• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Meztelen ebéd (DVD)
Meztelen ebéd Naked Lunch
- 55%
Szállítható: BIZONYTALAN
990 Ft
Eredeti ár: 2.190 Ft


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

A William S. Burroughs híres regénye alapján készült film klasszikus horrortörténet, mely műfaja minden szükséges elemét felvonultatja. A dolog pikantériája, hogy a cselekmény sok olyan elemet tartalmaz, amely visszacseng a regény szerzőjének életéből.

A történet 1953-ban játszódik. Egy New Yorkban élő sikertelen író arra kényszerül, hogy pornográf regényekkel próbáljon meg pénzhez jutni, miközben tisztes kenyérkereső foglalkozása a rovarirtás. Felesége nemcsak őrült és kábítószerfüggő, de sajnos egy idő után a férje által használt rovarölőpor rabja lesz. Az érzelemmentes, élő halott férj és az eszelős asszony egy este partit adnak. A Tell Vilmostól ellesett attrakció azonban rosszul sül el...

Stúdió:
Játékidő:
115 perc
Gyártási év:
1991
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Képgaléria -
 
Audiókommentár -
 
Interjú - Jeremy Thomas interjú
 
Képgaléria - Posztergaléria
 
Előzetes -
 
Életrajz -
 
Filmográfiák -
 
Szöveges információ -
Átlagos értékelés:
Remo
értékelése:
2010. már. 5. - 9:58
A Meztelen ebéd a rendezo talán legnehezebben emészthetobb filmje. Világa a szokottnál is szürreálisabb és nyomasztóbb. Nem ajánlom senkinek, aki a rendezo kommerszebb alkotásai alapján vág neki, mert ez bizony egy kokemény utazás egy drogtól elborult muvészi elme legsötétebb bugyraiba. A megértésében segíthet, ha utánanéz az ember William S. Burroughs életének, akirol a film tulajdonképpen szól.
A lemez nem tartalmaz audiókommentárt, ám ez az egyetlen, amivel csalódást okozhat. A forgalmazó adott a külalakra, így a kiadvány slipcase-t kapott, továbbá kétoldalas, választható borítót. A kép csodásan fel van újítva, élmény nézni. A szinkron a klasszikus Újréti Lászlós, amin szintén csiszoltak, a tévében sokkal kopottasabban szólt. Az extrák közt megtalálható egy 5 perces hazai készítésu doksi a rendezorol, valamint egy semmiféle feliratot nem tartalmazó angol nyelvu interjú a producerrel. Összességében elismerés jár a kiadónak, igényes munkát végzett egy nem túl nagy eladásokra számítható rétegfilmmel. Pár extrát még elviseltem volna, egyébként nagyon megéri az árát!
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
87%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: