• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > S.W.A.T. – Különleges kommandó - szinkronizált változat (Blu-ray)
S.W.A.T. – Különleges kommandó - szinkronizált változat S.W.A.T.
- 72%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 6.990 Ft

5-10 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Brian (Jeremy Renner) és Jim (Colin Farrell) a rendőrség elit osztagának a tagjait egy rosszul sikerült túszmentő akció miatt felfüggesztik. Brian megsértődve távozik, míg Jim inkább vállalja a megalázó lefokozást, csakhogy az egység közelében maradhasson. Az alkalom hamarosan el is jön Hondo őrmester (Samuel L. Jackson) személyében, aki egy újonnan létrehozott egységhez hívja. Alex Montelt (Olivier Martinez), a hírhedt drogbárót közben sittre vágják Los Angelesben. A dörzsölt maffiózó azonban alaposan feladja a leckét a rendőrségnek, amikor hatalmas összeget ajánl fel azoknak, akik kiszabadítják.
Játékidő:
117 perc
Gyártási év:
2003
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD
- spanyol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
- portugál - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén, török, ukrán
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kimaradt jelenetek - 8 kimaradt jelenet (kb. 7 p.)
Átlagos értékelés:
Gyulus
értékelése:
2012. jan. 22. - 13:06
A S.W.A.T. a maga kategóriájában számomra az elmúlt évek egyik legjobb akciófilmje. Pörgős, lendületes, és az egység felkészülésébe bepillantást engedő jeleneteknek hála kellőképpen érdekes is. Mert egyébként az alap konfliktus annyira azért nem nagy eresztés. Mégis remekül működik a film, élmény végignézni.

A Blu-ray kiadásra sem lehet panasz. Bár a kép MPEG-2 kódolást kapott, én ennek semmilyen hátrányát nem észleltem. A kép kiváló minőségű, kellőképpen részletgazdag, analóg és digitális defektusoktól egyaránt mentes. A hang is szépen szól.

A kiadvány még az első fecskék egyikének újrakiadása, így van belső borító, és fekete tájékoztató lapocska, nomeg a fekete matrica a tok fóliáján.

Akinek tetszett ez a film, annak érdemes lehet beszerezni nagy felbontásban is még akkor is, ha az extrákhoz feliratot már nem kaptunk.
2 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
85%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: