• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Sorsjegyesek (Blu-ray)
Sorsjegyesek It Could Happen To You
- 73%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 7.490 Ft  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

Charlie Lang jóindulatú, kedves fickó, akinek egyszerű céljai vannak - jó zsaru és jó férj akar lenni. Ám Muriel Lang, a nagyratörő feleség nem éri be ennyivel. Arról álmodozik, hogy hátrahagyva Charliet és eddigi egyszerű életét, Manhattan csillogó és gazdag világába költözik. A Lang házaspár otthonától nem messze, egy kis vendéglőben dolgozik Yvonne Biasi, a jószívű pincérnő, akit elhidegült férje anyagilag a csőd szélére sodort.

Egy nap Charlie betér a vendéglőbe, ám zavartan veszi észre, hogy borravalóra már nem maradt pénze. Megígéri hát Yvonne-nak, hogy ha nyer a lottón, a nyeremény felét nekiadja. De ha nem nyerne, akkor is visszajön és kifizeti a borravalót. Mindenki legnagyobb meglepetésére Charlie nyer - méghozzá négymillió dollárt. A feleség még nagyobb meglepetésére, Charlie megtartja Yvonne-nak tett ígéretét. Muriel dührohamot kap, az újságok azonban másról sem írnak, mint a nagylelkű zsaruról és a pincérnő hihetetlen szerencséjéről...

Charlie, Yvonne és Muriel hamarosan rádöbbennek, hogy a gazdagság és a hírnév fenekestül felforgatta eddig békés életüket...

Játékidő:
101 perc
Gyártási év:
1994
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - Dolby True HD
- spanyol - Dolby True HD
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- olasz - Dolby True HD
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, olasz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Átlagos értékelés:
Gyulus
értékelése:
2010. szep. 13. - 15:25
A Sorsjegyesek Nicolas Cage jobb filmjei közé tartozik, és ez a kiadvány is egész jól sikerült darab kétoldalas borítóval, 5.1-es magyar szinkronnal.

A filmet korábban - annak ellenére, hogy én magam is nagyon kedvelem, - nem láttam tol sokszor, ezért az eredeti szinkron sem égett be a fülembe, részben lehet, hogy ennek is köszönheto, de én egész elfogadhatónak ítéltem az új szinkront, ami a lemezre került. Egyedül Rosie Perez hangja volt eleinte furcsa, de mivel próbálták visszahozni az eredeti szinkronban hallható hangszínét, a végére sikerült az o hangjával is megbarátkoznom.

A képen egyértelmuen látható, hogy HD transzferrol van szó, ugyanakkor van egy-két jelenet - leginkább Cage és Fonda hajókirálndulás alatti beszélgetésének képsorainál tunt fel, - ahol a kép részletgazdagsága SD felbontást idéz. Igyekszem optimista lenni, és remélem, hogy ez nem a transzfer hibája, hanem egyszeruen ilyen volt a filmfelvétel.

Mindent összevetve kár, hogy éppen nem kapható, mert különben ajánlanám.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
90%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: