• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Éli könyve (Blu-ray)
Éli könyve The Book of Eli
- 72%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 6.990 Ft


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Éli (Denzel Washington), a magányos harcos a kiégett, világvége utáni pusztaságban vándorol. Valaha ez volt Amerika. Nyugatra tart, hogy beteljesítse küldetését, amit ugyan maga sem ért pontosan, de tudja, hogy véghez kell vinnie. Vele van egy könyv utolsó példánya, amire az életénél is jobban vigyáz. Carnegie (Gary Oldman) a szeszélyes és kegyetlen hadúr, a rablógyilkosok városának vezére az egyetlen aki érti a könyv valódi jelentőségét, és mindenre hajlandó, hogy megszerezze. De Élit semmi nem állíthatja meg. Ha sikerrel teljesíti feladatát, az új reményt adhat a világnak. De ahhoz keresztül kell jutnia Carnegie városán…
Játékidő:
117 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD
- spanyol - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- portugál - DTS-HD
- thai - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, észt, hindi, kínai, litván, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, thai
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Movie IQ -
 
Blu-ray exkluzív extra - Túlélő-kalauz (PIP változat) - 10 kisfilm az Éli könyve világáról
 
Kisfilm - Éli utazása
 
Kisfilm - Elveszett mesék: Billy
 
Kisfilm - Új kezdet
 
Kimaradt jelenetek -
 
Kisfilm - a film zenéjérôl
 
Előzetes -
Átlagos értékelés:
Gyulus
értékelése:
2010. aug. 2. - 17:07
Isten megteremté a Blu-ray-t. Gyulus bárány áldozott vala az Isten oltárán, és vakon megvásárlá vala azt Urunk tanítása szerint.

Into példa számomra ez a kiadvány, hogy ne vásároljak látatlanban Blu-ray kiadványokat. Az az információ morzsa, amit olvastam róla, nomeg a foszereplo személye garanciának tunt arra, hogy nem kidobott pénz lesz az a hétezer forint, amit ezért a korongért kifizetek. Nos, ha nem is kidobott pénz, de azt kell mondjam, számomra ez a film még a DVD háromezres árát sem nagyon érte volna meg.

Elsosorban a történet miatt: az ugyanis nem nagyon fogott meg, ráadásul talán az itteni kisrókázás miatt még az egyetlen meglepo fordulat is ismert volt elottem, így kezdettol erre a körülményre figyeltem, és mindvégig arra gondoltam: nyilván félreértettem az akaratlanul olvasott poéngyilkos sorokat, mert kizárt, hogy úgy legyen. Másodsorban, bár Sony kiadvány lévén nyilván referencia minoséget kapunk a pénzünkért, de a film színvilága meglehetosen sivár, és úgy érzem, nem sokat csorbult volna a vizuális élmény akkor sem, ha csak DVD-n nézem.

A minosége elott persze le a kalappal. Akinek tetszik a film, örömtáncot lejthet a tévé elott, én csak felteszem a többi BD mellé a polcra, hogy mindig emlékeztessen: a jövoben olyan kiadványok vásárlására korlátozzam magam, amelyeknél sokkal inkább biztosra mehetek. Legalábbis ebben az árkategóriában.
4 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: