• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Kegyetlen titok (DVD)
Kegyetlen titok Sorority Row
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
 
 
 
 

Már csak 2 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Mikor egy egyetemi csíny szörnyű fordulatot vesz, és az egyik lány meghal, a Theta Pi ház amúgy közkedvelt lányai úgy döntenek, hogy soha többé nem beszélnek a történtekről. Azonban a múlt kísérteni kezdi őket, mikor az évzáró bulik kellős közepén feltűnik egy mániákus gyilkos, hogy bosszút álljon.
Stúdió:
Játékidő:
97 perc
Gyártási év:
2009
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2010. nov. 5. - 1:17
Egészen kellemes élmény volt megnézni, csak éppen nem mint horrorfilmet, hanem mint egy kicsit véresebb tinivígjátékot.

Készült az utóbbi években éppen elég silány "Tudom, mit tettél tavaly nyáron"-utánzat, nem volt szükség még egyre. Köpenyes gyilkosból Dunát lehet rekeszteni. Semmi félelmetes vagy egyáltalán ijesztő nincs itt, a gyilkosságok közül pedig még talán az első a legdurvább (úgy értve, hogy abban legalább van annyi vér, amennyit akkor látok, ha kenyérszeletelés közben megvágom az ujjam), a többit még az RTLKlub is 12-es karikával vetítené.

Viszont a készítők jó érzékkel ráfeküdtek a "picsahorrorok" másik népszerű motívumára, az alulöltözött, sötét(lelkű) csajokra. Mivel a film egy jelentős része különböző lánykoleszos házi-, és pizsamabulikban játszódik, sejthetitek, hogy nem a nyakig begombolt kiskosztüm a legjellemzőbb ruhadarab. Meg persze zuhanyjelenet is van. A felhozatal is egész tisztességes, leszámítva Rumer Willis SZTK-szemüveges kockafejét, főleg, hogy végigpicsogja a másfél órát. Aztán jópofa volt, ahogy a puszipajtás LBM-ek megállás nélkül savazzák egymást, a beszólások némelyikén még nevetni is tudtam. Mindezek mellett tulajdonképpen már Carrie Fisher shotgunos jelenetéért érdemes volt megnézni.

A DVD olyan fapados, hogy szinte félve fogtam meg, nehogy szálka menjen a kezembe. A kép nem a legjobb (elég fakó), a hang legfeljebb egy-két jobb szinkronszínész miatt érdemel szót, extra meg nulla. Mondjuk ezért az árért ennek a filmnek nem is kéne, hogy több járjon.

Röviden: Ezt a filmet kb. úgy kell elképzelni, mintha egy ostobenkó csaj rémtörténetet mesélne a tábortűz mellett, csak éppen a zseblámpát az álla helyett a melle alá tette volna, és azt világítaná meg.
6 látogatóból 6 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
70%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (2)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Filmek téli estékre
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: