• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Gran Torino (Blu-ray)
Gran Torino Gran Torino
- 73%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
1.999 Ft
Eredeti ár: 7.490 Ft


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

A koreai veterán és nyugalmazott autószerelő Walt Kowalski egyáltalán nem elégedett azzal, ahogyan az élete és kertvárosi lakókörnyezete alakult az utóbbi időben. Különösen bosszantja, hogy a közvetlen szomszédságába délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek. Az események furcsa összjátéka folytán azonban a mogorva, magának való Walt kénytelen a hmong család védelmére kelni egy agresszív helyi banda erőszakos támadásaival szemben.

A Millió dolláros bébi óta Eastwood most először dolgozott a kamera mindkét oldalán, és Walt Kowalski szerepében a többszörös Oscar®-díjas színész-rendezőtől húsbavágóan őszinte, egy egész élet tapasztalatait magába sűrítő „elsőrangú, hamisítatlan Eastwood-alakítást láthatunk.” (Peter Travers, Rolling Stone).

Stúdió:
Játékidő:
116 perc
Gyártási év:
2008
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - Dolby True HD
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
- török - 5.1 (DD)
- thai - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, héber, horvát, kínai, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, szerb, szlovén, thai, török, ukrán
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kisfilm - A volán mögött a mítoszok útján – Az amerikai autókultúra, mint a férfiasság szimbóluma - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Gran Torino: Több mint autó – Látogatás Detroitba, a Woodward Dream Cruise éves veteránautó-kiállítására, ahol a négykerekűek rajongói az autókhoz fűződő különleges kapcsolatukról beszélnek - MAGYAR FELIRATTAL
 
Blu-ray exkluzív extra - Eastwood kézjegye – Közelkép a színész-rendező filmkészítési módszereiről
Átlagos értékelés:
wishmaster83
értékelése:
2012. júl. 10. - 14:11
Öreg Eastwood, nem vén Eastwood
Nagyon, nagyon tologattam eme film megvételét, de most sor került rá. Meg kell, mondjam megbántam, hogy nem hamarabb vettem meg. Igazi szívbe markoló történet. Barátság, törődés, gyűlölet és család. Szépen bemutatja korunk nagy hibáját, hogy valamikor a család észre sem veszi, hogy vagyunk és egy „idegen” ember érti meg bajunkat, gondunkat. Szépen látszik a filmben, ami némely családnál elég erősen előtérben van (sajnos) az, hogy alig várják az idős ember halálát és a jusst. A másik a rasszizmus elharapódzása és az, hogy néha az elmét és az értelmet is elborítja a rasszizmus erős beidegződése. Azért elég fájó látni ezeket a nagy hibákat és azt, hogy az emberek milyen rosszul reagálnak le dolgokat. A rendezés tökéletes a főszereplővel együtt . Minden filmet szerető és a mélyebb, komolyabb dolgok illetve gondokra és azok megoldására fogékony ember vegye és nézze eme zseniális alkotást.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
95%

6 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (5)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: