• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Bűvölet (1993) (DVD)
Bűvölet (1993) Malice
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2002. szeptember 6. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

   Mi történik, ha beköltöztetsz valakit az otthonodba, aki annyira gonosz, hogy képes a szemed láttára elvenni tőled mindazt, ami a tiéd?

   Andy és Tracy kiegyensúlyozott életet élnek: jól fizető állásuk van, boldog és harmónikus a kapcsolatuk. Van egy gyönyörű közös otthonuk, melyből már csak a gyerekek hiányoznak. Helyettük viszont beköltözik Jed Hill a városba érkezett új sztársebész, aki pillanatok alatt a házaspár bizalmába férkőzik.

   Tracy állandó hasfájásoktól gyötörve kénytelen sebészeti kezelésnek alávetni magát és Jed egy cseppet sem veszélytelen műtét során megmenti a nő életét. A komplikált beavatkozás során az orvosnak komoly döntést kellett hoznia: véget kellett vetnie a nő négyhetes terhességének, de egy orvosi műhiba folytán Tracy végképp terméketlen lesz.

   Andy 20 millió dolláros kártérítés reményében beperli a kórházat, miközben felesége elhagyja, mert nem tudja feldolgozni a tragédiát.

   Ám a történések mögött valami szörnyű titok lappang. A férjnek hamarosan rá kell döbbennie, hogy egy ördögien gonosz összeesküvés áldozata lett…

   Hihetetlenül izgalmas és fordulatos thrillert A szerelem tengere, a Minden gyanú felett és A kód neve: Merkúr rendezője, Harold Becker jegyzi, az Oscarra jelölt Nicole Kidman, Alec Baldwin, Bill Pullman valamint az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow mellett két rég nem látott színészlegenda – George C. Scott és Anne Bancroft is szerepet vállalt a filmben.

Játékidő:
107 perc
Gyártási év:
1993
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Exkluzív kiadványok
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: