• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A XIV. Műszaki tudományos ülésszak előadásai - Proceedings of the XIVth International Conference of Technical Sciences (Könyvek)
Bitay Enikő
A XIV. Műszaki tudományos ülésszak előadásai - Proceedings of the XIVth International Conference of Technical Sciences nem ismert
- 15%
Szállítható: KB. 11-14 NAP
1.615 Ft
Eredeti ár: 1.900 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
A Műszaki Tudományos Közlemények első kötetével új, rendhagyó és mégis klasszikusnak ígérkező sorozat indul. Általános és ugyanakkor mélyen sajátos jellegű, a magyar tudomány fejlesztéshez szorosan, értelemszerűen kapcsolódó és egyszerre az interdiszciplinaritás összhangzatait megpendítő, jellegében kiforrott tanulmányköteteknek szeretne mutatkozni. A sorozat első kötetében A Magyar Tudomány Napja Erdélyben 13. központi fórumán, 2013. november 22-én elhangzott plenáris műszaki előadás, illetve november 23-án a XIV. Műszaki tudományos ülésszakon (XIV. MTÜ) elhangzott előadások írott változata jelenik meg, lehetőséget teremtve ezzel az elhangzott értékes eredmények méltó elhelyezésére és széles körű terjesztésére. A kötetet nyitó tanulmány egy tudományos fórum, a Műszaki Tudományos Ülésszak kialakulásának körülményeit mutatja be, illetve betekintést nyújt a konferencia elmúlt tizenöt évi munkálataiba. A felvezető tanulmányt tizenöt, a szerzők nevei szerint rendezett és a műszaki tudományosság minden területéről érkező cikk követi: két mechatronika, két anyagtudományi, öt gyártástechnológiai, két építészeti, két technikatörténeti egy villamosmérnöki és egy informatikai szakterületről érkező.
Kiadó:
Erdélyi Múzeum-Egyesület
Oldalszám:
174 oldal
Gyártási év:
2014

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: