• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Narnia Krónikái: A Hajnalvándor útja (DVD)
Narnia Krónikái: A Hajnalvándor útja The Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
C.S Lewis varázslatos világa ismét életre kel a világsikerű fantasy/kaland sorozat, a Narnia krónikái harmadik részében. Lucy és Edmund Pevensie valamint unokatestvérük, Eustance egy valósággá változó festményen keresztül tér vissza kalandjaik színterére. Hamarosan a királyi flotta zászlóshajóján, a Hajnalvándoron találják magukat Caspian király és Cincz vitéz társaságában. A bátor utazók újra különleges feladatot kapnak: távoli, titokzatos szigeteken szállnak partra, misztikus lényekkel csatáznak, és Aslan, a nagy oroszlán vezetésével megint kockára tesznek mindent, hogy megmentsék Narniát a legyőzhetetlennek tűnő gonosztól.
Játékidő:
108 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- spanyol - 5.1 (DD)
- portugál - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, izlandi, portugál, spanyol
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
 
Audiókommentár - Michael Apted rendező és Mark Johnson producer közreműködésével
 
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
Adamantium
értékelése:
2011. ápr. 16. - 19:33
A film szerintem rendkívülien jóra sikerült.Hozza a másik 2 narnia hangulatot - bár nekem egy kis hiányom van hogy csak a 2 kisebb testvér van banna de tudom a könyv szerint is csak ez a 2 van benne - csak egyedüla az akis rinyáló gyereket nem bírtam. A történet jó ,jól is van megoldva.

A kép minősége egyértelműen 5 pont hiszen ennél szebbet/jobbat nem lehetett volna megcsinálni, a cgi nem "lóg" ki a filmböl és az egyéb speciális effektek is tökéletesen illenek a a filmben.

A hang is nagyon tökéletesre sikerült, nekem nagyon megfelel 5 pont.A kis rinyáló kölyökre is pont illik a szinkron.

Az extrák.Egyértelműen egy nagy 1-es.
Ha kevesebb lenne a film is lemaradt volna!!!
Hihetettlen hogy annyire kevés az extra.Összesen 5 kimaradt jelenet van benne amin van felírat illetve egy audiokommentár amin nincs !
Legalább azt is lefordították volna nem lenne ennyire rossz a szájízem ezzel kapcsolatban.

Összességében:
A kiadvány jónak mondható azonban nagyon érezni a 2 lemezes kiadvány hiányát.Az első 2 film 2 lemezes kiadványokban van meg és azon tényleg rogyásig van extra és ezen a kiadványon ez nagyon nagyon szívfájdalom és hiány ami miatt nem kaphatja meg az összpontra az 5-öt ,hanem csak a 4-et.
Ez ismét egy olyan dvd amin sajnálom hogy nincs blu-ray lejátszóm hiszen ha megnézitek a blu-ray kiadvány itt bővelkedik az extrában és persze a HD kép.
3 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
Niwrok
értékelése:
2011. feb. 24. - 21:15
Részemről eddig a sorozat legjobbja. Semmi más, mint egy kalandos tanmese az élet értékes, mégis gyakran háttérbe szoruló, elfelejtett dolgairól, a "rossz" viselkedés következményeiről, enyhe vallásos köntösbe bújtatva. Főleg akkor lett volna igazán jó, ha a Fox nem veszi át a Disneytől azt a kretént, aki a fantasykat csak kardkeresős-próféciás marhaságnak tudja elképzelni. Mert ezen felül a képek látványosak, a történet érdekes; a könyv csak éppen annyi átszerkesztésen esett át, amennyi annak időnként olvashatatlanul tudálékos és aprólékos stílusát és az események tárgyilagos unalmasságát egy kicsit fogyaszthatóbbá, élvezetesebbé tette.

Gyakorlatilag 0-99 éves korig bárkinek ajánlható.
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: