• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Sóhajok (DVD)
Sóhajok Suspiria
- 1%
Szállítható: BIZONYTALAN
990 Ft
Eredeti ár: 999 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Rendező:
Szereplők:


Közel kétezer évvel ezelőtt három gyönyörű nővért megszállt egy hatalmas démon, akinek feladata, hogy előkészítse az antikrisztus eljövetelét. A három nővér, minden boszorkányok ősanyjává válva, azóta is századokról századokra feltűnik, hogy nyomukban káosz, pusztulás és rettegés legyen úrrá az emberiségen. Ők a Három Anya, akik a világ különböző tájain terjesztik a rontást: a Sóhajok anyja Freiburgban, a Sötétség anyja New Yorkban, míg a Könnyek anyja Rómában.

Az amerikai Susy Banyon egy baljóslatú éjszakán megérkezik a világhírű freiburgi Balett Intézetébe, hogy tökéletesítse tánctudását. Várakozásaiban azonban hamarosan csalódnia kell, mert úgy tűnik az iskola nyomasztó, expresszionista épülete a gonosz tanárok és üresfejű, önző diákok valóságos gyűjtőhelyévé vált. Amikor több tanuló is brutális gyilkosság áldozatává válik, Suzy magánnyomozásba kezd és hamarosan Mater Suspiriával, a Sóhajok Anyjával találja szemben magát...

Játékidő:
98 perc
Gyártási év:
1977
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - Surround (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
 
Ajánló -
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2009. szep. 8. - 23:32
Abszolút olaszhorror-mentes filmes pályafutással vágtam bele a Suspiriába, és a másfél óra alatt pár jó pillanattal és elemmel megáldott 70-es évek beli picsahorrort nézhettem végig.

Amik tetszettek, azok a karakteres, szabályos geometriájukban is groteszk díszletek, amik az élénk fényekkel megvilágítva elég nyomasztó környezetet teremtettek. A történet megállja a helyét, kalandos és kelloen paráztató, de kissé darabos: pár jelenet túlmagyarázott, míg mások hangsúlytalanok. A negatív tartományba kerültek az alulöltözött, sikítozva vergodo csajok, a "zene" (a Goblins olyan effekteket tett a szemplerre, mint a kísértethuhogás és a disznósivítás, az alapja pedig hol a xilofon, hol valami citera-szeru nyekergés; feszültségteremto ereje kimerült abban, hogy ideges lettem tole), és pár vérgagyi kellék, amiket a film korával sem lehet kimagyarázni (a "horror" "worst of"-ba nálam innentol bekerült a hajevo, zsinóron rángatott mudenevér, de szorosan a nyomában van a torokmarcangoló mukutya is:)).

Összességében a Suspiria olyan volt, mintha egy elavult szellemvasúton forgatott NDK-szoftpornót láttam volna. Nézheto, részemrol valószínuleg egyszer.
2 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: