• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Forráspont (DVD)
Forráspont Boiling Point
Szállítható: AZONNAL
990 Ft
 
 
 
 

Már csak 2 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Jimmy szövetségi ügynökként dolgozik. Kíméletlenül üldözi a bűnözőket, és céljai elérése érdekében néha megszegi a törvényt is. Egyik akciója során meghal a társa, akit egy kisstílű bűnöző, Ronnie öl meg menekülés közben. Jimmy bosszút esküszik barátja haláláért. Hamarosan kiderül, hogy Ronnie, a kegyetlen pénzhamisító, Red, végrehajtója volt. A két férfi között megkezdődik az élet-halál harc.
Stúdió:
Játékidő:
89 perc
Gyártási év:
1993
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - Surround (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Átlagos értékelés:
Remo
értékelése:
2010. nov. 22. - 22:30
A Forráspont, bár a közhelyek mentén lavírozik, a B-kategóriás felszín mögött egy igényes és karakterközpontú krimi, amely hiteles képet fest a piti bűnözők világáról. Érezni, hogy az események és figurák a valóságból táplálkoznak - különösen igaz ez a folyton visszacsúszó, a környezetükre csak bajt hozó csodára váró kispályásokra, akiket bemutat. Dennis Hopper remekel a főszerepben (csak a járásával mindent elárul arról, akit alakít), de Wesley Snipes és a nagyon fiatal Viggo Mortensen is figyelemreméltóak.

A B-Roll kiadót többnyire csak szídni szokták, de ezzel a kiadvánnyal nálam jó pontot szereztek. A filmet már másodszor veszem meg, az előző változatot az Ariel adta ki, amely aztán tényleg egy elcseszett forgalmazó volt. A kép letterbox volt, felirat nuku, a szinkron meg el volt csúszva. A B-roll ezeket a hiányosságokat mind javította. A kép ugyan az éjszakai jelenetekben elég szemcsés, de összességében nem rossz. A szinkron a régi videós. Nem egy klasszik, inkább nosztalgikus értéke van. Csuja Imre nagyon passzol Snipeshoz, itt is jó párost alkotnak.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: