó" színészét Kurt Russelt.

A két lemezes feliratos dvd-m volt meg, így ahhoz tudom majd hasonlítani. idközben kiadtak egy szinkronos újrát, az nem volt meg, tekintve nem vagyok szinkronfüggő.

Külakra tetszetős borítót kapunk, süt le róla a 80-as évek mozis plakátos hangulata, a hófehér háttér kicsit fura a dvd borító után, de nekem bejön.

Képileg már picit fanyalogtam, nyílván nem éltem bele magam, hogy kijön majd a tv-ből, de picit többre számítottam. A kép inkább szemcsés, mint éles, leginkább a jól megvilágított és nappali jeleneteknél lehet elhinni, hogy HD filmet néztem. Sajnos a film kora meglátszik rajta, de még így is bőven belefér, ha csak valaki a kép miatt szeretné lecserélni a dvd-t.

Hangzás: Roppant idegesítő, ha egy magyar BD kiadáson a leggyengébb hangzás a magyar 2.0, de az is a legrosszabb keverés amit eddig hallottam.
Ellenben van német, olasz,francia, spanyol és japán dts hang.

Az eredeti DTS HD-MA 5.1 hangban vetettem minden bizalmamat. Dinamikusnak és rombolónak kellene lennie, tekintve, hogy van benne bőven olyan jelenet, ami rászolgált volna a jó hangzásra. Az elején pl. mikor a két banda összecsap, nagyon furának találtam a lövöldözést, hangilag, de szerintem nem a keveréssel lehet a probléma, hanem az eredetileg felvett hang "gyámoltalan". Nagyon vártam a villámot szóró fickó belőpéjőt, aki viszont úgy sistereg, ahogy kell. A mély hangzás pedig mindössze egyszer adta elő magát egy rengés jelenetnél, valahogy a basszust végig hiányoltam a film alatt. Így összességében, amit egy master audiótól elvárható nem kapjuk meg.

Extrák szerencsére vannak bőven, magyar felirat nincs egyikhez sem. Minőségük az már hagy némi kívánni valót, főleg egyes kimaradt jelenetek képminősége volt gyatra, de nyílván ennek is örülni kell piciny hazánkban, hogy egyáltalán van.

Nekem filmrajongóként megérte a váltást dvd-ről, a film korából kiindulva viszont közel sem tökéletes HD szórakozás.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
82%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: